Afişări de pagină

Sistem


vineri, 1 ianuarie 2016

Din nou despre moleculele de semnalizare REDOX de la ASEA

Sursa: https://www.facebook.com/permalink.php?id=529907207127619&story_fbid=681196661998672
Este o brosura de prezentare tradusa dupa Aaron Murakami, un vechi prieten al lui Peter Lindemann si John Bedini. Pentru cunoscatori aceste nume au greutate.
Introducere
Ideea este ca orice suplimente alimentare, antioxidanti sau enzime naturale ati ingera in cantitati industriale, organismul le va utiliza doar in cantitati destul de mici, restul fiind eliminat. Moleculele de semnalizare REDOX "traduc" informatia suplimentelor in limbajul natural al corpului si acestea vor fi recunoscute si asimilate cu spor benefic pentru sanatate.
Exemplu: asocierea de Rain Soul cu molecule REDOX da randament maxim.
Deci, intotdeauna cand utilizati suplimente si remedii naturale extraordinare pentru vindecare asociati-le cu moleculele REDOX de la ASEA. 
Produsul de la ASEA este o solutie usor salina in care au fost stabilizate intr-o proportie echilibrata molecule reducatoare SI molecule oxidative.
Marea inovatie este stabilizarea acestora, astfel incat sa nu reactioneze intre ele in solutie, ci doar odata ce sunt introduse in organism sa favorizeze fiecare reactiile specifice de reducere SAU de oxidare.
Nu uitati terapiile de rezolvare a conflictelor interioare (de la meditatie-rugaciune-introspectie la automasaj, spovedanie...., exercitii fizice, oxigenare).

Recomandari suplimentare de asociere pentru cei sau cele care isi asuma raspunderea fara frici
Alcalinizante                  si       Suplimente
ASEA                                        Apisan Forte (Dl. Bogdan Victor)
Bicarbonat de sodiu                  Ojas (0752877161)
despre cat de util este bicarbonatul de sodiu puteti citi in Formula As,
nr. 1194, 1195, 1198.
Apa bazica sau Kangen             Larvalbina (Hofigal Export-Import S.A.)
ORME                                        Hiperpanaceus (Clinica Santo Raphael)
Ce si Ge organic                        Sucuri de struguri negri, sfecla rosie, morcovi si mere
Sulfat de hidrazina                     Crema Budwig
Apa enzimatica                          Sistem imunitar la cote maxime (1 lamaie, 1-2 catei
                                                   de usturoi, 1/8 linguritza de piper rosu, 1 lingura de
                                                   miere, preventdisease.com)
Alte proceduri absolut necesare:
-curatarea limfei, a sangelui, a tractului digestiv: clisme, spalaturi stomacale cu apa sarata;
-sustinerea ficatului;
-eliminarea constipatiei fizice si mentale, refacerea focului digestiv. Reinvatati sa radeti (cei care nu uita supararile, nu iarta).

De la firma "Marul de aur" (http://aranyalma.ro/ro) aveti posibilitatea de a va comanda sucuri naturale de legume si fructe certificate bio, proaspat stoarse prin presare mecanica intre piese din lemn (centrifugarea rupe lanturile moleculare, iar sucurile se oxideaza mai rapid dupa contactul cu piesele metalice).
Comenzile se fac pana joi, vineri se fabrica sucurile, iar sambata si duminica sunt livrate. Pentru Bucuresti livrarea in week-end este gratuita. Sucurile rezista la rece dupa deschidere timp de o saptamana.

DE CE CURA CU SUCURI PROASPETE?

Cum se realizează o cură cu sucuri proaspete? Evident, consumând mai multe sucuri ca de obicei. Cel mai bine este să bem minim 2-3 litri zilnic şi dozajul ideal este de o cană de 250 ml la fiecare oră, deoarece în acest fel sucurile se absorb integral. Este de asemenea necesar să avem în toată această perioadă o dietă foarte uşoară: fără carne, lactate, ouă, tutun şi alcool. Cei ce aspiră să obţină chiar efecte miraculoase de purificare, armonizare şi regenerare în toată perioada curei cu sucuri proaspete nu vor mânca nimic fiert!
Un alt aspect important este acela, că trebuie băută o cantitate la fel de mare de apă cât suc consumăm! Perioada ideală de cură cu sucuri proaspete este de 3-7 zile.
Să învăţăm să interpretăm corect semnele
Nu avem deloc de ce să vă îngrijorăm dacă în timpul curei cu sucuri proaspete apare uneori diareea, o ușoară migrenă, transpiraţie mai abundentă sau eventual vă simţiţi mai obosiţi. Aceasta arată fără dar şi poate că detoxifierea se realizează cu SUCCES! Unele persoane chiar au relatat apariţia unor simptome ale bolilor mai vechi pe care le-au avut chiar și acum 10-15 ani, simptome care apoi au dispărut definitiv după o zi sau două. Toate acestea apar datorită faptului că prin detoxifierea masivă ce are loc în timpul curei cu sucuri proaspete, o cantitate imensă de toxine sunt adunate spre a fi eliminate, iar acest aspect necesită nu numai un efort mai mare din partea organismului, dar şi căi mai rapide de eliminare a acestora: diaree, transpiraţie, urinări mai frecvente etc.
Detoxifierea organismului previne apariția bolilor. Pentru a se declanşa reacţia binevenită de detoxifiere, organismul are nevoie de aproximativ 3 zile. Numai în a treia zi a curei cu sucuri
putem afirma cu certitudine că organismul nostru a realizat o detoxifiere eficientă. El are nevoie de timp pentru a sesiza intenţia noastră de “curățire”, apoi de “colectare” a deşeurilor toxice adunate de-a lungul anilor şi în final de eliminare a acestora prin intermediul sistemului limfatic. De abia după aceea putem vorbi de o remineralizare, energizare, revitaminizare a întregului nostru organism. Ori, dacă suntem puri - din punct de vedere fizic, psihic şi mental - premisele apariţiei bolilor nu mai există, ci doar O STARE DE SĂNĂTATE DURABILĂ ŞI DE VITALITATE RADIANTĂ!
Exemplu: Suc Natural cu Sfeclă Roşie
Conține: Mere, Morcovi, Sfeclă Roşie, Țelină, Hrean, Lămâie şi Ghimbir.
Sfecla roşie conţine tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanţi şi fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie.
Sucurile naturale de legume si fructe de la Aranyalma:
1. Sunt obtinute prin presare, nu centrifugare, deci nu rupe lanturile moleculare.
2. Sunt alimentele cele mai pure.
3. Încarcă organismul cu energia vieţii şi a vitalităţii.
4. Aromă naturală cu un gust sănătos pentru copii şi adulţi deopotrivă.
5. Un pahar de suc echivalează cu aprox. 1 kg de legume sau fructe.
6. Sunt compatibile cu terapia Gerson, terapiile pe bază de mlădiţe şi seve proaspete, curele cu sucuri și crudităţi, dietele vegane şi raw-vegane (sucurile fresh).
7. Reprezintă o sursă de vitamine, minerale, enzime, flavonoide şi antioxidanţi uşor asimilabile şi accesibile, indispensabile unei vieţi sănătoase şi energice.
 
Acum urmeaza brosura promisa

MOLECULELE  DE SEMNALIZARE REDOX
CODUL SURSEI ELECTROCHIMICE PENTRU ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, REGENERARE ŞI REPARARE CELULARĂ
de Aaron Murakami

CUPRINS
INTRODUCERE
CAPITOLUL 1 – MOLECULELE de SEMNALIZARE REDOX
CAPITOLUL 2 – MOLECULE REDOX RS
CAPITOLUL 3 – MOLECULE REDOX ROS
CAPITOLUL 4 – SECRETUL REDOX
CAPITOLUL 5 – CREIERUL ŞI SISTEMUL NERVOS
CAPITOLUL 6 – Cele mai îndrăzneţe vise ale ATLEŢILOR
CAPITOLUL 7 – DISPONIBILITATE PUBLICĂ
CAPITOLUL 8 – REZULTATE OBŢINUTE
BIOGRAFIA LUI AARON MURAKAMI
ALTE CĂRŢI SCRISE DE AARON
 
INTRODUCERE
În ultimii de 20 ani, o mare parte din cercetarea mea s-a concentrat asupra sănătăţii şi vindecării - mai ales ştiinţe neconvenţionale, modalităţi şi metode. Dar în ultimii cincisprezece ani am fost binecuvântat cu o mare onoare şi un privilegiu să cunosc şi să lucrez cu unii dintre pionierii tehnologiilor avansate ale energiei, responsabilizării minţii şi vindecării naturale:
Dr. McGee, care este cunoscut ca prima alternativă OBGYN şi este unul dintre fondatorii originali ai medicinii ortomoleculare,
Rodger Q. Estes, care a fost primul non-chinez maestru certificat de  Qigong din lume (el m-a considerat protejatul său),
Dr. Hole, care a fost primul "medic desculţ" de la Princeton,
Dr. Kobara, care este un patolog, cercetător şi a ajutat mulţi oameni cu abilităţile sale în imagini ghidate,
John Kitkoski, care stăpâneşte aproape douăzeci şi două de ştiinţe separate şi stăpâneşte biochimia atât de mult, încât ştie mai multe decât profesorii săi. El a luptat în şcoli şi acest lucru a determinat să fie corectate toate erorile pe care le subliniase el!
Există o mulţime de erori în învăţăturile fundamentale ale fizicii, precum şi în multe alte domenii, dar aceasta este cu totul altă poveste. Oricum, mulţi alţi prieteni şi mentori ar trebui să fie pe această listă, dar aceştia sunt cei care au fost cel mai aproape de casa mea, literalmente, chiar aici, în Spokane, Washington.
Dr. McGee şi Rodger îi cunoşteau pe Linus Pauling, Ewan Cameron şi mulţi alţi giganţi din domeniul medicinii naturale. Deci, având această influenţă asupra vieţii mele şi osmoza din toate propriile lor experienţe şi cunoştinţe pe care le-au învăţat de la mulţi maeştri înainte, au avut un impact destul de mare asupra mea. Cu siguranţă este ceva pentru care să fiu recunoscător pentru totdeauna! Deşi licenţa mea în ştiinţe este în sănătatea naturală, într-adevăr relaţia mea cu aceşti prieteni şi mentori a fost cea care mi-a dat experienţa practică în ceea ce priveşte multiplele modalităţi prin care poate fi ajutată capacitatea înnăscută de auto-vindecare a organismului. Unele dintre aceste modalităţi şi metode includ terapia prin căldură, impulsuri de fotoni, diverse cocktailuri biochimice brevetate, qigong, modalităţile cuantice, electro-medicina, meditaţia şi multe altele.
Între 2002-2006, locul meu de muncă cu normă întreagă a fost proprietarul şi operatorul unui magazin naturist în partea de nord din Spokane, numit Top o’Line Total Health Shoppe. Ca proprietar, am avut mai mult decât oricine o amplă posibilitate de a explora beneficiile multor suplimente. În mod regulat, miile de clienţi ai mei dragi au împărtăşit în mod regulat din experienţa şi rezultatele lor cu tot felul de suplimente şi modalităţi diferite de vindecare.
În ultimul deceniu, o tendinţă populară în industria suplimentelor alimentare este aspectul de băuturi „funcţionale alimentare". Această  brosura  nu se concentrează pe aceste sucuri, dar cu ceea ce sunteţi pe cale să aflaţi despre ele, universul dumneavoastră este pe cale de a fi zguduit – iata un moment important.
Aceste băuturi pe bază de plante sau fructe, cum ar fi Tahitian Noni, Mangostanul, Goji Berry şi altele sunt promovate pentru proprietăţile lor puternice antioxidante şi anti-îmbătrânire.
Numitorul comun între mai multe dintre aceste produse este faptul că acestea ar trebui să fie încununarea antioxidanţilor de înaltă rezistenţă. Ştiţi povestea - un fruct este descoperit, se face suc din el şi, dintr-o dată, există o mare descoperire. Realitatea este că mai ai încă un suc de fructe fantezie. Antioxidanţii neutralizează radicalii liberi (consideraţi "rugină" celulară) şi sunt premisa unei importante teorii anti-îmbătrânire. Teoria se bazează în întregime pe interacţiunile electrice între diferite substanţe în organism la nivel celular şi chiar până la nivel molecular şi nivel atomic. Ceea ce nu este cunoscut de către public este că, dacă celulele din corpul tău, nu au un echilibru corect sau abundenţă de molecule de semnalizare redox, toţi antioxidanţii din lume nu vor face nici o diferenţă! Scopul acestei brosuri este de a explora elementele de bază ale moleculelor de semnalizare redox într-un mod simplu.
Apoi, pentru a rezuma, veţi fi unul dintre primii care veţi şti despre probabil una dintre cele mai importante descoperiri în domeniul ştiinţei medicale în ultimii 100 ani!
Este foarte, foarte simplu, ca şi concept, dar destul de profund şi este cel mai apropiat lucru de o „fântână a tinereţii” de care vom fi capabili să ne apropiem, posibil, în timpul vieţii noastre.
Moleculele de semnalizare redox sunt viitorul fundamental al sănătăţii, regenerării şi îmbunătăţirii sănătăţii naturale.
Cu sinceritate,
Aaron Murakami

Moleculele de Semnalizare Redox
 
În termeni simpli, se arată că, atunci când mitocondriile produc ATP (adenozin trifosfat), sunt produse două tipuri de molecule de semnalizare redox, ca un "produs secundar" chimic. Dacă nu aveţi o diplomă cel putin de liceu  în  biochimie, probabil că acest lucru nu înseamnă prea mult pentru dumneavoastră.
Mitocondriile sunt structuri specializate ale  celulei. Ele trăiesc în afara nucleului celulei, dar în spaţiul definit de peretele celular. Unele celule au aproximativ 10.000 de mitocondrii în ele, dar media este de aproximativ 200. Ideea este că mitocondriile sunt foarte numeroase şi sunt foarte importante pentru funcţionarea celulelor.
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le face mitocondria este de a produce ATP.
ATP este „adenozin trifosfat”. Acesta este principala sursă de energie care dă putere funcţiilor celulare în organism.
ATP este foarte important, deoarece, la nivel celular, ori de câte ori facem ceva, avem nevoie de ATP pentru a alimenta activitatea. Dacă alergaţi, vă plimbaţi, strănutaţi, rotiţi ochii, gândiţi lucruri mari sau îndoiţi degetele, folosiţi ATP drept combustibil celular.
Adenozina ca parte a ATP este alcătuită dintr-un zahar simplu (riboză) şi o moleculă de adenină.
Aceasta compune motorul. Combustibilul este una dintre cele trei molecule de fosfat ataşate la acesta. Ori de câte ori celulele utilizează ATP pentru combustibil, una dintre grupările de fosfat este "arsă" şi acesta este transformat din ATP (adenozin TRI-fosfat) în ADP (adenozin DI-fosfat), care este o moleculă de adenozină cu doar două grupări de fosfat ataşate la acesta.
Această reacţie produce, de asemenea, energie şi căldură pe care celula le poate folosi.
Deci, una din sarcinile mitocondriilor este de a reataşa un grup de fosfat înapoi la ADP pentru a face din nou ATP. Un lucru pe care îl fac sportivii pentru a se recupera mai repede după exerciţii este să ia suplimente care stimulează acest proces.
De exemplu, atunci când cineva ia monohidrat de creatină ca un supliment sportiv, ei pot obţine o creştere a rezistenţei. Acest lucru se întâmplă deoarece creatina oferă organismului donatorii fosfat şi oferă mitocondriilor o mulţime de blocuri pentru a converti uşor ADP înapoi în ATP.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=redox+signaling
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/biology/atp.html
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/biology/mitochondria.html
http://www.elmhurst.edu/~chm/vchembook/543ribose.html
http://www.chem.duke.edu/…/cruise_c…/Exobiology/adenine.html
http://muscle.ucsd.edu/musintro/creatine.shtm
Sportivii ar putea lua, de asemenea, supliment d-riboză pentru a le da mai mult zahar riboză. Acest lucru ar putea ajuta mitocondria să producă mai uşor ATP.
Aţi auzit, probabil, de ADN şi ARN. Acestea sunt blocurile pentru codul nostru genetic. ADN-ul este acidul dezoxiRIBOnucleic şi ARN este acidul RIBOnucleic. Acestea sunt cele două molecule construite în jurul aceluiaşi zahar riboză!
ARN-ul este un acid nucleic conectat la o moleculă riboză „obişnuită", întrucât ADN-ul este un acid nucleic conectat la o moleculă riboză care a avut un atom de oxigen eliminat, deci prefixul (de-oxi) ribonucleic acid.
Nu există nici o îndoială că activitatea mitocondriilor este în centrul funcţiilor celulei. Producţia de ATP este atât de importantă încât noi nu am fi în viaţă fără ea.

Dar de fiecare dată când se fabrică ATP, mitocondriile produc, de asemenea, uimitoare molecule de semnalizare redox!
Vă rugăm să ţineţi cont de acest fapt simplu, dar profund - că mulţi ani, aceste molecule au fost considerate nimic mai mult decât un deşeu. S-a dovedit însă, că acestea nu sunt deşeuri - ele pot fi practic considerate „Fântâna Tinereţii”!
Mitocondriile produc două tipuri diferite de Molecule de Semnalizare Redox:
-unele dintre acestea sunt molecule RS (Specii Reducatoare) şi
-unele sunt molecule ROS (Specii Reactive Oxidative). În mod colectiv, acestea sunt numite molecule de semnalizare Redox.
Deci, ce înseamnă RS şi ROS? 

ROS înseamnă „Specii Reactive Oxidative”. Acestea sunt molecule care pot dona un atom de oxigen la anumite reacţii, în organism. Cuvântul "specii" se referă la faptul că există un număr de tipuri de molecule care pot dona oxigen pentru a produce reacţia.
De obicei, moleculele ROS atacă virusurile, bacteriile şi alţi germeni patogeni.
Moleculele ROS facilitează comunicarea sistemului imunitar.

Moleculele RS îndeplinesc funcţia opusă. RS înseamnă „Specii Reducatoare”. Acestea sunt molecule care sunt necesare pentru a activa antioxidanţii, cum ar fi glutationul care, la rândul său neutralizează oxidarea. Din nou, moleculele RS activează antioxidanţii şi altfel inhibă oxidarea în organism în locul în care ar fi dăunătoare.
Pentru ca întregul sistem să funcţioneze corect, sunt necesare ambele tipuri pentru a menţine echilibrul de oxidare si reducere.
Mitocondriile produc mai multe tipuri de molecule de Semnalizare Redox: există mai multe molecule de tip RS, precum şi mai multe molecule de tip ROS. Împreună, aceste molecule reglează reacţiile de oxidare şi facilitează comunicarea celulară, repararea şi regenerarea.
  http://ghr.nlm.nih.gov/handbook/basics/
  http://ghr.nlm.nih.gov/glossary=rna
  http://www.cancer.gov/cancertopics/…/prevention/antioxidants
  http://ghr.nlm.nih.gov/glossary=glutathione

Moleculele REDOX Reducatoare (RS)-Activatorii Antioxidanţilor
Moleculele RS reprezintă jumătate dintre moleculele de semnalizare Redox pe care le produc mitocondriile. Aceste molecule activează antioxidanţii, astfel încât acestea sunt utile. Antioxidanţii pot lupta apoi cu radicalii liberi. Dar aceasta merge mult mai departe decât ceea ce reprezintă întregul mecanism de antioxidare.
Radicalul liber nu este un reper ca un activist hippie din anii 60; este un oxidant. Radicalul liber este în mod constant în căutarea echilibrului. El face acest lucru prin luarea unui electron, care este încărcat negativ, din altă parte.
De exemplu, este posibil să aveţi un ADN perfect sănătos şi în cazul în care există un radical liber în vecinătatea sa, se poate rupe un electron din ADN pentru echilibrarea acestuia. Dar, uitaţi ce a lăsat în urmă – ADN deteriorat!
Totul în natură are tendinţa să se deplaseze spre o stare de echilibru şi acest lucru include molecule, atomi şi chiar particule subatomice, care include fotonii virtuali, care este o cu totul altă poveste.
Deci, din nou, în cazul în care ceva este încărcat pozitiv (radicalii liberi), atunci va fura un electron (încărcat negativ) de la ceva sănătos, pentru a se echilibra, lăsând în urmă o celulă deteriorată. În mod ideal, mitocondriile dumneavoastră ar trebui să producă suficiente molecule RS, care pot neutraliza radicalii liberi înainte ca acestea să se neutralizeze prin deteriorarea celulelor sănătoase.
Aceasta este o explicaţie elementară, dar este suficientă pentru a descrie relaţia generală dintre radicalii liberi şi antioxidanţi.
Există multe suplimente, sucuri şi alte produse legate de sănătate care sunt promovate ca antioxidanţi şi care au un anumit grad de beneficii.
Una dintre afacerile mele trecute a fost un magazin de hrană cu multe mii de sticle de suplimente alimentare şi o bună parte dintre ele erau la modă în materie de antioxidanti.
Să explorăm pentru o clipă unii antioxidanţi. Aceşti antioxidanţi sunt o parte din moleculele de Semnalizare Redox.
Cele mai frecvente vitamine şi minerale antioxidante sunt A, C, E, zinc şi seleniu, printre altele mai populare.
Vitamina C este un antioxidant minunat şi este necesar pentru un bun ţesut conjunctiv şi are nenumărate alte utilizări. Vitamina C (acidul ascorbic) este o moleculă. Ascorbatul de magneziu este o moleculă mai mare, dar este o formă de vitamina C, care este mai uşor absorbită în organism decât acidul ascorbic simplu.
Vitamina C poate neutraliza un radical liber sau oxidant prin donarea catre acesta a unui electron. Din păcate, vitamina C fiind redusa devine ea însăşi un oxidant în sine, pentru ca a ajutat neutralizarea. Aceasta nu este la fel de dăunătoare ca oxidantul original, dar cu toate acestea, ea însăşi devine un radical liber. Când oxigenul şi fierul vin în contact, se produce oxidul de fier, care este rugina şi daunele pe care un radical liber le poate provoca în organism sunt uneori menţionate ca rugină celulară,pentru că este exact ceea ce este - nu o rugină metalică, ci o „rugină" biochimică sau "stres oxidativ".
Un alt antioxidant este hidrogenul încărcat negativ şi este una dintre formele cele mai condensate de electroni pe care îi puteţi obţine într-un supliment. În mod normal, un atom de hidrogen are un electron, dar dacă este considerat încărcat negativ are doi electroni.
Deci, atunci când acest hidrogen încărcat negativ donează un electron, nu devine el însuşi un radical liber, deoarece acesta are încă un electron atasat protonului.
http://ghr.nlm.nih.gov/glossary=freeradicals
http://science.jrank.org/pages/7195/Virtual-Particles.html
http://safety.science.tamu.edu/oxidizers.html
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK3869/
Este un lucru foarte profund, deoarece dacă ne gândim - o capsulă poate avea o mulţime de atomi de hidrogen (în mod normal combinat cu siliciu pentru a-i da o formă de pudră stabilă) - dar cât de multe molecule, care sunt compuse din mulţi atomi, de vitamina C ar trebui luate pentru a avea aceeaşi cantitate de electroni care pot fi donaţi?
Există mai multe tipuri de antioxidanţi şi aţi auzit despre toate supersucurile (alimente funcţionale), cum ar fi sucul de mangostan, Goji Berry, Acai şi altele.
Producătorii concurează unii cu alţii lăudându-se care are cea mai puternică capacitatea de a neutraliza un radical liber. Puterea capacităţii lor antioxidante este măsurată în valoarea ORAC, ceea ce înseamnă Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor  Oxidativi. În termeni simpli, aceasta este abilitatea de a neutraliza oxidanţi.
Fiecare companie este foarte mândră de valoarea lor ORAC şi ar trebui să fie mândră de asta. Antioxidanţii sunt foarte importanţi! Cu toate acestea, dacă valoarea ORAC este de 25.000 sau 50.000 sau chiar 100.000 – este complet irelevant. Organismul poate utiliza doar un procent mic, indiferent cât de mare este valoarea ORAC şi tot restul nu poate face chiar nimic, aspect dovedit stiinţific.
Este ceea ce se pierde - reprezentând tot ce nu este capabil de a face ceva, astfel încât aţi putea la fel de bine să optaţi pentru o valoare antioxidanta ORAC foarte scăzută, în cazul în care nu adăugaţi şi o sursă externă de molecule de semnalizare redox!
Acum, pentru a fi corecţi, unele dintre aceste suplimente alimentare ar putea, eventual,
creşte producţia de ATP, care în schimb ar putea stimula o cantitate proporţională de molecule de semnalizare Redox. Câteva exemple de suplimente care pot face acest lucru includ d-riboza, monohidratul de creatină, tongkat ali, ciuperca Cordyceps
.
Pentru a îmbunatati calitatea vietii dvs.:
http://energeticforum.com/redox .
Chiar si apa Kangen contine doar un tip de molecule: antioxidante, deci actioneaza ca moleculele REDOX tip RS. Insa procesele de reducere din organism nu sunt sustinute.
Totusi, reuseste sa hidrateze si sa elimine deseurile din celule mult mai bine ca o apa alcalina obisnuita. Pentru detalii vizitati: