Afişări de pagină

Sistem


joi, 9 aprilie 2015

Alte adjuvante naturale in tratamentul afectiunilor canceroase

Noni - Morinda citrifolia este un arbust tropical din familia Rubiaceae care creste doar in salbaticie, fiind intalnit pe tarmurile stancoase si padurile extinse din Polinezia, Hawaii, Tahiti si Malaezia. Fructul sau este supranumit si "regele fructelor".

Il gasiti sub forma de: suc la 1000 ml sau pulbere.

Actiunile fructului Noni: anticancerigen (asigura o diviziune celulara sanatoasa, prevenind degenerarea functiilor de baza ale celulei in conditii de stress, lipsa de oxigen, mediu poluat, induce apoptoza celulelor cancerigene), stimuleaza sistemul imunitar prin reglarea activitatilor limfocitelor T si B, a macrofagelor si celulelor limfocitare, mareste productia de endorfine, analgezic, anestezic, antibacterian si antiviral, antiinflamator, antialergic, antioxidant, hepatoprotector, antihelmintic, refacerea organismului, detoxifiaza organismul, imbunatateste starea de rezistenta a organismului, remineralizare, revitaminizare. 
 
Alte adjuvante:
AGARICUS BLAZEI MURILL (Ciuperca lui Dumnezeu) - miceliu uscat+măcinat
Detalii >>

CORDYCEPS (Cordyceps sinensis) - miceliu uscat+măcinat
Detalii >>

GANODERMA (Ganoderma lucidum) - macinată
Detalii >>


De cele mai multe ori daca boala nu este avansata, organismul se reface singur dupa o cura de dezintoxicare.
Sa ne imaginam urmatoarea situatie:
O persoana se trezeste ca are o eruptie de cosuri pe fatza.
Asa dupa cum procedeaza medicina alopata va purcede si respectiva la stoarcerea lor, la dezinfectarea fetzei, chiar la operatii chirurgicale daca este o pustula. Dar daca cauza este o retinere de substante moarte sau deseuri la nivelul colonului, datorita constipatiei sau a unei alimentatii gresite?
Degeaba stoarceti cosurile si aplicati creme, unguente sau masti pe fatza!

Caile naturale de eliminare sunt: intestinul gros, rinichii, porii pielii, plamanii.
Daca reziduurile nu sunt eliminate corect, atunci are loc o putrefactie a PROTEINELOR si se produce o stare toxica sau acidoza.

Concluzii: daca vreti sa fiti SANATOSI, atunci nu va mai ascundeti dupa masti, nu mai acumulati toxine, reziduuri si balast in viata voastra (psihice si materiale), nu mai mancati produse animale moarte.

O metoda eficace de eliminare rapida a toxinelor, mai ales la adulti, este urmatoarea:
Dimineata la trezire, un pahar mare de apa calduta cu o linguritza de SULFAT DE SODIU. Scopul este de a atrage in intestine toate substantele toxice si reziduurile, de a le elimina prin scaun. Deseurile sunt duse de limfa in intestinul gros, de unde se elimina uneori prin scaun si pana la 4 litri zilnic.
Pentru a preveni deshidratarea se vor consuma 2 litri de sucuri de citrice proaspete (grapefruit, lamai, portocale), diluate cu 2 litri de apa.
Primul pahar se bea la 1/2 ora dupa ingerarea solutiei de sulfat de sodiu. Se continua cu cate un pahar la 25-30 minute. Nu se mananca nimic toata ziua. Spre seara daca vi se face foame, puteti manca cateva portocale sau grapefruit sau telina. Aceasta operatiune se repeta 3 zile la rand. Face sa se elimine pana la 12 litri de limfa toxica, pe care o inlocuim cu tot atata suc alcalin (in organism) de citrice.
Din a 4-a zi incepeti sa beti sucuri de legume si fructe:
Prima zi:
Dimineata: fructe de sezon, felii sau rase cu miere, nuci, migdale, apoi 2 pahare de suc;
Pranz: fructe si 0,5 l suc de legume si fructe;
Seara: un cocktail de sucuri.
Chiar daca prima senzatie este de slabiciune, curand va veti simti proaspeti si plini de vitalitate.
Nu uitati sucurile de legume verzi, din care patrunjelul este regele.