Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 17 martie 2018

Sistemul endocanabinoid este cheia vindecarii holistice. Mai multe despre rolul GcMAF, D3, acidul oleic si sulfatul de condroitina in formula Rerum® in acest sistem

https://elixinol.com/ro/blog/what-is-the-endocannabinoid-system-and-how-it-works/
Cercetătorii au descoperit recent ceea ce se numește „sistemul endocanabinoid”, care este considetat un fel de internet al corpului nostru. Se pare că celulele noastre folosesc un fel de e-mail, deoarece acest sistem permite celulelor individuale să transmită informații specifice altor celule din corpul nostru. Acest sistem complex ajută celulele să coordoneze răspunsul imunitar și permite diferitelor sisteme ale organismului să lucreze împreună (n.n. ar putea fi corelat cu sistemul meridianelor din acupunctura).
Sistemul endocanabinoid ajută corpul să se organizeze, permite celulelor să comunice mai bine, să creeze și să mențină echilibrul fiziologic al tuturor sistemelor corpului: nervos, digestiv, imunitar, cardiovascular, endocrin, musculo-scheletic, reproducător.
Organismele multicelulare au dezvoltat sistemul endocanabinoid pentru a ajuta la gestionarea fluxului de informații între celule și în interiorul celulelor, astfel încât celulele să poată împărtăși resurse, să se protejeze de rău și să prevină deteriorarea „echipamentelor” lor moleculare.
Acest sistem a devenit un mediator central pentru modul în care cele mai vechi organisme complexe au rezolvat anumite probleme, cum ar fi lipsa de oxigen în sistemele lor biologice. De asemenea, sistemul endocanabinoid a dezvoltat o coordonare biologică pentru a ajuta celulele să folosească în comun elemente nutriționale și energia în evoluția organismelor noi. În sistemele biologice complexe, cum este și cazul omului, sistemul endocanabinoid asigură coodonarea informațiilor pentru a preveni boala și a menține fluxul de informații între celule.

Disfuncționalitățile de comunicare înseamnă boală
Bolile cronice cauzează și declașează disfuncții biologice în organism. Sistemul endocanabinoid menține sănătatea și echilibrul nu numai între diferite celule, dar și în interiorul fiecărei celule în parte. În cadrul celulelor, acest sistem ajută la controlul funcțiilor metabolice de bază, cum ar fi metabolismul zahărului, dar asigură și comunicarea între sistemul nostru imunitar și sistemul nostru nervos. De exemplu, atunci când o celulă imunitară are nevoie să alerteze creierul sau celulele nervoase, aceasta poate trimite un „e-mail biochimic” prin intermediul sistemului endocanabinoid. În timpul bolii însă, se produce o întrerupere în comunicare ce poate perturba acest flux de informații, care se transformă la rândul său în boală sau chiar moarte în organism.
Iată încă o dată, dacă mai era nevoie, o prezentare a complexității organismului uman, care nu contenește să ne surprindă! Sursa: https://www.ziaruldesanatate.ro/articole/sanatate/sistemul-endocanabinoid-reteaua-de-internet-din-corpul-tau/

GcMAF îmbunătățește functionarea sistemului endocanabinoid
Sănătatea unui individ este influențată în mare măsură de sistemul endocanabinoid și de interacțiunea acestuia cu sistemul imunitar. Sistemul endocanabinoid ajută la reglarea proceselor care mentin homeostazia și se găsește distribuit în organe, glande și celule imunitare localizate peste tot în organism. Pentru persoanele cu autism s-a raportat că au suferit modificari ale căilor endocanabinoide și au blocate mecanismele care duc la apariția macrofagelor, ceea ce provoacă o funcționare imună deficitară.
Tratarea copiilor cu autism cu GcMAF diminuează simptomele autismului și îmbunătățește sistemul endocanabinoid. Factorii necesari pentru a stimula activitatea macrofagelor sunt îmbunătățiți la indivizii cu autism, atunci când sunt tratați cu GcMAF. Acest tratament a dus la îmbunătățirea activității receptorilor și a exprimării genelor.
Sistemul endocanabinoid ajută la reglarea anxietății și a dispoziției.
Împreună cu cancerul, următoarele boli sunt, de asemenea, asociate cu funcționarea necorespunzătoare a sistemului endocanabinoid:
    Osteoporoza
    Obezitatea
    Scleroză multiplă
    Boala Parkinson
    Boala Huntington
    Accident vascular cerebral.

Macrofagele activate de GcMAF distrug celulele tumorale 
Până la 50% din monocite (un tip de celule albe din sânge) și macrofage sunt concentrate în splină. Se observă că fluxul de sânge crește la nivelul splinei și se constată că factori notabili stimulează sistemul imunitar după tratamentul cu GcMAF.Proliferarea altor celule canceroase nu este numai inhibată, dar macrofagele inunda tumori prezente și încep un proces de fagocitoză activă. Acest proces de "canibalism" celular este activat de GcMAF în prezența tumorilor. Cu alte cuvinte, macrofagele active se manifestă doar în prezenta cancerului. În plus, macrofagele activate de GcMAF se dovedesc a crește moartea celulară programată a celulelor canceroase (apoptoza). Acest proces biologic lăsă în urmă resturi de celule canceroase (n.n. deci, este necesara detoxifierea limfei).O analiză in vitro a tratamentului cu GcMAF arată că celulele canceroase sunt complet eradicate după doar șapte zile. Cercetarea clinică este necesar să fie continuata pentru a stabili capacitățile naturale ale organismului de a utiliza GcMAF pentru prevenirea și vindecarea cancerului. Cu toate acestea, există dovezi care susțin eficienta tratamentului imunoterapeutic cu GcMAF.

GcMAF funcționează în sinergie cu suplimentele cu D3  

Se recomandă consumarea a 10 000-20 000 UI de vitamină D3, împreună cu acidul oleic (Acidul oleic ajuta la scaderea nivelului colesterolului si promovează producţia antioxidanţilor, vezi Omega 9), în timpul tratamentului cu GcMAF. Centrul de tratament Immuno Biotech a raportat date clinice in care volumul tumorii este redus cu o medie de 25% după doar o săptămână de tratament cu GcMAF. Atât diametrul, cât și grosimea celulelor tumorilor au fost reduse. Tratamentul cu GcMAF poate reconstrui starea de sănătate a sistemului imunitar la un pacient de la trei săptămâni până la un maxim de trei luni în medie. Anumite suplimente cum ar fi acidul oleic și vitamina D3 au un efect sinergic și ajută la repararea și reconstruirea unui răspuns imunitar sănătos, ajutând la depășirea bolilor cronice și a cancerului.Acidul oleic - Când tratamentul cu GcMAF este integrat în suplimentele cu acid oleic, există o creștere a răspunsului imunitar mai rapid și o îmbunătățire semnificativă în reducerea tumorilor. Acidul oleic este o componentă integrală necesară pentru sinteza GcMAF. Vitamina D3 este necesara pentru a repara și reconstrui sistemul imunitar cu tratament cu GcMAF si se recomandă consumarea zilnică a 10 000-20 000 UI de vitamina D3 cu suplimente nutritive.

Unde găsiți Imunoterapia cu GcMAF 

După cum era de așteptat, imunoterapia cu GcMAF nu este disponibilă oficial în S.U.A., pentru   FDA consideră că este un medicament neaprobat. Acesta este unul dintre motivele majore pentru care clinica Dr. Bradstreet a fost atacată de FDA. Există încă unele clinici care oferă imunoterapie cu GcMAF, dar din cauza unor ingrijorări evidente, majoritatea nu-si fac publicitate. O clinica din Japonia, numita Saisei Mirai, a fabricat și testat atât o formă serică de GcMAF, care este injectată pacientului, cât și o formă de colostrum bovin pentru administrare orală. Produsele pot fi achiziționate de pe site-ul lor.

Colostrul și GcMAF 

Colostrul este chiar primul lapte produs la mamifere (inclusiv la oameni) care conține niveluri ridicate de imunoglobuline concepute pentru a ajuta la construirea sistemului imunitar al noului-născut. Tipuri specifice de derivați de colostrum de bovine s-au dovedit a fi activatori de GcMAF. S-a demonstrat în mai multe studii ca colostrul poate activa GcMAF la persoanele cu infecții grave și oboseală. Colostrul de înaltă calitate este obținut de la vaci sau capre hrănite cu iarbă și se găsește sub formă de capsule sau sub formă de pulbere. Acesta conține cantități mici de proteine ​​din lapte, cum ar fi cazeina și zerul, dar datorită matricei de imunoglobuline este cel mai adesea bine tolerată de persoanele care sunt sensibile la produsele lactate. Cel mai bine este să consumați colostrul departe de mese, pentru a permite trecerea mai rapidă prin stomac in intestin. Înghițirea pilulelor poate fi cea mai ușoară abordare, dar cea mai eficientă poate fi administrarea pulberii de colostrum sublingual. În gură și gât există țesut limfoid imunologic specific care este în mod tipic bogat în macrofage. Puteți lua o pulbere de colostrum cu apă și o țineți în gură timp de 15-20 minute, pentru a ajuta activarea macrofagelor și pentru a absorbi imunoglobulinele sublingual. După 15-20 de minute, înghițiți amestecul. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de stimulare a activității macrofage și este o metodă recomandată pentru persoanele care suferă de sindromul de deficit de imunoglobulină.

Iaurtul Bravo și GcMAF
Un tip special de iaurt este acum comercializat pentru beneficiile sale în ceea ce privește activarea GcMAF. Acest iaurt se numește iaurt Bravo Super Probiotic și nu este disponibil în magazinele de bacanie, trebuie comandat online, iar cultura starter este pregătită acasă. Dr. John Gray spune despre Bravo pe site-ul său web: "Iaurtul Bravo a dovedit că produce GcMAF într-un mod complet natural."
Persoanele care iau GcMAF sunt încurajate să utilizeze acidul oleic sub formă de ulei de măsline, in și avocado, împreună cu suplimentarea cu doze mari de vitamina D3. Se recomandă, de asemenea, să beți cel puțin 2 litri de apă și ceaiuri din plante (praznic, de ex.) în fiecare zi. De asemenea, ar trebui să consumați o dietă în stilul ketogenic, care încetineste dezvoltarea cancerului.  https://thetruthaboutcancer.com/gcmaf/
Cel mai mare impact asupra sistemului endocannabinoid este exercitată de canabinoide din plante, cum ar fi CBD, THC-ul sau alți compuși descriși în seria de articole canabinoide pe înțelesul tuturor. Organismul produce de asemenea cantități limitate ale acestor substanțe chimice.
Cele mai cunoscute și mai bine cercetate endocannabinoide sunt anandamide alerg 2-arachidonoylglycerol (2-AG), sintetizate la cerere și cu un timp de înjumătățire scurt. Fitocannabinoidele sunt mai puternice, în special CBD și THC, iar studiile sugerează că acești compuși proveniți din plante au o varietate de proprietăți terapeutice, fiind potrivite pentru aplicații medicale. La persoanele care folosesc phytocannabinoids, acești compuși acționează împreună cu endocannabinoids produse de organism, astfel încât activitatea canabinoidelor produse natural nu este afectată de utilizarea unor astfel de produse.


Canabinoidele din canabis se gasesc în mod natural în laptele matern, conform celor mai recente descoperiri
Corpul uman contine receptorii canabinoizi, care sunt proiectati în mod specific pentru a procesa canabinoide precum tetrahidrocanabinol (THC), unul dintre componenții activi primari din canabis. Potrivit constatărilor mai multor studii științifice, laptele matern contine în mod natural aceeași canabinoizi gasiti in plantele de canabis, care sunt vitali pentru dezvoltarea umană ulterioara.

Membranele celulare din organism sunt in mod natural echipate cu receptorii canabinoizi, care, atunci când sunt activati de canabinoide și diverse alte substanțe nutritive, protejeaza celulele impotriva virusilor, bacteriilor dăunătoare, cancer, și alte boli maligne. Și laptele matern uman este o sursă abundentă de endocanabinoide, un anumit tip de lipide neuromodulatoare care învață în principiu, un copil nou-născut cum să mănânce prin stimularea procesului de alăptare.

Dr. Melanie Dreher a studiat femeile care au utilizat cannabis pe toata perioada sarcinii, iar apoi a studiat copiii la un an după naștere. Ea a constatat ca bebelusii femeilor care au fumat canabis  zilnic în timpul sarcinii au socializat mai rapid, au făcut contact vizual mult mai rapid și mult mai indrazneti.

In lipsa acestor canabinoide în laptele matern, copiii nou-născuți nu ar ști cum să mănânce, nici nu ar avea în mod necesar dorinta de a manca, ceea ce ar putea duce la malnutriție severă și chiar moarte. Nou-născuții care sunt alaptati natural primesc doze de Canabinoide care declanșează foamea și  promoveaza creșterea și dezvoltarea. Observațiile cu privire la comportamentul copiilor după ce au fost hraniti acestia prezintă simptome specifice consumului de canabinoizi. Precum și funcția esențială de a stimula apetitul sugarilor, canabinoidele ajuta, de asemenea pentru a calma și relaxa copilul. Canabinoidele nu sunt, cu toate acestea, prezente in formula de lapte pentru copii, ceea ce o face mult mai inferioară laptelui matern.

În plus, un studiu cu privire la sistemul receptor endocanabinoid, care a fost publicat în European Journal of Pharmacology a raportat, "Implicațiile medicale ale acestor evoluții noi ne imping mai departe si arata un viitor promitator pentru utilizarea canabinoidelor în medicina pediatrică pentru conditii, inclusiv" non-organic failure - to thrive"și fibroza chistica." Există două tipuri de receptori canabinoizi in organism; CB1 care există în creier, și varietatea CB2 care există în sistemul imunitar și tot restul corpului. Fiecare dintre acești receptori răspunde la canabinoide, fie că este vorba dd laptele matern uman asupra copiilor, sau de canabis.

Acest lucru înseamnă, în esență, că organismul uman necesită și produce canabinoide, deoarece aceste substanțe nutritive joacă un rol critic in protejarea celulelor împotriva bolii, stimularea functiei imune, protejarea creierului si sistemului nervos, si ameliorarea durerii și inflamației cauzatoare de boala.

Intr-un studiu separat cu privire la endocannabinoizi publicat în Jurnalul de farmacologie Review în 2006, cercetatorii de la Laboratorul de Studii fiziologice al Institutului National pentru Abuzul de Alcool si alcoolismul au descoperit mai multe despre beneficiile  canabinoidelor. Acestea includ capacitatea lor de a promova un metabolismul energetic corespunzătoar și reglementa pofta de mancare, trata tulburari metabolice, tratamentul sclerozei multiple, și pentru a preveni neurodegenerarea.. Canabinoidele, fie produse în mod natural în organism, sau ingerate din plante de canabis joaca un rol vital în consolidarea sistemului imunitar și combaterea a mai multor tipuri de cancer si boli. Sursa: https://sistemul-ucide.blogspot.ro/?view=classic

CANABISUL MEDICINAL VINDECA CANCERUL
Beneficiile marijuanei medicale pentru pacienții bolnavi de cancer sunt creșterea apetitului, reducerea durerii, evitarea pierderii în greutate, reducerea stării de greață și a vărsăturilor, precum și reducerea stării de depresie.
Canabinoizii opresc evoluția multor forme de cancer, incluzând cancerul la creier, melanomul și cancerul mamar. Canabinoizii prezintă o activitate antitumorală directă prin promovarea morții celulare programate și prin oprirea angiogenezei. Astfel, cannabisul inhibă dezvoltarea celulelor canceroase la nivelul tiroidei, prostatei, al intestinului gros și al rectului.
THC provoacă moartea celulelor gliomului (de la nivelul creierului). Canabinoizii reglează secrețiile hormonale ale glandei pituitare. CBD prezintă activitate tumorală, fiind un agent antineoplastic.
Soiurile recomandate sunt cele cu nivele cât mai ridicate de CBD, hibrizi Sativa/Indica (de ex. 75%/25%), extracte integrale.
CANCERUL DE PROSTATA
Canabinoizii induc inhibarea creșterii celulelor in cancerul de prostată PC-3 și provoacă apoptoza acestor celule care detin niveluri ridicate de receptori pentru canabinoizi de tipul 1 și 2 (CB1 și CB2). Astfel, R(+)-Methanandamida (MET), precum și JWH-015, un agonist sintetic CB2, exercită efecte antiproliferative în ceea ce privește celulele PC-3. Activarea receptorului pentru canabinoizi CB2 inhibă proliferarea și motilitatea celulelor de cancer de prostată sensibile la androgeni. Expresia receptorilor CB2 este crescută în cazul multor țesuturi tumorale, inclusiv în cazul cancerului la prostată.
Receptorii CB1 sunt exprimați intens la nivelul celulelor neuronale și al țesutului cerebral. Astfel, activarea receptorilor CB1 produce efecte secundare asupra comportamentului și efecte psihotrope. Cercetătorii sunt de părere că canabinoizii, methanandamida și JWH-015 lucrează asupra cancerului de prostată prin blocarea unui receptor la suprafața celulelor tumorale.
Deși se consideră că canabinoizii au efecte anticancerigene, câteva studii au arătat că D9-THC are un efect bifazic în ceea ce privește celulele canceroase, astfel încât concentrațiile scăzute conduc la o creștere a proliferării celulelor canceroase și concentrațiile ridicate provoacă o reducere a proliferării acestor celule. Este necesară continuarea cercetărilor și a studiilor clinice.
Recomandări: extracte din toată planta, hibrizi Indica x Sativa, uleiuri, tincturi, unt, spray, în mâncare, sub limbă și supozitoare.
CANCER PANCREATIC
Canabinoizii induc apoptoza celulelor canceroase de la nivelul pancreasului cu ajutorul genelor legate de stress de la nivelul reticulului endoplasmatic. Delta-9-THC inhibă ciclul dezvoltării celulare la nivelul celulelor pancreatice.
Recomandări: canabinoizii sunt o alegere excelentă pentru tratamentul adjuvant al pacienților bolnavi de cancer la pancreas. Hibrid Indica x Sativa (Indica dominant) (niveluri ridicate de CBD/THC), extracte din toată planta luate sub limbă de 2-4 ori pe zi.


Mai multe veti afla urmarind:
Companiile farmaceutice fac profituri enorme din produse pe baza de canabis gen tincturi, cu concentratii scazute de CBD si THC, și au grupuri de interese puternice, care se vor asigura ca organizațiilor independente nu li se  permite să opereze pe o piată extinsă. 
În aprilie 2011, GW Pharmaceuticals a încheiat un acord de licență exclusivă pentru Novartis Pharma AG pentru a comercializa Sativex în Australia, Noua Zeelandă, Asia și Africa.  
Sativex nu vindeca cancerul, este un spray oral care oferă ajutor limitat la suferinzi SM, numai uleiurile de canabis concentrate va vindeca de cancer si trateaza in mod eficient si alte tipuri de boli. Chiar fumatul mugurilor de canabis este mai eficient decât Sativex. Cu toate acestea nu există nici un interes pentru companiile farmaceutice să-și breveteze o planta care poate fi cultivata cu costuri foarte mici de pacienți , deci este foarte puțin probabil ca legalizarea consumului de canabis sa nu fie sancționata  puternic de industria farmaceutică. Cu grijă oricine poate obtine un conținut ridicat de ulei de canabis medicinal CBD din plante (Cannabis Sativa) cultivate.
Totusi, in Romaniasunt accesibile uleiuri, seminte, faina, proteine din canepa de la https://www.canah.ro/ .


Sulfatul de condroitina apare in formula Rerum®
Emulsia Rerum® implementează un nou sistem purtător cu ajutorul compusului: condroitina, acidul oleic, vitaminele D3 și D2, și asigură suportul pentru activarea macrofagelor, care anterior au fost atribuite GcMAF-ului.
În timp ce GcMAF provenind din proteinele din sânge uman are doar o legătură chimică pentru anumite fragmente, condroitina are mai mult de 50 de legaturi pentru acele fragmente corespunzatoare N-acetilgalctozaminei (GalNac). Rerum® demonstrează efectele atribuite GcMAF și merge atât de departe, încât să demonstreze și acele proprietăți care au fost mult timp legate de sulfatul de condroitină. 
Este important să rețineți că nu puteți amesteca toate ingredientele Rerum® împreună pentru a face emulsia Rerum®. În Rerum®, sulfatul de condroitină este necovalent legat de vitamina D și acidul oleic, datorită interacțiunilor hidrofobe/hidrofile. De fapt, secretul lui Rerum® se află în tipul de legătură moleculară (n.n. s-ar putea sa fie si un aspect de reclama: "nu incercati sa copiati reteta, ca nu veti obtine aceleasi efecte". Noi vom urmari sa reproducem reteta si sa studiem efectele, caci nu avem decat de castigat experienta.).
Activarea macrofagelor are multe efecte cunoscute. Contribuie la intarirea sistemul imunitar al organismului nostru și poate ajuta în caz de stare imunitară slabă sau deficiențe imune, pentru a restabili echilibrul, pentru a contracara pierderile de vitalitate și a preveni susceptibilitatea la infecție.
Conform cu http://www.ghidnutritie.ro/articol/substante_utile/condroitina condroitina este o molecula produsa in mod natural de organismul uman:
  • de tip A este prezenta in special in cartilajele osoase, carora le confera rezistenta la presiune, in piele si in oase, in peretii arterelor si cornee;
  • de tipul B abunda in tesuturile pielii, in tendoane, in valvele cardiace si in peretii arterelor;
  • de tip C se regaseste cu preponderenta in cartilajele umane dar si in cartilajele pestilor si ale rechinilor.
Condroitina le da tesuturilor conjunctive posibilitatea sa absoarba lichidele si sa le retina, intarind cartilajele si ajutandu-le sa ramana sanatoase. De asemenea, s-a descoperit ca aceasta molecula reuseste sa blocheze enzimele responsabile de degradarea cartilajelor. In plus le ofera bazele pentru a se dezvolta si a le protejeaza de la uzura.
Privita din punct de vedere chimic, condroitina intalnita sub forma sulfatului de condroitina, intra in clasa substantelor cunoscute cu denumirea de glicozaminoglicani. Este alcatuita dint-un lant alternant de zaharuri, care uneori se poate asocia cu proteine. Lantul de condroitina poate contine pana la 100 de zaharuri, fiecare dintre aceste molecule putand fi legate de alti ioni de sulfat (n.n acum sunt la moda suplimentele cu cartilaj de rechin cu aceasta substanta, caci s-a constatat ca rechinii nu fac cancer).
Beneficii pentru organism
a. Protejarea articulatiilor
Substantele antiinflamatoare nesteroidine, desi trateaza simptomatica maladiilor articulare, in realitate nu reusesc sa stagneze evolutia bolilor degenerative. Spre diferenta de acestea, condroitina este utila nu doar in ameliorarea simptomelor, ci si pentru protejarea articulatiilor osoase.
b. Prevenirea uzurii osteoarticulare
Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de condroitina din oase se diminueaza, reductie ce are ca si consecinta deteriorarea cartilajelor (cartilajele sunt ”consumate” de enzimele prezente in aceste tesuturi). Condroitina nu face altceva decat sa incetineasca procesul de deteriorare, reusind chiar sa-l previna.
c. Regenerarea si hidratarea cartilajelor
Molecula de condroitina este esentiala pentru mentinerea cartilajelor hidratate, permitand asimilarea nutrientilor si a apei in tesuturi. Totodata, s-a demonstrat ca administrarea de suplimente alimentare ce contin condroitina atenueaza simptomatologia patologiilor inflamatorii ale sistemului osos si articular. Asociata cu glucozamina, poate contribui pana si la regenerarea cartilajelor distruse.
Sintetizand ansamblul beneficiilor obtinute in terapiile tulburarilor osteorarticulare, despre condroitina se poate spune ca:
·                     Favorizeaza ameliorarea durerilor;
·                     Ajuta la lubrifierea tesuturilor afectate;
·                     Contribuie la regenerarea celulara;
·                     Stimuleaza sinteza colagenului;
·                     Participa la producerea cartilajelor;
·                     Impiedica deteriorarea cartilajelor vechi;
·                     Reduce sinteza de acid uric;
·                     Distruge enzimele ”rele” ale cartilajelor.
In plus, aceasta substanta contribuie la restabilirea sanatatii inimii.
O abordare holistica gasiti la http://www.holistik.ro/biofeedback/

In final voi reda avantajele Rerum® netraduse de la sursa:
Rerum® offers a number of advantages compared to the previous GOleic or GcMAF:
1.Rerum® is not derived from blood and therefore not affected by any of the problems afflicting blood-derived proteins.
2.Rerum® is not digested by stomach acid or by stomach proteases since it is not a protein; on the contrary, its bioavailability is increased by digestion.
3.Rerum® does not require any particular care for storage and shipping, such as special cooling or even freezing.
4.Rerum® does not induce allergic reactions since glycosaminoglycans are notoriously non-allergenic.
5.Rerum® is a bona fide dietary supplement since it is composed of well-known dietary supplements that have been in use for decades.
6.Rerum® is inherently safe since it is composed of components that have been used for decades in human medicine. Chondroitin sulfate, vitamin D and oleic acid are regulated substances in the U.S. as dietary supplements, approved by the Food and Drug Administration.
7.In Europe, chondroitin sulfate formulations are approved as drugs with evidenced efficacy and safety demonstrated by clinical trials.
8.Rerum® is extremely bioavailable at variance with long proteins such as GcMAF.
This is due to the inherent flexibility of the chondroitin sulfate backbone and the presence of a fatty acid, oleic acid.
Thanks to this unique combination, Rerum® is rapidly absorbed via a variety of routes and is immediately bioavailable.
9.Rerum® is nanosized.
This means that its contact surface is about 1,000 times wider than that of a long protein such as GcMAF.
Rerum® is therefore able to reach a much larger number of targets in the human body.
10.With the invention of Rerum®, we finally have the one and only, real and safe, support for Macrophage Activation.
11.Rerum® is manufactured in a state-of-the art GMP-certified facility in Germany:
dr. reinwald healthcare gmbh + co kg
Prackenfelser Str. 18
DE 90518 Altdorf, Germany
+49-(0)9187-808780
mail@drreinwald.com
Livrare prin comenzi online la: https://www.drreinwald.com
      Rerum® Supports the immune system
Compozitie: Ultrapure water, chondroitin sulfate, oleic acid, cholecalciferol, ergocalciferol.
Nutritional values per 1ml serving size
Vitamin D2 2.5 µg ˜ 100 IU; 50% DV EU; 25% DV US
Vitamin D3 25 µg ˜ 1000 IU; 500% DV EU; 250% DV US
total Vitamin D 27.5µg: 1100 IU; 550% DV EU; 275% DV US
* % of Daily Values (DV)