Afişări de pagină

Sistem


duminică, 24 mai 2015

Suportul emotional si psihologic in lupta cu cancerul- terapia SANUM

https://www.youtube.com/watch?v=iz4F1bMoTjw
http://www.vip-consult.ro/
ALTERNATIVA TRATAMENT VINDECARE CANCER – metoda SANUM (Germania)

Dr. VIVIANA Bogdan, Sanum practitioner

In cele mai multe tari din Vest in fiecare secunda o persoana e diagnosticata cu cancer iar predictiile pentru viitor vorbesc de 2-3 persoane!
Tratamentul alopat al bolii presupune operatie, chimioterapie si radioterapie.
Comparand rezultatele celor care se supun acestui tratament cu ale celor care refuza, se pare ca nu exista garantia ca acest tratament functioneaza.
Problema de baza e data de faptul ca alopatia priveste tumora ca boala in sine si se pare ca nimeni nu se intreaba de ce organismul permite tumorii sa creasca inca de la bun inceput. Totusi, cauza bolii este bine cunoscuta inca din jurul lui 1935.

Cercetatorul american ROYAL RIFE a descoperit ca cresterea tumorala depinde de toxicitatea organismului. El a izolat din sute de tumori un virus pe care l-a numit BX.
Cu ajutorul unui microscop extrem de puternic pe care l-a construit singur, a demonstrat ca acest virus nu este altceva decat o forma de adaptare a banalei Escherischia coli.
Prin simpla crestere a toxicitatii mediului doar cu 2U/million aceasta se transforma in Salmonella typhi care, la o crestere ulterioara a toxicitatii devine Mycobacterium tuberculosum. Cand gazdei ii creste si mai mult toxicitatea isi schimba din nou forma in virusul BX. O toxicitate si mai mare il transforma in virusul BY care a fost gasit in sarcoame.
Cancerul este deci o boala generala a organismului (extrem Yin ar spune orientalii) si tumora este doar un simptom. Cum aceasta se datoreaza inaltei toxicitati, tratamentul local de distrugere a tumorii (operatie, chimioterapie si radioterapie) lasa boala cauzatoare netratata si tumora va recidiva de obicei in 3-5 ani.
Datorita rezultatelor descurajatoare ale terapiei standard au fost dezvoltate alte tratamente.
Din pacate, majoritatea pacientilor nostri ajung la noi dupa ce au fost sever afectati de tratamentul conventional.
Nu voi intra acum in detalii despre tratamentul corect al cancerului si despre cum poate fi evitata boala de la bun unceput.

Totusi noi trebuie sa tratam pacientii in stadiul in care ei ajung sa ne viziteze

Faimosul profesor suedez, RUDOLF STEINER, fondatorul miscarii antropozofice, vorbeste despre utilizarea Vascului Album in tratarea cancerului.
Experienta noastra, cu rezultate foarte bune, este cu preparatul ISCADOR produs in Germania.
La inceputul anului 1900, dr. GUNTHER ENDERLIN devine cunoscut in Germania prin conceptul de pleomorfism al microorganismelor si prin ipoteza sa despre originea si tratamentul cancerului:“cancerul este o boala infectioasa aparuta ca urmare a infectiei cu endobionti (care sunt necesari functionarii normale a organismului) deveniti patogeni prin cresterea toxicitatii organismului”.
Medicamentele pe care l-a utilizat le-a numit izopatice pentru ca erau constituite din endobiontii apatogeni si necesari omului. Aceste medicamente (remedii) sunt capabile sa regreseze formele patogene, virulente in forme apatogene, nevirulente care apoi parasesc organismul prin caile naturale de eliminare. Cu alte cuvinte prin acest tratament se obtine vindecarea oricarei afectiuni virale (tratament naturist hepatita B, tratament naturist hepatita C, tratament naturist herpes, tratament naturist HIV, etc ...), bacteriologice ( helicobacter pylori tratament naturist, tratament strptococ, tratament stafilococ, etc...) si micotice ( candida tratament naturist, tratament micoze, etc ...).

SANUM-Kehlbeck au obtinut drepturile exclusive de a produce remedii homeopate si izopate dupa formulele lui Enderlin.
Din propria mea experient profesionala, am constatat ca, cu acest tratament putem practic vorbi de VINDECAREA CANCERULUI (tratament cancer colon, cancer de san, cancer la ficat, cancer la plaman, cancer in gat, cancer de prostata ... ) fara a mai exista riscul de recidiva! (asa cum si propria noastra experienta o demonstreaza). Tratamentul homeopat se adreseaza practic oricarei afectiuni, nu doar cancerului.
Spre deosebire de alopatie, homeopatia nu amelioreaza boala ci… o vindeca!

O explicatie a formelor de adaptare a banalei Escherischia coli sau altor microorganisme acuzate de provocarea bolilor o gasiti aici, in engleza din pacate:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pleomorphism_(microbiology)

Superb:
Alte 7 solutii despre cancer:
https://www.youtube.com/watch?v=dIT-jwTge8A
www.RaveDiet.com