Afişări de pagină

Sistem


vineri, 1 mai 2015

Acidul folic si vitamina B9

Citez din articolul "Vitamina B9 si acidul folic", autor Ilie Tudor, publicat in Formula As, anul XXV, nr.1164, aprilie 2015, pag.9:
"Acidul folic este o substanta de sinteza introdusa in paine si fainuri pentru a fi fortifiate si a combate anomaliile copiilor, dar s-a constatat ca accelereaza puternic cresterea tumorilor".
"Vitamina B9 este o denumire generica pentru compusii NATURALI ai acidului folic, numiti folati, intalniti in frunzele plantelor verzi (spanac mai ales).
Spre deosebire de replica sa de sinteza, vitamina B9 (din drojdia de bere) este eficienta contra cancerului de colon si de rect, contra cancerelor cu determinare hormonala (la san, ovare, prostata), contra cancerului cerebral (neuroblastomul, in special), contra cancerului pulmonar.
Totusi, desi s-au observat efecte pozitive ale acestei vitamine in tratamentul cancerului, cea mai eficienta este folosirea sa pentru prevenirea acestei maladii."
Deci, inca un adjuvant.
B9 lucreaza sinergic in combinatie cu B1, B2 si B12, deci nu se recomanda administrarea izolata.
Aceasta este imbecilitatea sistemului medical actual: administeaza izolat cantitati mari de elemente sintetice, ori ele in natura lucreaza eficient in combinatie cu alte minerale, vitamine si enzime naturale.
Iodarea sarii, fortifierea painii cu B9, Fe, afanatori, introducerea de E-uri arata "binefacerile" pe care sistemul ni le baga fortat pe gat.