Afişări de pagină

Sistem


luni, 21 mai 2018

Lantul cauzal si remedii specifice etapelor

Mai jos redau lantul cauzal cu remediile specifice etapelor (urmariti link-urile pentru a deschide noi ferestre cu remedii)
1. Emoțiile negative ajung in subconștient, dacă conflictele sunt persistente.  Apar perturbările metabolismului emotional
2. convingerile pe care le are pacientul despre o persoană sau despre un eveniment
3. vulnerabilitate = slăbirea sistemului imunitar (tumorile se incapsuleaza intr-un invelis proteic ca o placentă, care nu lasă celulele sistemului imunitar să le recunoască si să elimine boala)
4. perturbările metabolismului aerob la nivel celular (perturbari ale digestiei), ale echilibrelor oxidanti-antioxidanti si acizi-baze. Toate determină deficit de enzime, acumularea de toxine cu acidifierea sangelui si limfei. Corpul vulnerabilizat permite intrarea si dezvoltarea parazitilor, trecerea celulelor pe metabolism anaerob (bazat pe fermentatie) si face ca acidoza sa se extinda. Acumularea de toxine in organism este agravata de toxinele din exterior: alimentatie nenaturala, chimizata, perturbatii electromagnetice, nucleare, stres. Celulele tumorale isi modifica ADN-ul tocmai datorita perturbarilor si conditiilor de mediu descrise anterior (o confirma epigenetica).   
5. prin sistemul endocanabinoid sunt transmise noile caracteristici de adaptare pentru supravietuire, (rebelii se hotarasc sa reziste conditiilor vitrege impuse de sistem, sa se dezvolte in comunitati izolate mai intai, apoi sa se extinda si sa meta-stazeze): https://elixinol.com/ro/blog/what-is-the-endocannabinoid-system-and-how-it-works/ .
Celulele tumorale nu se raspandesc prin sange, fiind prea mari si vulnerabile la atacul sistemului imunitar. Transmit doar informatia si invata alte celule sa fie rebele, sa-si adapteze metabolismul la conditiile vitrege oferite de un organism care a luat-o razna. Comunitatile de celule cu metabolism anaerob se dezvolta astfel in locatii diferite si sunt detectate dupa ce depasesc o limita sau prag, pe care medicina oficiala il considera prea avansat, pentru a mai fi stapanit→
6. inflamație (daca acidoza avanzeaza, atunci se ajunge la casexie =inchiderea ciclului acidului lactic in faza finala, ficatul este suprasolicitat)
7. Caşexie! 
Caşexia este un ciclu periculos de metabolizare a glucozei si acidului lactic, care se inchide intre ficat si tesutul tumoral, conducand la consumarea rapida a resurselor vitale ale organismului (slabire letala): https://tratamenteanticancer.wordpress.com/casexie-cancer/ 
La o detoxifiere prea brusca poate sa apara reactia Herxheimer.
 
In toate cazurile de cancer si caşexie se apelează urgent la protocolul cu DMSO sau la sulfatul de hidrazină. Sulfatul de hidrazina este foarte greu de găsit si atunci pot fi utilizate impreuna:
DMSO, CsCl (sarea alcalina) si potasiul (K).
De la: http://www.oncoshop.ro/component/virtuemart/sare-alcalina/cura-cu-sare-alcalina/56-104
http://www.mmsmineralshop.com/ in Romania prin http://www.revivaliq.ro/ 
Caracterizare DMSO si precautiuni:
http://ro.haofeichemical.com/pharmaceutical-and-agro/dimethyl-sulfoxide-dmso-cas-no-67-68-5.html
http://ro.swewe.net/word_show.htm/?73559_4&Dimetilsulfoxid
Înainte de a începe tratamentul, veţi consulta un medic specializat în domeniu sau un farmacist specializat în domeniu. 
DMSO se aplica extern sub forma lichida. Se poate aplica sub forma de crema doar daca apar iritatii pe pielea sensibila. Solutia de DMSO sa fie de 66%-70% concentratie. Daca e mai putin intra greu, daca e prea concentrata, atunci da iritatii. In caz de iritatii se tamponeaza extern zona cu solutie de bicarbonat de sodiu alimentar.  
DMSO se aplica cat mai departe de tumora, de preferat la picioare, apoi la 20 minute se administreaza intern CsCl, iar la o ora (maxim la 1,5 ore) de la administrarea CsCl se ia intern si K, solutie de 7,5%, tablete sau capsule, acelasi volum ca si CsCl. 
Dacă acest ritm va fi repetat în fiecare zi, peste 15 – 20 de zile celulele bolnave vor intra în colaps şi mor (apoptoza). 
În mod caracteristic, distrugerea lor nu provoacă edem, şi nici vreo inflamaţie succesivă. Părăsesc organismul nostru la fel cum o fac şi celulele sănătoase îmbătrânite. 
După o cură de 30 de zile, CsCl va continua să producă efecte timp de 2 săptămâni de zile!
DMSO se intilneste cu Cs in sange si impreuna merg direct in tumora, indiferent unde ar fi. Nu e importanta localizarea tumorei. De aceea tratamentul este eficient, pentru ca ajunge in mai multe locatii. Cu ajutorul acestei substanţe extraordinare introdusa prin piele, cu omiterea trecerii prin sistemul digestiv şi cu o eficienţă de 100%, DMSO, suntem deja în măsură să introducem multe substanţe active în ţesuturile corpului omenesc, precum şi în circuitul sanguin!
Clorura de Cs (CsCl) este administrata la 20 minute dupa DMSO. Cesiul din CsCl este luat drept K, dar nu aduce nimic util celulei tumorale. Aceasta isi da seama ca este pacalita cam la o ora dupa ce consuma Cs. Atunci se delanseaza absorbtia disperata de K. Cs are o perioada de injumatatire de 45 zile si va ramane in corp inca 3 luni patruland dupa noi focare de cancer. Foamea celulelor tumorale de K este asa de masiva, ca toate resursele de K sunt folosite si absorbite. Lasa sangele prea sarac in acest mineral si asta este de fapt singurul pericol.
Daca trebuie repetata cura, atunci sa se faca cu doze mai mici, pentru ca din cauza Cs ramas se ajunge mai repede la limita de Cs decat prima data.
Recomand sa fie facut protocolul de doua ori, cu o pauza de 2-3 luni.
K (potasiul) trebuie luat mereu. Macar timp de 8 saptamini de cand se opreste administrarea de DMSO si CsCl. Trebuie administrate 600-800 mg K pe zi.
Mineralele alcalinizante de transfer sa nu fie uitate, mai ales: magneziu, zinc, seleniu, calciu. Daca poate fi o alta nereusita, atunci e de la insuficienta calciului.
Este o lupta grea cu corpul, care tinde sa ramina acid si sa extraga calciul din oase. De asta trebuie sa fie suficiente minerale alcalinizante, iar nu lactate.
Lactatele si proteinele animale sunt acidifiante si sunt contraindicate in caz de cancer.

Varianta curată, inodoră a DMSO este MSM-Metilsulfonilmetan, o formă organică a sulfului, un antiinflamator natural: SO2(CH3)2: https://www.secom.ro/msm-750mg
Se administreaza intern, dar aceasta varianta nu este la fel de puternica precum DMSO.
Prin aplicarea pe piele a MSM sub forma de crema, această substanţă va fi absorbită imediat în ţesuturi. Iar de acolo, cu ajutorul fluxului sanguin, ajunge foarte repede şi fără pierderi la celulele tumorale, respectiv la celulele inflamate si anaerobe. Date fiind proprietăţile sale speciale, trece de barajul cerebro-vascular, astfel că eficienţa sa este foarte bună şi în cazul tumorilor cerebrale! Utilizarea sa este lipsită de durere, este lipsită de efecte secundare, ba chiar este foarte plăcută!
Funcţionează extrem de eficient şi extrem de rapid şi în cazul metastazelor la nivelul oaselor! (Durerile pot trece chiar după 1-2 săptămâni de zile de la începerea curei!) 

După numeroase cercetări şi experimente, avem această posibilitate fantastică, cu ajutorul căreia putem introduce sarea alcalină – făcând-o să ajungă în locul în care se găsesc tumorile! 
Această sare alcalină specială (CsCl – clorura de cesiu) este – din punct de vedere al funcţionării celulare – un compus „înşelător”. Aceasta, deoarece din punctul de vedere al celulelor, pare a fi potasiu (kalium=K). Celulele asimilează substanţele nutritive cu ajutorul pompei de potasiu (K). 
Deci, K este o substanţă vitală pentru buna funcţionare a celulelor. Celulele tumorale absorb de 18-20 de ori mai mult K decât celulele normale, deoarece K este cel care le asigură creşterea, depăşind prin aceasta celulele sănătoase. Atunci când această sare alcalinizanta soseşte la celule, acestea o absorb imediat, pentru a începe – cu ajutorul sării – să asimileze substanţe nutritive. (Celulele sănătoase absorb 1-2 molecule de sare alcalină (CsCl) – pe când celulele tumorale absorb circa 18-20 de molecule!) Doar că după o atare absorbţie, nu este iniţiată absorbţia substanţelor nutritive de către celulele tumorale, deoarece pompa de K este „defectă”! Sarea alcalină nu poate facilita accesul substanţelor nutritive în celulele tumorale! Drept urmare, celulele sănătoase elimină încet Cs şi vor încerca să absoarbă din nou K, deoarece sunt deja înfometate. În schimb, celulele tumorale şi inflamate nu pot îndepărta cele 18-20 de molecule de sare alcalină (deoarece s-au lacomit si data fiind cantitatea mare s-au creat deja legături stabile în interiorul celulelor tumorale). Drept urmare, pentru mai multe zile (eventual, chiar în mod definitiv) vor rămâne înfometate. Bolnavul, la 1 – 1,5 ore după administrarea de clorură de cesiu, va compensa prin luarea unor tablete cantitatea de K care îi este necesară, pentru ca absorbţia substanţelor nutritive să poată fi iniţiată. Acest K, în schimb, va putea fi asimilat doar de către celulele sănătoase, deoarece celulele bolnave sunt deja saturate de sarea alcalină. Astfel, celulele tumorale şi inflamate rămân în continuare înfometate! 
Eliminarea completă şi definitivă a sării alcaline nu reprezintă o sarcină mare pentru sistem, pentru ca este eliminată încet şi fără probleme, aproape pe neobservate. 

În această cură, elementul de noutate la nivel mondial este dat de faptul că substanţa activă (DMSO sau MSM)  nu trebuie mâncată, băută, şi nici nu trebuie injectată! Astfel, sistemul digestiv este menajat, la fel este şi sistemul arterial, care este oricum supus la deteriorări. 

In final, trebuie drenata limfa pentru eliminarea toxinelor:
http://vindecareacancerului.blogspot.com/2016/02/schema-de-la-simplu-la-complex-pentru.html

Din acest lant cauzal rezulta limpede rezolvarea: inlocuirea emotiilor negative cu cele pozitive, inaltatoare, eliberatoare, apoi alcalinizarea si schimbarea obiceiurilor pentru reconversia metabolismului, reinvatarea ordinii firesti, naturale, purificarea intregii fiinte. 
Nu vor mai exista conflicte si rebeli. Pace si sanatate. 

Dar ce ne propune Sistemul stupid? 
Arme scumpe: chimioterapie, radioterapie, chirurgie. Ucideti-i pe rebeli, starpiti-i! Nu prin teroare si forta se rezolva cauza. Emotiile si conflictele vor mocni pana cand conditiile rebeliunii vor fi din nou intrunite: vulnerabilitate, acidifiere, intoxicare, slabire accentuata. Parca am mai vazut asta? Atunci razboiul porneste din nou si profiturile se acumuleaza in conturile lor. De unde pace si sanatate? Astfel procedeaza americanii in instaurarea "democratiei". Iar noi cascam gura la ei si cumparam arme si vaccinuri, in loc sa invatam sa ne rezolvam pasnic conflictele. 
"Traiasca lupta pentru pace!"