Afişări de pagină

Sistem

vineri, 26 februarie 2016

Schema de la simplu la complex pentru vindecarea cancerului

Vindecă-te de cancer cu “remediile” lui Dumnezeu în trei săptămâni: Trei de la Sfânta Treime 

Si exprima-ti recunostinta: Acatist de mulţumire "Slavă lui Dumnezeu pentru toate" 

Principiul vindecarii e simplu: Organismul purificat emotionalenergeticfizic se vindeca singur, adica de la Sine. (Robert Morse's International School of Detoxification si Max Gerson).

Sinele e scanteia de viata pe care Dumnezeu a sadit-o in om. Este acea scanteie divina pe care oamenii de stiinta nu o vor putea reproduce in veci si nici nu o vor introduce in vreo celula creata de ei, pentru a-i da viata autonoma.

Ne refacem puritatea initiala profunda prin resacralizarea fiintei noastre. Fiinta umana a fost desacralizata si aruncata in mocirla materialitatii de mii de ani, dar medicina oficiala a consfiintit-o prin raportul Flexner.

Adica, ne-au scos pe piata ca pe niste masini (sau gaini daca vreti sa alegeti), care nu avem nevoie decat de combustibil, apa, ulei si piese de schimb. Nimic despre constiinta, nimic despre emotii. Si uite asa, fiintele umane si societatea umana acumuleaza perturbari emotionale si conflicte, pe care le rezolva cu pilule chimice (mai nou psihiatrie) si razboaie. Se insista ca doar competitia scoate ce-i mai bun in noi (ca doar asa s-au ridicat americanii, varful evolutiei speciilor prin selecție naturală si conservării raselor favorizate prin lupta darwin-iana) si sunt aruncate in derizoriu intrajutorarea, compasiunea, iubirea aproapelui. Deci, a fost instaurata legea junglei fara constiinta: sa supravietuiasca doar cei puternici, liber la jaf.

Cancerul si toate bolile care se manifesta la nivel fizic sunt de fapt efectele, nu cauza suferintei noastre. Cauza este un blocaj psiho-emotional in CURGEREA ARMONIOASA a energiilor in corpurile noastre. De unde sa mai fie curgere armonioasa, daca de cand suntem mici ritmurile noastre de viata sunt perturbate, fragmentate, stresate PROGRAMATIC? Astfel rezulta conflictele emotionale pe care nu toti le gestioneaza cu succes tocmai datorita imaturitatii emotionale. Imaginea de ansamblu a vietii noastre nu se mai vede limpede. Foarte putine cazuri au doar blocaje initiale direct la nivel energetic sau fizic ca urmare a unor accidente, obiceiuri vicioase sau intoxicatii grave. De aceea, oricate terapii energetice valabile sau cure naturiste stricte ar urma pacientul, daca nu este constientizat si inlaturat blocajul psiho-emotional, procesul de insanatosire va fi lent sau chiar va lipsi. Insanatosirea nu se va transforma in vindecare, iar recidiva este posibila oricand, pentru ca samanta sau tiparul cauzal va continua sa existe la nivelul blocajului. Organismul poate inchide intr-o carapace protectoare ca un chist acel blocaj si poate crea alte canale prin care sa dreneze curgerea energetica, dar cauza ramane doar in hibernare si va astepta momentele favorabile sa se manifeste.

"Insanatosirea inseamna sa scapi de o boala, in timp ce vindecarea inseamna "sa devii intreg". Desi insanatosirea este posibila uneori (datorita abordarii doar a unei parti a organismului), vindecarea este intotdeauna posibila (pentru ca este abordat si vindecat intregul organism).

Medicina actuala se focalizeaza pe tumori (sa le indeparteze pentru insanatosire), nu-l priveste pe pacient ca un intreg ansamblu cu emotii si constiinta (pentru vindecare sufleteasca si mentala). Medicii alopati se uita in agenda medicala si recomanda ultimul tip de chimioterapie, nu au timp sa discute cu pacientul, la usa lor este mereu coada, iar producatorii de medicamente ii sponsorizeaza. 
Terapeutul adevarat asculta ca un duhovnic ce are de spus OMUL adevarat din fata lui, OM care de cele mai multe ori nu stie nici el ce conflicte emotionale a ingropat adanc in suflet.

Vindecarea inseamna pur si simplu sa aduci mai mult sens, fericire si comportamente sanatoase in viata ta, lucruri benefice pe care poti sa le aduci in viata ta incepand de acum, indiferent cat mai ai de trait." Kelly A. Turner
 
Cati dintre voi au avut o copilarie fericita, in familii armonioase si au invatat comportamente sanatoase? 
Cati dintre voi au fost pregatiti cu adevarat sa imbratiseze liberi viata, fara blocaje emotionale? 
Cati au fost educati in spiritul Adevarului si Responsabilitatii fata de ei insisi si fata de comunitatea in care traiesc?
Cati ati invatat sa nu fiti ranchiunosi si competitivi, sa nu va razbunati, sa iertati, sa iubiti empatic, sa fiti compasivi, intuitivi, creatori:
Există cursuri de vindecare holistică, precum si cursuri de aliniere la realitatea verticală, de la Constiinta Divină la constiinta individuală, predate online la nivel mondial.

Nu exista un singur protocol de vindecare, intrucât conflictele individuale sunt create în situaţii de viaţă individuale. Chiar şi in Ayurveda (milenara Stiinta a Vietii) protocoalele se diferentiaza dupa tipuri constitutionale, dupa localizarea bolii, dupa cauzele reale ale bolii. Cunoaşterea cauzelor, care stau la baza declanşării bolilor, face posibilă terapia cauzală şi implicit găsirea soluţiei sigure şi definitive pentru vindecare. 

Noua Medicină Germană este o ştiinţă exactă precum fizica sau chimia, este un sistem viabil ca şi Ayurveda pentru toate fiinţele vii şi exclude hazardul terapiilor oficiale. Este accesibilă aici

De fapt, vindecarea spirituala este adevarata vindecare. 
Omul s-a indepartat de Dumnezeu. 
La inceput comunica direct cu El, era conectat cu El in Imparatia Lui.
Apoi s-a indepartat si Patriarhii intermediau comunicarea, s-au adaugat ulterior profetii, judecatorii, regii, sfintii, preotii si vracii. 
Distanta s-a tot marit si in final Statul cu partidele politice, guvern, ministere, companii de asigurari, furnizorii de utilitati, medicamente si shopping-ul au rupt orice conexiune reala cu tot ce este sacru in existenta noastra umana terestra.
Omul nu mai e conectat nici cu Dumnezeu, nici cu Natura. 
Tot efortul de a "controla" natura exterioara cu tehnologia si chemtrails (ingineria climatica), Natura interioara cu vaccinari, OMG, alimentatie chimizata, TV si educatie slaba desavarseste ruptura. 
Omul "modern" e intr-o continua lupta cu el insusi si cu lumea exterioara. 
Exemplu: Mercurul (timerosal, cica o sare "organica") din vaccinurile multiple monodoza nu este necesar pentru conservare, ci pentru tampirea si slabirea sistemului imunitar al copiilor nostri. Generatiile actuale sunt mult mai inteligente decat cele anterioare, iar Sistemul risca sa le scape de sub control. Inainte mercurul (timerosalul) nu era adaugat in vaccinurile monovalente. Profitul e aditional tampirii si obedientei:
Omul "modern" a uitat cu desavarsire ce a afirmat Hermes Trismegistus in "Corpus Hermeticum"
"Ce este jos (in microcosmos) e la fel cu ce este sus (in Macrocosmos), iar ce este deasupra e la fel cu ce este dedesubt, pentru a implini miracolul Intregului."

Sa ne imaginam urmatoarea situatie: un om se trezeste ca ii apar pe fata eruptii intense, purulente. Medicina oficiala ii recomanda indepartarea lor, curata local, sterilizeaza, il vaccineaza, ii recomanda antibiotice si il trimite la farmacie cu o reteta platita din banii lui sau compensata pe banii nostri, ai tuturor. Pacientul face tot ce i s-a recomandat, eruptiile se mai atenueaza, prind coaja sau raman semne, dar nu se vindeca, ba mai mult ii apar alte simptome: febra, nu mai are pofta de mancare, e lipsit de energie, s.a.m.d.
Daca de fapt cauza psiho-emotionala a generat un blocaj la nivelul intestinului gros cu intoxicatie, constipatie si alte consecinte ulterioare, la ce ii serveste tratamentul de suprafata, care e mai mult cosmetic?  
Raspunsul: nu-i serveste lui ca pacient, ci sistemului medical oficial, care incaseaza banii, se face ca vindeca, dar nu rezolva cauza, ci ascunde sub pres efectele. 
Asa se procedeaza oficial in cazul cancerului: toate tunurile "terapeutice" (chimioterapie, radiatii, chirurgie) sunt puse pe tumori. Sunt indepartate imediat efectele, dar ramane cauza, ramane riscul de recidiva, daca supravietuiti "terapiilor" chinuitoare si scumpe. 
Ei va declara vindecat daca nu intervine nici o recidiva timp de 5 ani. Asa se fabrica adevarul statistic. Dupa aceea nu mai este cancerul pe care ei l-au "tratat", este altceva pentru medicina moderna, chiar daca este o consecinta a "tratamentelor" de chimioterapie (care v-au otravit si v-au doborat sistemul imunitar), chiar daca este o zona sau organ ars sau degradat de radiatii, chiar daca este un sistem din organism care a fost amputat prin chirurgie, care a cautat sa-si regleze functiile in alt mod vital si a cedat. 
Intotdeauna aveti de ales: mergeti constient la cauza din interior, cautand ajutor sau ramaneti superficiali la nivelul efectelor exterioare, aruncati responsabilitatea vindecarii medicului, sa puna un plasture acolo unde va doare, sa scapati cat mai repede si platiti scump pentru asta.

Daca ne intoarcem acum la corpul fizic, constatam ca e format din trei părţi principale: celule, sânge şi limfă.
Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele). Exact la fel e şi cu celulele noastre.

Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă)
 
Lichidul acesta “uleios” şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică – mişcarea muşchilor îl pune în mişcare. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o grămadă” de celule.

Sângele are un pH de 7,35 – 7,45
Aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele foarte puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un pH de 7,35
Dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice pH-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin .Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la multi dintre noi face aceasta de mai multe ori pe zi .

Starea normală a celulelor noastre e una alcalină
 
Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale! De aici rezulta rolul esential pe care il au sucurile de legume si fructe preparate prin presare la rece (cel mai indicat fiind morcov cu mar si verdeturi: patrunjel). Stoarcerea prin centrifugare duce la o rupere a lanturilor moleculare si o polarizare prin efect Searl, pozitiva in centrul centrifugei si negativa spre periferie, care diminueaza foarte mult potentialul sucurilor in sustinerea anabolismului.  

Imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Pentru eliminarea excesului de aciditate, o cale sunt aparatele de biorezonanta: Bicom-Optima

Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: “Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii?” Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule. normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru. Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident). Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită “tripsină”. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta.

Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe bebe perceput ca un ”parazit” .

Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de cate ori mancam, şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar? Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare.
Se pare că celulele canceroase au nevoie de 10 ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul “cancer în faza I”.

Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul.
După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.

Ce fac chimioterapia si radioterapia?
Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici…. Omoară, însă, şi celule sănătoase. Haideţi să trecem cu vederea aceasta. Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar.
Acum intră în scenă ”remediile” lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.
Să vedem modul de funcţionare! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic.
Această otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!
Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat. Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată.
Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea verde (vezi terapiile recomandate de Max Gerson (Frumosul adevăr - cel mai simplu tratament pentru cancer) si Mikhail Tombak), exact asta fac! Dacă bem cafeaua prăjită, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi excită un maxim de energie pe durată scurtă, după care urmează un minim de energie pentru recuperare. Dacă folosim cafeaua verde ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
Atentie! Nu se fac clisme cu cafea dupa chimioterapie. Evacuarea masiva a citostaticelor va afecta iremediabil ficatul.
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr din fructe în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase.
Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei – otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea verde din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.

TERAPIA GERSON - Ar fi dat orice să fi ştiut (2.06.2011)
Filmul se mai gaseste pe YouTube fara subtitrare in romana:

Cancer 'Dying to Have Known' - Independent Feature Documentary About the Gerson Cure for Cancer.wmv

dar poate fi descarcat tradus de pe alte site-uri.

Iar acum, în încheiere:
TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!
Traumele emotionale declanseaza cancerul sufletesc, care roade interior si se reflecta ulterior la nivel fizic, exterior.
După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de citostatice – care, ele însele, sunt pentru a omorî trupul – şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “remediile” Lui pentru SUFLET – dragoste şi iertare, îmbrătisări, iar pentru TRUP – plante, legume şi fructe vii.
În multe cazuri, Dumnezeu râde, râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să le primească) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, agresivitate, invidie, neiertare, stil de viaţă şi alimentaţie.
Dumnezeu vindecă sufletul ruinat şi salvează şi trupul, de multe ori şi mai ruinat, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane, dacă Ii cerem ajutorul: "Cere (roaga-te) si ti se va da, bate si ti se va deschide, caută si vei găsi".

Astfel intră in joc optiunea fundamentală a Sufletului: 
Dumnezeu nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul mai intâi. S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră. Asa functioneaza planul Lui. 
Cand aveti mai mare incredere intr-un om cu halat alb decat in Creatorul Cerului si al Pamantului, ce dovada mai mare de necredinta in puterea Lui de a va vindeca puteti avea? Necredinta in Dumnezeu se manifesta prin faptele, vorbele si tiparele noastre de gandire: mandrie si frica, judecarea semenilor, agresivitate si neiertare.
Mergem la un om şi “credem” că el poate înlătura ”erorile” Naturii. 
Daca "remediile" Lui si intrarea in ascultare, prin accesarea binecuvantarilor Sale, pe care le-a lasat aici pentru noi inca de la intemeierea Pamantului, nu ne pot restaura si vindeca, atunci Nimic si Nimeni altcineva nu va putea!


A rămane o persoană limitată nu este optiunea finală a evolutiei fiintei umane.
Sufletul caută să-l regăsească pe Dumnezeu Tatăl, Cel care l-a creat după Chipul si asemănarea Lui.
Hrăniti-vă, deci, sufletul mai intai, apoi tot ceea ce-I cereti Lui vă va fi dat vouă: 

Acatist de mulţumire "Slavă lui Dumnezeu pentru toate", Marian Moise

Viata Vesnică, tineretea fara batranete si viata fara de moarte. 

Din nou despre Amigdalina
Alte remedii alcalinizante si detoxifiante: Chitosan, MSM, Litothamnium calcareum.