Afişări de pagină

Sistem


marți, 14 noiembrie 2017

Filme despre sănătate pe care sistemul nu vrea ca tu să le vezi

 iThrive! Rising from the Depths of Diabetes & Obesity:

Episode 1 - “The Black Death of the 21st Century” 
(Episode 1 is LIVE NOW - You can Watch it here)

Episode 2 - Money, Medicine & Myths
How Have Conventional Medicine & Fad Diets Failed Us?

(Airs on Wednesday, November 15th at 9 p.m. Eastern)
 

 Episode 3 - Diabetes Decoded: Getting to the Root of the Problem
(Airs on Thursday, November 16th at 9 p.m. Eastern)

Episode 4 - Treating The Cause, Eating To Live, and Choosing To Thrive
(Airs on Friday, November 17th at 9 p.m. Eastern)

Episode 5 - Escaping The Pleasure Trap & The Nightmare of Food Addiction
(Airs on Saturday, November 18th at 9 p.m. Eastern)

Episode 6 - 4 Killer Toxins, "Rising From The Mud" & The Clean Start
(Airs on Sunday, November 19th at 9 p.m. Eastern)

Episode 7 - Beating Your Genes & 3 Deadly Traps
(Airs on Monday, November 20th at 9 p.m. Eastern)

Episode 8 - Feeding Your Soul, Following Your Heart & Finding Your Way
Essential Tools For Thriving (Not Just Surviving)

(Airs on Tuesday, November 21st at 9 p.m. Eastern)

Episode 9 - True Stories of Thrivers
(Airs on Wednesday, November 22nd at 9 p.m. Eastern)

Each episode will be available for 24 hours online for you to watch, then we have to take it down to put up the next episode.

But don’t worry, we’ll send you a reminder before each episode is live with the direct link to watch.

3 Very Important Next Steps:

1. Please add our email address thriving@ithriveseries.com to your contacts so our emails actually reach you.  Click here for detailed instructions to ensure you receive our emails. 
2. Follow us on Facebook so you receive the latest updates about iThrive! Rising from the Depths of Diabetes & Obesity and special behind-the-scenes information.

3. Which of your friends or loved ones could benefit from watching this documentary series? Go here and you’ll find easy ways to share this life-changing and life-saving docuseries with them for free.
Jon McMahon & the iThrive Team! 
WHAT THE HEALTH (2017)
Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/2017/08/pai-ce-sanatatea-mea.html
Este un film zguduitor creat de  realizatorii filmului documentar premiat COWSPIRACY - The Secret Of Sustenability. Filmul urmărește aventura de investigare a îndrăznețului regizor Kip Andersen, care descoperă secretul pentru prevenirea și chiar inversarea bolilor cronice - și investighează de ce organizațiile de sănătate ale lumii nu vor să știm despre asta. Bolile de inima si cancerul, sunt principalele cauze ale mortii in SUA (si in majoritatea tarilor Occidentale n.t.), iar diabetul se află la cea mai mare cotă din toate timpurile.
În acest context filmul arata cum e posibila cea mai mare mușamalizare din sanatate din timpurile noastre. Cu ajutorul medicilor, cercetătorilor și avocaților pentru consumatori, filmul demască  complotul și corupția din guvern și din marile afaceri, care ne costă trilioane de dolari și ne mențin bolnavi.
Alăturați-vă lui Kip, în timp ce el urmărește cele mai importante și mai de încredere organizații non-profit din domeniul sănătății americane, pentru a afla de ce aceste grupuri rămân tăcute, în ciuda unui număr tot mai mare de dovezi. Audiențele vor fi șocate să afle despre rolurile insidioase ale companiilor farmaceutice, ale agrobusiness-ului și ale companiilor de hrană pentru animale prelucrate în "sănătatea" națiunii, în special pentru cele mai vulnerabile comunități, adica cele cu venituri mici, și se vor bucura de transformarea și recuperarea celor care și-au luat viața în propriile lor mâini.
"What The Health" este un document de investigație surprinzător, uneori hilar, care va fi un deschizător de ochi pentru toți cei preocupați de sănătatea lumii (și de a lor personal) și cât de mare
este influența marilor afaceri în toată treaba."
Nota traducatorului: Este adevărat că mancarea si otravurile pe care le bagam in noi pot fi factori cauzatori sau catalizatori ai starii de boala, insa toate aceste lucruri pe care le bagam in noi, au un impact mai puternic cand noi ne aflam in stari de vibratie joasa, cand suntem stresati, tracasati, cand deja suntem afectati de vreo boala sau alta, cand mentinem anumite tipare de gandire de frecventa joasa, negative, cand avem rani sau traume emotionale. 
Cand ne aflam intr-un echilibru emotional, intr-o stare de armonie interioara, iubire, bucurie, recunostinta, multumire, corpul are o capacitate foarte mare de a alchimiza toxinele bagate in noi, de a le elimina eficient. Insa, atunci cand intr-adevar te afli intr-o stare elevata, inalta, dorinta de a manca
carne este redusa la minim sau inexistenta. De asemenea, dorinta a incalca etica de baza in privinta provenientei alimentelor (uciderea altor animale sa le iei carnea sau sustinerea industriei lactatelor, cand vezi ce implica asta,  dispare gradat, caci in timp devii o finta tot mai compasiva si mai constienta de sufletul existent in fiecare fiinta. Deci, nu se reduce totul la hrana, asa cum vor sa sugereze creatorii filmului. 
NAȚIUNEA STATINELOR - Partea I - Marea Mușamalizare a Colesterolului 
STATIN NATION - Part I (2015)The Great Cholesterol Cover-Up
"NAȚIUNEA STATINELOR – Marea mușamalizare a colesterolului" investighează corupția din sistemul medical, din cauza căreia populația este otrăvită cu medicamente pentru colesterol (statine). Ni se spune la nesfârșit că una dintre principalele cauze ale bolilor de inimă este colesterolul. Cel puțin 40 de milioane de oameni iau statine, medicamente pentru scăderea colesterolului. Multe
alte milioane de oameni evită mâncărurile care conțin grăsimi saturate și colesterol.
Ideea de bază este că un regim alimentar care conține grăsimi saturate duce la creșterea nivelului colesterolului, iar aceste substanțe blochează arterele, cauzând infarct. Această idee este cunoscută drept ipoteza dietă-inimă. Totuși, mai mulți doctori și cercetători au contestat această ipoteză de zeci de ani, iar ultimele statistici referitoare la bolile de inimă scot la iveală niște realități alarmante.
Știați că în multe țări de pe glob oamenii consumă alimente ce conțin cantități mari de grăsimi saturate și colesterol și, totuși, incidența bolilor de inimă este extrem de scăzută? Sau că oamenii cu nivelul mare de colesterol trăiesc de obicei mai mult? "Statinele – Marea conspirație a colesterolului"
explică aceste contradicții privind bolile de inimă, alături de multe alte adevăruri ținute ascunse de ochii publicului. „Scăderea colesterolului” a devenit o industrie globală uriașă, care generează profituri anuale de aproape 30 de miliarde de dolari. Însă, trebuie să ne întrebăm: nu cumva companiile farmaceutice și industria alimentară denaturează intenționat statisticile privind bolile de
inimă și eficiența medicamentelor, pentru a-și crește profiturile?
Cu titlul original "Statin Nation: The Great Cholesterol Cover-Up", documentarul NAȚIUNEA STATINELOR – Marea mușamalizare a colesterolului, scoate la lumină adevăruri pe care multe companii care profită de pe urma bolilor ar prefera să rămână ascunse. Documentarul include interviuri cu 12 experți medicali renumiți și a fost filmat în Marea Britanie, SUA, Danemarca, Suedia, Franța, Lituania, Australia, Egipt și Japonia." 
SURSA CU FILMUL TRADUS: 
În completare vă invităm să studiați cu atenție articolele dedicate colesterolului din categoria Totul Despre Colesterol, de pe blogul Frumoasa Verde:
1) NU EXISTĂ COLESTEROL BUN ȘI COLESTEROL RĂU!
2) EFECTELE SECUNDARE  ALE MEDICAMENTELOR PENTRU COLESTEROL
3) COLESTEROLUL  – REALITĂȚI PE CARE DOCTORUL NU ȚI LE SPUNE
4) MEDICAMENTELE PENTRU COLESTEROL SUNT OTRAVĂ  Raymond Francis
5) COLESTEROLUL, O PROBLEMĂ?
6) Dr. Derrick DeSilva: Medicii - spălați pe creier în privința colesterolului
7) Dr. Călin Mărginean - Colesterolul, prieten sau dușman?        
8) Pericolele Mamografiei și afacerea diagnosticării ...    
9) NOI NU VACCINĂM - un documentar despre mitul vaccinarii
10) SAMADHI - Partea I - Maya - Iluzia Sinelui    
11) UN ATAC CEREBRAL ILUMINATOR