Afişări de pagină

Sistem


duminică, 5 aprilie 2015

Miraculosul suc de morcovi

Se poate consuma intre 0,5 - 4 l zilnic.
Are cele mai sănătoase si miraculoase efecte cunoscute de hrănire si normalizare in intregul organism.
Este izvorul cel mai bogat in vitamina A usor asimilabilă si contine cantităti impresionante de vitamine D2, C, E, D, F, A. Stimulează pofta de mancare si ajută digestia. Un foc digestiv bun si tranzit intestinal regulat sunt esentiale sănătătii.
Este un ajutor pretios in mentinerea structurii osoase a dintilor.
Mamele care vor alapta trebuie sa bea mult suc de morcovi in ultimele luni de graviditate, intrucat reduce riscul infectiei puerperale. Valoarea unui litru si jumatate de suc baut zilnic este mai mare decat a 18 tablete de calciu. Deci, este si bazic.
Sucul de morcovi este solvent natural al formatiunilor ulceroase si canceroase, conditia este ca amidonul, proteinele animale si zaharurile concentrate sa fie eliminate complet din alimentatie. Este antiinfectios pentru ochi, nas, gat, sinusuri si organele respiratorii in general (plamani si piele).
Elementele continute in sucul de morcov sunt in proportia adecvată pentru remedierea bolilor de intestine si ficat, a glandelor endocrine, vindecă sterilitatea in anumite cazuri.
La cantităti mari poate sa apară o oarecare suferintă, semn ca natura a inceput să facă curatenie. Sucul este unealta necesară si este cea mai bună hrană pe care o poate primi corpul. Daca suntem cuprinsi de oboseală sau suferintă (inainte de cura de suc de morcovi), atunci intestinul gros este probabil sursa lor. Dacă omul trăieste cu mancare gătită sau conservată, atunci e imposibil ca acest intestin să functioneze bine.
Experienta a arătat că cea mai bună hrană pentru intestinul gros este sucul de morcovi cu spanac: dacă-i preparat cu aparat manual, atunci se consumă 6,5-9 l/zi, dacă se utilizează storcător sau presă hidraulică, atunci acelasi rezultat se obtine cu doar           1-2 l/zi.

Merg sa inchin un pahar mare de suc de morcovi in sănătatea dvs.

Profitati de el primăvara, vara, toamna si mai ales iarna.

Sănătate!

P.S.: Dacă un medic oncolog uită să vă recomande sucul de morcovi (combinat cu cel de mere eventual) chiar asociat cu radioterapie, chimioterapie, proteine animale, zahăr, amidon, atunci amintiti-i dvs. Dacă n-a absolvit medicina la normă, atunci el vă va multumi.