Afişări de pagină

Sistem


luni, 27 aprilie 2015

Noi, cobaii medicinei "moderne"

https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw
NOI NU VACCINĂM, un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare.

"Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu vorbește deloc în favoarea beneficiilor.

Din 1976, numărul de doze de vaccin administrate bebelușilor a crescut de la 6 la 34 (sau chiar 36) în primul an de viață! Paralel a explodat numărul de boli cronice la copii: reumatism, diabet, astm bronsic, cancer, dar mai ales alergii, sensibilitate mărită la infecții, precum și tulburări comportamentale.

Cauzele sunt -printre altele- adjuvanții din vaccinuri, în special compușii de aluminiu. Calculat la greutatea corporală, un vaccin pentru bebeluși conține de 23 de ori mai mult aluminiu decât un vaccin pentru adulți!

Acest film arată cum se trișează în lumea vacciniștilor, de la punerea pe piață a vaccinurilor până la admiterea vătămărilor postvaccinale.

Pentru sănătatea copiilor nu este important un carnet de vaccinare plin, ci posibilitatea de a crește și a se dezvolta intr-un mediu cât mai natural, cu alimentație sănătoasă și echilibru sufletesc."

Un film de Michael Leitner
Producția: Daniel Trappitsch
Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu
Narator: Gabriel Petrescu

Acest documentar a fost sponsorizat de peste 300 părinți.
Versiunea în limba română a fost finanțată de: Asociația pentru Protecția Consumatorilor, de Lion Mentor Association precum și de mulți părinți!

Mulțumim tuturor!

Informarea corectă este crucială!
Lion Mentor Association

Graficele pentru Germania au fost alcatuite de dr. Gerhard Buchwald, care a obtinut datele statistice direct de la Institutul Federal de Statistica German prin anii '70, cand a scris cartea lui - "Vaccinarea, afacerea cu frica".

Vaccinarea nu este singura afacere cu frica. Mai sunt: cursa inarmarilor, asigurarile, sistemele de certificare a calitatii (care ar fi bune, daca n-ar costa enorm), CODEX ALIMENTARIUS, organismele modificate genetic, teama ca resursele planetare se vor epuiza in contextul cresterii galopante a populatiei (de aici eugenia), teama de epuizare a resurselor energetice conventionale poluante (atunci de ce nu dau drumul la resurse energetice regenerabile cu adevarat?), teama de incalzirea globala (de ce nu aplica tehnologii sustenabile si regenerabile cu adevarat?).

Ne oprim acum doar asupra mitului incalzirii globale.
Daca n-ati observat ca anotimpul rece se prelungeste in ultimii ani, atunci poate ati observat ca vor sa introduca taxe pe emisiile de carbon (pe cele de metan nu vor, caci ar dauna intereselor industriei extractive de gaz natural si de gaze de sist). 
Introduc si legi care reglementeaza interventiile active in atmosfera. Cu alte cuvinte, in loc sa umble la cauze (poluare, despaduriri, energie nesustenabila si scumpa, risipa, impartirea inechitabila a resurselor, lacomie), umbla la efecte.  Apropo de lacomie, oare ce modele de can-can promoveaza mass-media ca fiind "exemple" de reusita in viata? Exact ca in industria (mafia) farmaceutico-medicala.
De pilda, prin Legea nr. 173/2008 privind interventiile active in atmosfera vor sa reglementeze metode de a combate grindina si seceta. Nu sufla insa o vorba despre chemtrails, tot cauta sa ne convinga ca sunt contrails, dar fiti siguri ca Legea nr.173/2008 ii acopera si in acest domeniu.
V-a informat sau v-a cerut cineva consensul in a va spreia din cer cu tot felul de substante? Au elucidat raspandirea alergiilor si a altor afectiuni "moderne" (Morgellons)?
Ei vorbesc de teoria conspiratiei, dar aplica practica conspiratiei.
Pe banii nostri si sanatatea noastra bineinteles.
Asa ca va doresc succes in informare!