Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 13 iunie 2018

Flavia Magdău-Tătărău avea 27 de ani şi se căsătorise recent cu un pompier de la ISU Maramureş

Am ezitat cateva zile pana sa postez aceasta stire, care admite inca verificari:
https://www.bzk.ro/2018/06/nepoata-ministrului-sanatatii-ramasa.html
Recunosc ca nu foloseste cauzei vindecarii cancerului, dar foloseste celor care vor sa previna afectiunile care decurg din vaccinare, inclusiv cancerul:
http://vindecareacancerului.blogspot.com/2017/01/solutii-finale-pentru-vindecarea.html

Multi doctori nu au habar ce inseamna fenotip si genotip:
Un genotip este compoziția genetică a unei celule, organism sau individ, determinată în raport cu un anumit caracter sau o anumită trăsătură.
Un fenotip este un ansamblu de caractere (atribute) sau trăsături ale unui organism care exprimă manifestările genelor organismului si a influenței factorilor ambientali asupra genotipului.
Cu alte cuvinte, genotipul este compoziția genetică si se manifestă prin fenotip in conditiile de mediu in care traieste organismul.

Pai, daca noi traim aici, in Romania, in anumite conditii de viată care determina fenotipul nostru, atunci cum vreti sa prevenim boli cu vaccinuri fabricate si importate din tari cu alte conditii de mediu, pentru cu totul alte fenotipuri?
Cum ar fi sa ne vaccinam impotriva malariei, febrei galbene si a altor agenti patogeni, desi stim bine ca nu se regasesc la noi? Nu ne intrebam: de ce aruncam banii pe fereastra pentru ca marile companii sa faca profit? 
Doar pentru ca-si fac reclama si guvernantii nostri sunt obedienti?
Da, din ignorantă merge si asa, ca si pană acum. Dar nu trebuie să ne mai mirăm că rămanem bolnavi si din ce in ce mai săraci. 

E simplu, daca un asa-zis vaccin nu este de fapt un autovaccin, atunci face mai mult rau decat bine. Organismul se simte agresat si va lupta impotriva agresorului. Va fi stresat si isi va epuiza resursele intr-o lupta inutila, suplimentară fată de luptele cotidiene. Nu toate organismele fac fată situatiei.