Afişări de pagină

Sistem


duminică, 24 mai 2015

Noi, cobaii, iubim sa fim manipulati

Pentru ca acceptam un sistem social pe care il perpetuam prin alegeri "democratice", pentru a ne lua banii si a face cu ei in principal ceea ce noi nu ne dorim: sa ucida, sa fure, sa ne minta:
https://www.youtube.com/watch?v=eklJdicxcw0
https://www.youtube.com/watch?v=-sBIRS6NeyA
Si asta pentru ca ne este frica sa ne conducem responsabil si sa ne unim propriile forte pentru BINE, FRUMOS, EDUCATIE CORECTA, SANATATE, PROSPERITATE ARMONIOASA.
https://www.scribd.com/doc/249809704/Marc-Menant-Medicina-ne-ucide-pdf
din care citez:
"Punctul slab al sistemului este teama de degringoladă; aceasta suprimă îndoiala, atitudine fundamentală în orice ştiinţă. Aşa se întâmplă ca teoria să se prezinte drept dogmă."
"...nu e de reţinut decât o informaţie indubitabilă, eradicarea variolei proclamată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii! Ei bine, aflaţi că anunţul acesta sforăitor nu împiedică instituţia să claseze vaccinul variolic în categoria celor cu riscuri foarte mari şi să prezinte lista edificatoare a reacţiilor adverse: febră, cefalee, vomă, ameţeală, simptome de meningită, comă, inflamare a creierului, confuzie, amnezie. Unii subiecţi se aleg cu sechele pe viaţă, leziuni cerebrale sau paralizii uşoare.
Un studiu întocmit în Statele Unite de National Center for Infection Disease
arată că, dintre 680 de adulţi vaccinaţi, peste jumătate suferiseră de cefalee, dureri musculare şi generale, febră şi senzaţie de greaţă. Să amintim şi de raportul realizat de
Center for Disease Control and Prevention (şi prezentat în New York Times în 2003) conform căruia vaccinaţii ar fi dezvoltat patologii cardiace, inflamaţii, angine sau infarct după 6 - 27 zile de la vaccinare, trei dintre ei pierzându-şi viaţa. Avem, aşadar, suficiente motive pentru a deschide dosarul sacrosanctelor vaccinări-panaceu. Nu se pune problema să tratăm acest subiect fără a-l evoca pe Pasteur, geniul proclamat, cel pe care posteritatea l-a ridicat în slăvi uitând de Jenner, Pasteur, eroul care a învins boala ce stârneşte spaima prin simplul ei nume: turbarea !
Pasteur, bărbatul care a revoluţionat medicina, a propulsat-o pe firmamentul progresului."
"Având la bază o viziune mecanicistă, medicina oferă ca răspuns, la fiecare diagnostic, una sau mai multe molecule, medicamente elaborate in vitro,

metodă care, prin esenţă, exclude rolul factorului psihic în cadrul tratamentului. Este aberantă această negare a influenţei gândirii asupra materiei, fenomen care, în mod paradoxal, serveşte de referinţă, sub denumire de placebo, pentru toate experimentele clinice."
"Uneori cu ticăloşie, alteori cu rigoare, Pasteur şi echipa sa au reuşit să pareze de fiecare dată atacurile. Încetul cu încetul, spiritele critice au fost reduse la tăcere, iar principiul vaccinal, a fost întronat ca panaceu. S-a uitat ca prin farmec de învăţăturile istoriei, de epidemiile dispărute înainte de crearea vaccinurilor, de proliferarea speciilor timp de milioane de ani, incompatibilă cu teoria multitudinii invizibile: bacterii, microbi, virusuri ce se năpustesc în hoarde ucigaşe. Potrivit acestei teze, Pământul s-ar fi transformat rapid într-un deşert pietros; în ciuda enormităţii, ea rămâne bine ancorată în minţile oamenilor, este indiscutabilă, mai grav, toţi suntem condamnaţi prin lege să ne supunem ei.
Teoria născută dintr-o impostură a devenit un instrument dictatorial !"