Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 21 martie 2018

Avemar si BioBran 1000 sunt sperante in tratamentul cancerului

Avemar este un produs 100% natural în tratamentul celor mai agresive forme de cancer: pulmonar, mamar, ovarian și de colon, asupra căruia s-au făcut zeci de studii în întreaga lume. De la descoperirea Avemar, cele mai renumite centre medicale din Budapesta, Moscova, Tel Aviv, Barcelona și California au demonstrat că terapia cu Avemar sporește șansele la viață ale bolnavilor diagnosticați cu diferite forme de cancer.
Timp de peste 13 ani au fost realizate studii pentru a dovedi siguranța și eficiența Avemar, inclusiv teste in vivo și in vitro.

Avemar este un remediu natural excepțional în care ingredientul activ este un extract patentat din germen de grâu fermentat, produs prin tehnologii farmaceutice.
Un plic de Avemar (17 g) este echivalent cu 8,5 g de Avemar pulvis (pudră), existând nenumărate moduri de preparare a conținutului.  

De-a lungul timpului, medici din întreaga lume au recunoscut efectele benefice ale extractului din germen de grâu fermentat. Acesta are o influență notabilă asupra proceselor și sistemelor biologice ale organismului, sporind șansele la viață ale bolnavilor de cancer.
În anul 2006, Avemar a câștigat premiul pentru cel mai bun produs de nutriție al anului, la secțiunea NutrAward care s-a desfășurat în cadrul evenimentului Natural Products Expo West/Supply Expo în Anaheim din Statele Unite ale Americii.
Disponibil la casaplantelor.ro, iar in varianta americana AveUltra.
BioBran 1000
Ingredientul activ MGN-3, componentul Arbynoxilan din BioBran, poate stimula, mai puternic și mai sigur decât orice alt produs, un sistem imunitar slăbit datorită stresului, alimentației nesănătoase, poluării și a altor factori care induc această stare.
BioBran /MGN-3, este un supliment nutritiv unic  100% natural, cu ingrediente nemodificate genetic  (GMO free).