Afişări de pagină

Sistem


luni, 11 mai 2015

Din nou despre Reconectare

http://www.reconectarea.com/
Vindecarea Reconectiva este o cale de vindecare a carei eficienta a fost demonstrataEric Pearl
in repetate randuri de exceptionale rezultate obtinute in practica.
Reconectarea personala, proces unic in viata, consta, de fapt, in reconectarea cu Universul, fiind un proces care extinde conditiile evolutiei personale la toate nivelurile:
Oricine poate sa intre in contact cu Vindecarea Reconectiva?
Da! Se potriveste tuturor, nu are limite, nu presupune conditii prealabile de aplicare, nu impune aplicarea doar pentru anumite afectiuni si poate fi utilizata in beneficiul oricarei persoane.
Tot ce-ti trebuie este deschidere si dorinta de a fi o persoana sanatoasa si de a evolua.
M-am hotarat. Vreau si eu sa stiu mai multe. Insa cum ma poate sprijini vindecarea reconectiva?
Printre cele mai des intalnite motive pentru care oamenii apeleaza la Vindecarea Reconectiva se afla dorinta de a fi in echilibru la toate nivelurile fiintei (noastre): fizic, mental, emotional si spiritual.
La nivel fizic, in ultimii ani s-au inregistrat mii de vindecari spectaculoase sau ameliorari ale unor boli grave precum cancerul, poliartrita reumatoida, fibromialgia, scolioza, paralizia cerebrala etc.
Eficienta deosebita a frecventelor reconective a atras atentia oamenilor de stiinta, care au inclus acest nou fenomen de vindecare in aria cercetarilor lor.
Un alt motiv pentru care Reconectarea este deosebit de valoroasa este
dezvoltarea personala, ducand la o alta etapa de constientizare a ceea ce suntem noi, de fapt.
Asa cum constata Andra Ivanov, ca urmare a experientei de practician de vindecare reconectiva si Reconectare, se restabileste echilibrul in corp la toate nivelurile acestuia, creste nivelul de energie si informatie, se amplifica starea de bine, astfel incat viata ta se poate imbunatati cu adevarat, asa cum este mai potrivit pentru tine.
Metoda i se datoreaza doctorului Eric Pearl, care si-a descris experienta de vindecator in cartea „Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”. Devenita rapid un bestseller tradus in mai mult de 36 de limbi, cartea a fost tradusa si in limba romana, de editura For You.
Incepand cu anul 2007, Eric Pearl si echipa sa au sustinut 3 seminare in Romania. Peste 400 de romani au participat la aceste seminare, devenind practicieni atestati de Vindecare Reconectiva si de Reconectare.
O parte dintre ei lucreaza efectiv si ofera sedinte de Vindecare reconectiva si Reconectare.
Acesta este site-ul in care ii poti gasi, pentru a le solicita sedinte de Vindecare Reconectiva si de Reconectare!
Daca esti interesat sa beneficiezi de aceste sedinte, gasesti aici datele de contact ale practicienilor din zona ta de resedinta.
Fa-ti un cadou tie, pentru ca apoi sa ai de unde sa dai si altora!
Un om sanatos si fericit poate oferi celor dragi multa iubire, caldura si liniste, si simte, in acelasi timp, cum acestea se amplifica in el insusi. Cu cat dai mai mult, cu atat ai si primesti mai mult.

Materialul apartine <a href='http://www.reconectarea.com'>Reconectarea.com</a> (care promoveaza vindecarea reconectiva, proprietar Andra Ivanov), iar copierea textului si a imaginilor este permisa doar cu citarea sursei.
Cititi mai multe pe: http://www.reconectarea.com/ © Reconectarea.com

Un caz de vindecare spectaculoasa cu ajutorul acestei metode:
https://www.youtube.com/watch?v=LmcGi3rKqh8
Prezentare: AICI