Afişări de pagină

Sistem


luni, 6 iunie 2016

Vindecarea cancerului si Rasayana-regenerarea corpului sau intinerirea

Mentionam intr-o postare anterioara despre faptul ca modalitatile traditionale de vindecare a cancerului (Arbuda) din Ayurveda (stiinta milenara a vietii din India) se suprapun in mare masura cu cele din categoria intineririi sau Rasayana.
Iata ca aveti acum la dispozitie un curs scurt de Rasayana, esentializat si ieftin. Pentru cei interesati dau mai jos datele:

SECRETELE REGENERARII SI REINTINERIRII CORPULUI SI A MINTII

Dorinta cea mai profunda a fiintei umane este sa fie fericita si sa traiasca cat mai mult intr-o stare deplina de sanatate.
Cu totii cautam in viata fericirea intr-o forma sau alta, reusim chiar sa avem acces la starea de fericire fie prin relatii de iubire, fie prin obtinerea anumitor lucruri, fie prin succes profesional, fie prin obtinerea faimei si odata atinsa fericirea, am dori sa ne mentinem mereu tineri, sanatosi si longevivi, pentru a prelungi la nesfarsit aceste momente de fericire.
Aceasta motivatie profunda de a prelungi viata si a ne pastra mereu tineri si sanatosi, a fost obiectul multor cautari realizate de medici, alchimisti sau intelepti, de-a lungul veacurilor, care au cautat cai si metode de regenerare si reintinerire a corpului si a mintii folosind remedii speciale obtinute din plante, minerale sau alte substante naturale care sa permita atat corpului si mintii sa se regenereze cat si sa beneficieze de o imunitate puternica.
Medicina ayurveda si inteleptii ayurvedici au considerat intotdeauna regenerarea corpului - Rasayana si tonifierea sexuala - Vajikarana ca fiind modalitatile cele mai eficiente pentru a asigura atat regenerarea corpului si a mintii dar si longevitatea individuala cat si longevitatea umanitatii in general.
Printre efectele terapiei de regenerare a corpului Rasayana se numara:
· Cresterea longevitatii
· Incetinirea imbatranirii
· Cresterea puterii si rezistentei corpului
· Imbunatatirea memoriei si a concentrarii
· Cresterea imunitatii
· Echilibrarea metabolismului si pastrarea greutatii ideale
· Rezistenta crescuta la stres
· Cresterea energiei sexuale
· Cresterea calitatii vietii psihice si sufletesti.
Acest curs “Secretele regenerarii si reintineririi trupului si a mintii”cuprinde metode si tehnici folosite in scopul regenerarii si reintineririi corpului, folosind anumite alimente cat si anumite plante speciale cu virtuti regeneratoare si reintineritoare sau remedii naturale recunoscute pentru potentialul lor regenerator atat asupra anumitor organe ale corpului cat si asupra mintii si vitalitatii noastre generale.
Acest curs “Secretele regenerarii si reintineririi trupului si a mintii” va ofera o perspectiva noua a ceea ce cu adevarat inseamna regenerarea si reintinerirea intregii fiinte pe nivele din ce in ce mai profunde si nu doar abordarea unor tehnici superficiale de “make- up”care sa ne faca sa ne simtim doar bine fizic, uitand de minte, emotii, suflet.
In acest curs “Secretele regenerarii si reintineririi trupului si a mintii” veti afla modalitati eficiente de regenerare a simturilor (simtul vazului, simtul auzului, simtul mirosului etc) regenerarea nivelului emotional si mental precum si modalitati eficiente de detoxifiere fizica, mentala si emotionala care permit acestor remedii si metode regeneratoare sa aiba eficienta maxima.
Participand la acest curs veti obtine informatii esentiale legate de:
· Cauzele procesului biologic al imbatranirii
· Dieta pentru regenerarea si reintinerirea corpului – dieta Rasayana
· Plante medicinale si remedii naturale pentru regenerarea si reintinerirea corpului
· Plante medicinale si remedii pentru regenerarea diferitelor organe ale corpului
· Regenerarea vitala si metode de regenerare emotionala
· Preparate si remedii naturale pentru cresterea imunitatii
· Hormonii fericirii in terapia de regenerare
· Regenerarea pielii
· Regenerarea mintii
· Regenerarea sexualitatii
· Metode personalizate de regenerare pentru fiecare tip constitutional
· Regenerarea prin stil de viata adecvat, relaxare, odihna si somn
· Informatii esentiale despre practica tacerii utilizata pentru regenerarea mintii si restabilirea contactului cu fiinta profunda, sufletul
Rasayana (regenerarea corpului si a mintii) siVajikarana(tonifierea sexuala) ar trebui sa fie nelipsite din practica noastra atat pentru mentinerea tineretii si cresterea longevitatii cat si pentru cresterea rezistentei la boli si preventia acestora, iar participarea la acest curs va permite sa puneti in practica aceste metode pentru a beneficia din plin de efectele acestor terapii de regenerare si reintinerire.
Va asteptam cu mult drag,
Dr.Violeta Parvu
Dr. Munire Ibram
Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina -Bucuresti

Durata cursului: 8ore

Perioada: sâmbătă 2 iulie, între orele 13:00 – 17:00 si duminica 3 iulie intre orele 11:00-15:00

Locul: Education Point, str Mendelev, nr 7-15, sector 1 , langa Piata Romana (http://educationpoint.ro)

Pretul: 250 ron

Inscrieri: violetapirvu@yahoo.com sau Telefon 0726206397, 0723489556

Va rugam săne confirmati prezenta prin mail, telefon sau sms pana duminica 24 iunie!