Afişări de pagină

Sistem


duminică, 17 mai 2015

Tapping - o tehnică de declansare a eliberării emoţionale

Vă anunţ apariţia cărţii
"Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem. Cum să depăşim orice obstacole şi să obţinem rezultate maxime",
scrisă de Jack Canfield şi Pamela Bruner.

 Tapping-ul este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe meridianele energetice, pentru a debloca blocajele energetice existente acolo şi pentru a face ca energia să circule liber prin organism. Atunci când aceste tapotări sunt însoţite şi de rostirea unor afirmaţii, eficienţa lor creşte, deoarece se lucrează din două direcţii asupra subconştientului, aducând la suprafaţă problemele, anulându-le şi punând în locul lor seminţele viitoarelor succese pe toate planurile existenţei.
Pentru realizarea acestei cărţi, s-au asociat două somităţi: Jack Canfield, care îi este cunoscut publicului român pentru celebra serie "Supă de pui pentru suflet" şi pentru cărţile sale bestseller despre succes, şi Pamela Bruner, care este expertă în tehnicile de eliberare emoţională (EFT).

 Tehnica este explicată şi ilustrată prin numeroase exemple şi exerciţii, într-o carte de 350 pagini aparuta la Editura For You şi într-un DVD, subtitrat în română.
http://editura-foryou.ro/carti/tehnica-de-vindecare-prin-tapping-pentru-atingerea-succesului-suprem/