Afişări de pagină

Sistem


luni, 7 mai 2018

Beneficiile acidului fulvic

Beneficii ale suplimentelor cu acid fulvic (Shilajit contine 60-80% acizi fulvici si humici):
- sunt foarte bune pentru stomac, creier si piele;
- excelente chelatoare naturale. Aceasta înseamnă că se leagă cu ușurință de nutrienți, minerale și metale pentru a forma complexe stabile, solubile în apă. Aceasta permite organismelor noastre să absoarbă substanțele nutritive, în loc să le treacă prin noi. 
- ajută la restabilirea nivelului optim de pH al organismului. Alcalinizeaza corpul și previn formarea unui mediu prea acid. În acest fel, acizii fulvici contribuie la prevenirea bolilor pe termen lung și îmbunătățesc apărarea organismului împotriva bacteriilor dăunătoare, ciupercilor, drojdiilor și a altor organisme infecțioase care favorizează metabolismul de fermentatie specific cancerului.
- oamenii care iau acid fulvic au raportat o îmbunătățire semnificativă a nivelului lor de energie, ceea ce se datorează probabil unei detoxifiere mai bune, unei inflamații reduse și daunelor mai mici provocate de radicalii liberi. 
Acidul fulvic este un produs organic natural și complet netoxic. Cu toate acestea, trebuie să consultați întotdeauna un profesionist calificat în domeniul sănătății înainte de a lua orice suplimente pentru a vă asigura că nu interferează cu alte tratamente sau medicamente în curs de desfășurare.
Sursa: Discover Why Fulvic Acid is So Good for Your Gut, Brain & Skin