Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 10 martie 2018

Microhidrina si bagheta pentru restructurarea apei

Doua produse pentru restructurarea apei
Microhidrina este considerat a fi cel mai puternic antioxidant natural dintre cei cunoscuţi la ora actuală. Microhidrina neutralizeaza şi anihileaza radicalii liberi formaţi în organism prin funcţionarea sa normala.
Microhidrina amelioreaza caracteristicile substantelor biologice care inconjoara celulele:
• pH-ul;
• tensiunea superficială;
• conductibilitatea specifică.
Microhidrina posedă acţiuni:
• antivirale;
• antibacteriane.
Microhidrina favorizează:
• îmbunătăţirea stării generale;
• asimilarea eficientă a substanţelor nutritive;
• creşterea tonusului vital;
• amplificarea resurselor energetice ale organismului;
• îmbunătăţirea activităţii intelectuale;
• încetinirea proceselor de îmbătrânire;
• înlăturarea dereglărilor produse de acţiunea distructivă a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afecţiuni cronice.
Microhidrina este capabila sa structureze apa si lichidele din organism (devine apa vie). Ea scade presiunea extracelulara a apei, contribuind la hidratarea mai eficienta a celulelor si tesuturilor, lucru foarte important pentru intarirea functiei celulare.
S-a demonstrat ca la copii, nivelul intracelular este mai mare decat la adulti, de aceea, microhidrina are un rol important in prevenirea proceselor de imbatranire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal si absolut sigur pentru producerea de energie in organism.
Prin administrarea de Microhidrina în celule se produce sinteza activă a ATF- ului, molecula care furnizează energie tuturor proceselor biochimice care se desfăşoară în celule. O astfel de cantitate suplimentară de energie poate fi direcţionată spre refacerea moleculelor degradate, dar şi spre sinteza altora noi, ceea ce asigură accelerarea proceselor de refacere şi vindecare a celulelor vătămate şi în mod corespunzător a ţesuturilor.
Aceeaşi energie însă poate fi îndreptată spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene şi cu bolile cronice. Astfel se poate spune că în condiţiile consumului suficient din toate substanţele nutritive necesare, Microhidrina stimulează procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care şi a celor cronice.
http://www.coralmag.ro/blog/combate-radicalii-liberi-cu-cel-mai-puternic-antioxidant-natural---microhidrina.html  
Bagheta Eden Line
https://www.edenline.ro/ro/produse/aparate-eden-line/bagheta-pentru-restructurarea-apei
Funcţiile baghetei
·    poate genera ioni negativi
·     poate face o apă alcalină potabilă (valoarea PH 7.8 ~ 9)
·     mineralizează apa
·     activează şi energizează apa potabilă
·     restructurează apa din structuri moleculare de 15- 16 molecule în microstructuri de 5- 6 molecule de apă
Dar acţiunile principale ale baghetei, care o fac unică pe piaţă, sunt :
1.  ORP (Potenţialul Oxidant/Reducător sau Potenţialul RedOx) al apei a ajuns la valori de -200 mV, ceea ce înseamnă că am transformat apa într-un antioxidant foarte puternic, rezultate asemănătoare mai găsim doar la filtre de apă ce au preţuri de mii de dolari.
2.  Poate genera hidrogen. Bând o apă îmbogăţită cu hidrogen de această baghetă putem suprima efectiv procesul de îmbătrânire, bolile de inimă şi diabetul.
Apa alcalină ionizată este o adevarată revoluţie în calitatea apei. Prezenţa ionilor negativi este esenţială, şi datorită potenţialului negativ uimitor -200mV, face din apă un antioxidant mai puternic decât vitaminele A, C, E, ceai verde şi alte medicamente antioxidante cunoscute. 
Efectul ei este de stopare a radicalilor liberi şi prevenire a bolilor cardiovasculare, cancer, arteroscleroza cerebrală, diabet, scădere în greutate, constipaţie, pentru a îmbunătăţi ciclul menstrual al femeilor, tranzitul gastro-intestinal, eliminarea simptomelor menopauzei, eliminarea toxinelelor din corp.

Dupa 10 ani de validări clinice şi de urmărire de către instituţii de cea mai mare autoritate din Japonia, s-a confirmat în mod clar că apa bogată în hidrogen are un rol important  în menţinerea  sănătăţii şi previne apariţia a numeroase boli.
Acest tip de baghete sunt folosite în Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania iar apa restructurată de ele este considerată ca fiind "cea mai bună apă din secolul 21."
Bagheta pentru restructurarea apei este uşor de transportat, are greutate redusă şi foarte uşor de curăţat. Pot fi întotdeauna folosite în flacoane din plastic sau sticlă de apă, un loc unde apa potabilă va fi pregătită în orice moment. Bogată în hidrogen apa umple organismul cu antioxidanţi, organismul scapă astfel de radicalii liberi, iar corpul beneficiază de îngrijire 24 de ore din 24, menţinându-ne tineri şi sănătoşi.