Afişări de pagină

Sistem


vineri, 8 ianuarie 2016

In urma tratamentului d-lui Victor Bogdan, cele doua carcinoame mi-au disparut

Titlul de mai sus apartine unei scrisori de multumire publicata in pag.6 din Formula As-anul XXVI, nr.1198, ianuarie 2016.
Cele doua carcinoame mamare, stadiul 0, unul de 7 mm/7 mm si altul de 1,5 cm/6 mm la o pacienta de 48 de ani au primit recomandarea "clasica" din partea sistemului medical oficial: interventie chirurgicala, urmata de reconstructie mamara si, eventual, chimioterapie.
Adica, suferinta si costuri. Benefice pentru sistem: alergam la el disperati si ii oferim bani ca sa ne salveze.
Nu si de data asta!
Pacienta si-a amintit de Dl. Victor Bogdan si Apisan Forte.
Dl. Bogdan i-a indicat schema de tratament: administrarea de Apisan Forte, dieta alimentara destul de stricta, cura cu apa distilata, cura cu suc de sfecla rosie si cu grau incoltit si terapie mentala. Dansa a adaugat si rugaciuni zilnice.
Dupa 4 luni, la o noua mamografie digitala 3D, adica tomosinteza sanului, s-a constatat ca cele doua carcinoame disparusera.

Ce preferati?
Sa alergati dupa dom' Doctor, sa asteptati pe la usile lui, sa-l rugati sa preia responsabilitatea vindecarii voastre, eventual sa-i strecurati plicul (ca "asa se obisnuieste", ca sa fiti cu "constiinta impacata") si sa mergeti ca oaia la: operatie, reconstructie, otravire cu citostatice, adica la casapit, ardere, otravire, daramare 
sau
Sa optati ferm pentru vindecare sufleteasca, spirituala si trupeasca integrala, sa va asumati responsabilitatea propriei vindecari, adica sa va cunoasteti, sa va construiti si sa va impacati cu voi insiva, sa vorbiti limbajul sufletului, spiritului, trupului dvs., sa fiti vii si LIBERI ?

Pe Dl. Victor Bogdan (Bucuresti) il gasiti la telefon 0212426736 sau 0723442398, doar intre orele 20-22.
In Formula As, nr.1195, veti gasi mai multe detalii despre tratamentul recomandat de Dl. Bogdan Victor, care trebuie totusi personalizat: http://www.formula-as.ro/2015/1195/pagina-specialistilor-52/raspuns-pentru-alina-f-as-nr-1142-analizele-sunt-perfecte-insa-eu-simt-cum-se-scurge-viata-din-mine-20081
Din recomandari redau pe scurt directiile de actiune terapeutica:
1. Regim alimentar;
2. Automasaj (veti primi plansele gratuit);
3. Administrare de Apisan Forte;
4. Terapia cu apa distilata (mai bine apa Kangen sau apa Pi);
5. Curatarea (deparazitarea+eliminarea mortaciunilor) sangelui;
6. Fortificarea sistemului imunitar;
7. Tonic general cu usturoi;
8. Eliminarea carentelor vitaminice si a anemiei;
9. Curatarea limfei;
10. Regenerare  celulara.
Succes.