Afişări de pagină

Sistem


vineri, 15 iunie 2018

Floarea delicata a iubirii pe terenul arid al ignorantei

Am definit in titlu sursa vietii (iubirea) si cauza tuturor bolilor (ignoranta), nu doar a celor mai grave cum ar fi: bolile cardiovasculare, cancerul, ciuma, holera, diabetul... Iubirea creste prin gratie si compasiune, nu prin tehnologizare, chimizarea si otravirea solului care ne sustine.
Iubirea ne face vii, proaspeti, mereu tineri, liberi si deschisi, empatici, atenti la cei din jur, sa vrem sa daruim, fara sa asteptam rasplata, pe cand ignoranta ne rigidizeaza, ne face sa suferim, sa ne adancim in prostie, saracie sufleteasca si materiala, ne supune manipularii, sa consideram ca profitul e pe primul plan, ne face sa-i uram pe cei din jur, pentru ca ne stau in cale, sa-i vedem separati si ca trebuie eliminati din calea fericirii noastre. De fapt, fericirea noastra depinde de ei, solutia este sa ne rezolvam problemele impreuna inglobandu-i in iubire, acolo unde se afla, nu prin divizare si ucidere.
In continuare voi demonta cateva manipulari dintr-un articol si voi aminti doua cazuri de cancer pe care le cunosc in mod direct.
Articolul integral il gasiti la sursa:
http://suntsanatos.ro/sistemul-limfatic-si-dezvoltarea-cancerului-4320.html
Voi demonta doar minciuni oficiale aducatoare de profit:
"Atunci cand celulele canceroase se desprind de tumoare, pot fi prinse în interiorul unui nod limfatic din apropiere, acesta fiind motivul pentru umflarea ganglionilor limfatici, ce pot astfel indica o posibila tumora canceroasa ascunsa (nu se petrece întotdeauna asa)."  Nu se petrece niciodata asa, pentru ca celulele tumorale sunt prea mari ca sa circule liber, ar fi imediat atacate de celulele specializate ale sistemului imunitar, au metabolism anaerob, iar asta inseamna ca depind de hrana (glucidele pentru fermentatie) adusa de un sistem vascular pe care si-l dezvolta tesutul tumoral, ele se protejeaza cu un tesut proteic ca o placenta, iar acesta le ascunde de celulele sistemului imunitar. Putem vorbi in termenii unui razboi. Celulele tumorale sunt invincibile acolo, pentru ca organismul nu le recunoaste si are resursele slabite. Resursele de care vorbim sunt cele informationale, energetice si enzimatice. Enzimele putine si slabe sunt rezultatul unei vieti stresante, concurentiale, a digestiei proaste a emotiilor si a unei hrane prea preparata, chimizata, incarcata de proteine animale, obtinuta prin generarea de suferinte si jertfe manipulatorii, profitabile bineinteles, a acumularii toxinelor care gripeaza functionarea normala a sistemelor fundamentale. Infectiile apar tot pe acest teren saracit in resurse si plin de gunoaie, iar infectiile bacteriene se combat cu antibiotice, pe cand cele virale cu vaccinuri: alte surse de profit. Adica, nu facem curatenie, ci punem presul peste mizerii.
"Sau celule canceroase pot incepe sa se multiplice foarte repede și sa se răspândeasca." Nu are ce sa caute aici cuvantul sau. In conditiile favorabile aratate mai sus, e normal ca celulele sa se multiplice rapid, isi schimba metabolismul, hrana au, sunt protejate si-si raspandesc stilul de viata prin sistemul endocanabinoid. Alte celule il adopta fara sa se deplaseze, asa cum am trecut noi uitandu-ne la televizor de la a ne obtine hrana prin agricultura traditionala la cumpararea hranei direct de la supermarket. E mai comod. Nu e nevoie sa mai apelam la metabolismul aerob, ci stam ca parazitii si culegem produsele fermentatiei. Vindem pamantul si ne predam comoditatii: http://vindecareacancerului.blogspot.com/2018/03/sistemul-endocanabinoid-este-cheia.html
"Celule canceroase detectate in ganglionii limfatici afecteaza modul in care cancerul este tratat si determina stadiul de evolutie. Un nodul limfatic poate fi eliminat chirurgical în cazul în care devine infectat cu celule canceroase, dar asta lasă corpul fără o modalitate de a echilibra fluidele și de a elimina reziduurile din țesuturi, ceea ce poate duce la tesuturi umflate si dureroase, limfedem." Ca sa vezi, se recunoaste ca prin chirurgie nu se scapa de cancer, ci se strica reteaua prin care se elimina reziduurile si comunica fluidele corpului, se produc blocaje. Pai, atunci de ce se mai apeleaza la chirurgie? Pentru profit pe baza suferintelor umane generate de ignoranta?
Si un adevar: Ignorarea sănătatii sistemului limfatic înseamnă că imunitatea va avea de suferit si cel mai probabil ne vom confrunta pe termen lung cu boli și diverse probleme de sanatate.
Articolul nu spune nimic despre cum poate fi sustinuta activitatea sistemului limfatic. Nu-i nimic, cititi aici: http://vindecareacancerului.blogspot.com/2016/02/schema-de-la-simplu-la-complex-pentru.html
La final prezint cele doua cazuri intalnite direct
Primul in propria familie: Sot si sotie, cu baiat major de acum, se hotarasc sa plece in Italia. Nu mureau de foame in Romania. El isi permitea chiar sa fie vanator pasionat. Dar daca toti vecinii au plecat, daca tensiunile dintre ei erau nerezolvabile aici, atunci s-au dus, doar nu erau sa arate mai prosti. Tensiuni nerezolvabile: el mare crai facea sex cu toate naivele pe care le prindea, ea crescuta intr-un mediu familial restrictiv s-a invatat sa reprime si sa mearga mai departe pentru baiat. In Italia legile mai restrictive in privinta violentei in familie l-au determinat pe el sa fie mai bland cu sotia. N-a rezistat mult, si-a cumparat o masina si a venit in tara la baiat. Noroc ca baiatul s-a casatorit si a zburat de acasa, nu a mai stat sub presiunea lui. Dar ea si-a descoperit in Italia cancerul din zona genitala. Frica, disperare, operatie, chimizare, tot tacamul oficial. Banii pentru fericirea materiala s-au dus pe tratamente. A parut vindecata. Dupa un timp vine in tara, cu gandul sa se mai potoleasca. Surpriza: noduri si dureri la sani, adica cancer. Sotul la fel de nervos o bate la cap, ea insa apatica ii spune ca nu vrea sa mai stie. Deci, ce a rezolvat? Iubirea nu exista acolo.
Al doilea in familia unui prieten: mama lui cu cancer la ficat si degenerescenta maculara. Cele doua afectiuni sunt corelate. Mama este trecuta de 70 de ani, dar destul de vivace. Ce m-a frapat a fost faptul ca se supune tratamentelor naturiste recomandate de fiu, dar pasiv. Spunea "nu vreau sa stiu". Adica, nu vrea sa fie obosita suplimentar cu detalii pe care le considera inutile. N-o mai intereseaza, desi situatia ei este surprinzator de stabila. De fapt, are toata sustinerea pozitiva din partea copiilor. Iar acolo am descoperit acea floare a iubirii de care vorbeam in titlu
Aduc omagiul si recunostinta mea acestei iubiri.