Afişări de pagină

Sistem


marți, 29 decembrie 2015

Abordarea Beljanski a cancerului

Sursa: http://www.amazon.com/Monique-Beljanski/e/B004MQ7G50
Mirko Beljanski a patit-o ca si Wilhelm Reich, ca si Ryke Geerd Hamer. Saltat ca un terorist, lucrarile si aparatura confiscate, pentru ca a vindecat oameni.

Mirko si Monique Beljanski
 
Punctul culminant a fost atins pe 9 octombrie 1996. Francois Mitterrand era mort din 8 ianuarie 1996. El a fost tratat cu remediile Beljanski de la sfârșitul anului 1994 si asta i-a împiedicat pe liderii sistemului de sănătate să-l abordeze. Mitterrand a dispărut si ei au fost capabili sa se dezlantuie. Și s-au dus acolo în mod deschis cu un detașament de 80 de jandarmi din GIGN (cu un elicopter și un câine) au luat cu asalt casa și laboratorul său, în Saint-Prim la 9 octombrie dimineața, au bagat in sperieti pe  toată lumea, au sigilat clădirea, au confiscat echipamentele și notele de lucru, l-au cules pe Beljanski din pat și l-au trimis la Paris cu primul tren! Bine ați venit în Franța! Odată ajuns în Paris lui Beljanski i s-a interzis să lucreze, să publice și să părăsească țara. L-au împiedicat să existe. Al treilea Reich? Uniunea Sovietică? Nu, a cincea Republica! Sunt momente cand le-am putea confunda.
De la moartea sa survenita în 1998, soția lui Mirko Beljanski, Monique, și fiica lor Sylvie, au asigurat perpetuarea operei sale. În Statele Unite, în special, remediile sale sunt din ce în ce mai populare și au trezit interesul medicilor și biologilor. Acum este recunoscut ca un pionier in intelegerea cancerului.
"Abordările sale inovatoare joacă un rol tot mai important în domeniul tratamentului complementar al cancerului. El a fost primul care a aratat ca este posibil sa se previna dezvoltarea celulelor precanceroase si canceroase fără nici un efect toxic asupra celulelor sanatoase. "(Stephen Coles)
Validarea științifică a remediilor sale a fost demonstrata cu regularitate. Între timp, Franța continuă să înoate în obscenitate cu difuzarea unui scurt documentar, extrem de înșelător, datorat unui anumit Eric Lemasson și difuzat pe 14 februarie 2013 pe France 5 (deci așa-numitul "post public").
Sursa: http://changerdere.info/2013/02/18/mirko-beljanski-traine-dans-la-boue-la-france-couverte-de-honte/

Redau ce am gasit despre remediile Beljanski pe site-uri romanesti:
11 martie 2009

Din fericire un cercetator si-au consacrat viata pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea si tratarea acestei maladii a secolului: cancerul.

In urma cercetarilor sale Dr.Beljanski descopera trei clase de extracte care revolutioneaza si controverseaza lumea medicala a timpului.

1. ANTICANCEROASE SPECIFICE

In urma numeroaselor onco-teste doua plante s-au dovedit bogate in molecule anticanceroase specifice.Cele doua plante sunt Pao Pereira ,un arbore din padurea tropicala a Americii de sud si Rauwolfia Vomitoria,o planta africana.
Aceste extracte au urmatoarele proprietati:
-nu actioneaza asupra celulelor normale
-distrug celulele canceroase
-nu au efect toxic asupra celulelor sanatoase
-se comporta la fel in vivo ca si in vitro
-sunt capabile sa distruga cancerigenele deja fixate la nivelul genomului
-lucreaza in sinergie cu antimitoticele clasice, ajutand la obtinerea unor mai bune rezultate ale chimioterapiei si radioterapiei.
-in plus extractul din Pao Pereira este un puternic antiviral actionand asupra virusului gripei,hepatitei sau chiar HIV.

2.PROTECTIA SI RESTAURAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Tratamentele anticanceroase clasice tind sa distruga celulele maduvei osoase care genereaza celulele sanguine:leucocitele,eritrocitele si plachetele.Astfel apararea organismului scade prin scaderea limfocitelor.Distrugerea sistemului imunitar poate fi evitata daca celulele primare ale maduvei osoase sunt protejate in timpul terapiei anticanceroase toxice.Aceasta protectie este posibila prin amorsarea unor fragmente de ARN specifice care stimuleaza replicarea ADN-ului maduvei osoase .Aici testele elaborate de Dr Beljanski au selectionat cele mai bune fragmente care pot sa restaureze leucocitele si sa nu aiba nici o toxicitate.

3.CONTROL SI REGLARE
Un extract particular din Ginkgo Boliba, total diferit de extractele clasice din aceasta planta, ofera posibilitatea de reglare enzimatica.Corijeaza diversele anomalii ale genelor,dar genele care sunt normale nu sunt afectate.Deasemenea acest extract protejeaja organismul de arsuri produse de razele folosite in terapia clasica.
Acest extract s-a dovedit eficace si in patologiile ficatului si in bolile auto-imune.
Pentru mai multe informatii: mirvoinea@yahoo.fr
http://www.comunicatemedia.ro/Descoperirile_doctorului_Beljanski_contra_cancerului_ic24860.html


2009
http://www.sfatulmedicului.ro/Cancer/ultimele-descoperiri-in-tratarea-cancerului_815

Cuprins articol

  1. Anticanceroase specifice
  2. Protectia si restaurarea sistemului imunitar
  3. Control si reglare
  4. Cateva precizari
Protectia si restaurarea sistemului imunitar
Tratamentele anticanceroase clasice tind sa distruga celulele maduvei osoase care genereaza celulele sanguine:
- leucocitele,
- eritrocitele,
- plachetele.

Astfel apararea organismului scade prin scaderea limfocitelor.
Distrugerea sistemului imunitar poate fi evitata daca celulele primare ale maduvei osoase sunt protejate in timpul terapiei anticanceroase toxice.
Aceasta protectie este posibila prin amorsarea unor fragmente de ARN specifice care stimuleaza replicarea ADN-ului maduvei osoase. Aici testele elaborate de Dr. Beljanski au selectionat cele mai bune fragmente care pot sa restaureze leucocitele si sa nu aiba nici o toxicitate.
Control si reglare
Un extract particular din Ginkgo Boliba, total diferit de extractele clasice din aceasta planta, ofera posibilitatea de reglare enzimatica. Corijeaza diversele anomalii ale genelor, iar genele care sunt normale nu sunt afectate. De asemenea acest extract protejeaza organismul de arsuri produse de la radiatiile folosite in terapia clasica.
Acest extract s-a dovedit eficace si in patologiile ficatului si in bolile auto-imune.
Cateva precizari
Un regim bogat in fier (carne rosie, linte, patrunjel, urzici, spanac, etc.) nu este recomandat persoanelor atinse de cancer sau de o maladie virala. Fierul stimuleaza multiplicarea celulelor canceroase si virale.
Un exces in calciu poate sa perturbe anumite limfocite sensibile.
Magneziu in doze normale este recomandat persoanelor atinse de cancer sau Sida. De asemenea seleniu si riboflavina nu trebuie sa lipseasca.
Daca cuiva i s-au prescris hormoni, antihormoni sau corticoizi trebuie sa se abtina sa ia Rauwolfia, deoarece aceste molecule anuleaza efectul acestei plante. In acest caz Rauwolfia va fi inlocuita cu Pao pereira.
Este preferabil sa se excluda pansamentele gastro-intestinale pe baza de argila sau alumina.
Mamografiile si ecografiile repetate pot antrena o destabilizare cromozomica. Repararea este favorizata daca se iau fragmente de ARN cu doua ore inainte de examen.
Articolul a fost transmis de Mirela Voinea - naturopat agreat de Natural source - Laboratorul care produce aceste suplimente in SUA.
 
De la
http://taifasuri.ro/taifasuri/farmacie-verde/3271-doua-plante-exotice-inamici-de-temut-ai-cancerului-nr268-sapt29-apr-05-mai-2010

Două plante exotice, inamici de temut ai cancerului

de Gabriela Niculescu

Unul dintre cercetătorii pasionaţi de studiul şi de inovaţiile ştiinţifice, dr. Mirko Beljanski, şi-a consacrat viaţa pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea şi tratarea maladiei secolului, cancerul. În urma cercetărilor sale a descoperit, recent, trei clase de extracte care revoluţionează şi controversează lumea medicală a timpului. După numeroase teste oncologice, două plante s-au dovedit bogate în molecule anticanceroase specifice. Acestea sunt: Pao Pereira, un arbore din pădurea tropicală a Americii de Sud, şi Rauwolfia Vomitoria, o plantă africană.
Corijează disfuncţiile celulare
Dr. Beljanski a observat că pe ADN-ul purtător de gene se pot fixa anumite molecule ce au capacitatea de a modifica ulterior viaţa celulară în mai bine sau în mai rău. Acest fenomen se observă în special la celulele ce au anumite disfuncţii. Doctorul şi echipa sa s-au ocupat în special de găsirea acestor mecanisme în vederea descoperirii moleculelor capabile să corijeze sau să deblocheze anumite disfuncţii celulare la nivelul acidului nucleic.
Suplimentele pot ajunge şi în România
Munca cercetătorilor s-a definitivat în laboratoarele din Statele Unite ale Americii, acolo unde extractele acestor plante ajung în tincturi şi medicamente folosite pentru tratarea mai multor boli, nu doar a cancerului. Aceste produse, considerate suplimente alimentare, se pot comanda şi din România, la recomandarea medicilor, iar costul unui flacon este cuprins între 85 şi 100 de dolari. Producătorii spun că extractele de Pao Pereira susţin sistemul de apărare a organismului, permit o funcţionare fiziologică normală şi, într-o anumită măsură, ajută corpul la eliminarea şi neutralizarea naturală a celulelor nocive, optimizând funcţiile imunitare şi de detoxificare. În plus, Pao Pereira stimulează acidul gastric şi ajută la o bună digestie. Suplimentele obţinute din extracte de Rauwolfia Vomitoria au un efect protector al celulelor, favorizând o bună reglare celulară şi hormonală.