Afişări de pagină

Sistem


joi, 23 aprilie 2015

O mamica a refuzat tratamentul pentru cancer pentru a-l inlocui cu o dieta vegetariana

Sursa: http://www.qbebe.ro/stiri/stiri/o_mamica_a_refuzat_tratamentul_pentru_cancer_pentru_al_inlocui_cu_o_dieta_vegetariana
de Alexandra Ion
Kelly Logan, o mamica din Marea Britanie, si-a socat familia cand le-a dezvaluit ca nu vrea sa treaca prin tratamentul pentru cancer, ce consta si in chimioterapie, alegand o cale alternativa de vindecare: dieta vegetariana.
Kelly a fost diagnosticata cu cancer mamar in urma cu doar cateva luni. Medicii i-au comunicat ca trebuie sa fie pusa imediat sub tratament si ca, din nefericire, isi va pierde sanul drept. Mamica in varsta de 34 de ani a refuzat sa accepte ca va trebui sa faca chimioterapie, ca isi va pierde sanul si parul, asa ca s-a documentat online pentru a descoperi metode alternative de vindecare.
A gasit o metoda in dieta raw, spune ea.
"Nu vreau sa-mi pierd sanul si nici nu vreau sa fiu supusa chimioterapiei. Oamenii spun ca sunt egoista pentru ca refuz tratamentul, dar, in fapt, acceptarea tratamentului ar fi o decizie egoista. Nu voi mai putea face nimic alaturi de copiii mei, as fi mereu obosita si m-as simti bolnava.", marturiseste Kelly.
"Datorita noului regim alimentar si exercitiilor fizice pe care le fac zilnic ma simt mai sanatoasa ca niciodata. Un prieten de-ai mei a murit in timp ce facea chimioterapie, pentru ca sistemul lui imunitar a cedat. Eu nu mai mananc carne de niciun fel si am o dieta compusa in proportie de 90% din legume crude. Nu permit cancerului sa intervina in viata mea de zi cu zi.", a adaugat Kelly.
La ultimul control pe care Kelly l-a facut in ianuarie, tumora canceroasa s-a extins cu doar 0,9 mm, ceea ce, in opinia femeii, este un rezultat incurajator.
Sue Green de la MacMillan Cancer Support, o companie specializata in oferirea de consiliere pentru bolnavii de cancer, considera ca tratamentul alternativ cu diete vegetariene nu reprezinta o optiune viabila, in conditiile in care, pana in prezent, nu exista niciun caz de cancer vindecat doar cu aceste diete.
Cum ti se pare decizia lui Kelly?

As completa: Cum ti se pare decizia lui Kelly in comparatie cu cea a Angelinei Jolie, cea slavita de toata mass-media oficiala?
Cine are mai mult curaj?
Kelly care vrea sa-si creasca copiii, ramanand femeie si cautand in continuare alternative?
Sau Angelina, care a abordat calea oficiala, s-a mutilat si a dus la cresterile cifrelor de a-faceri ale multor companii.
Nu-i asa ca Kelly este egoista?
Nu vrea si pace sa plateasca tratamente scumpe si periculoase, nu vrea sa se incadreze in turma!
Ea vrea sa lupte!
Intrebarea este: Sistemul ii va permite?
Psalmii 18:18 "Ei năvăliseră deodată peste mine în ziua strâmtorării mele; dar Domnul a fost sprijinul meu."