Afişări de pagină

Sistem


duminică, 5 noiembrie 2017

Superhidratarea este unul din secretele vindecarii

Superhidratarea nu inseamna a bea galeti de apa, ci o apa hidratanta.
Deci, nu cantitate, ci calitate, vibratie inalta. Când un om se naşte, corpul sau este alcătuit din 75% apă, iar la senectute procentul de apă scade spre 70%. Intr-o masura mai mare scade potentialul celulelor de a-si mentine metabolismul si capacitatea de regenerare.
Structura apei, dincolo de puritate, pH bazic, potential redox mare, tensiune superficiala mica, trebuie adusa la o forma foarte inteligenta, disponibila biologic, care patrunde in celule, revitalizeaza trupul si ii imbunatateste capacitatea de functionare. Cea mai simpla alcalinizare o face citronada cu lamaie si bicarbonat de sodiu, dar ceilalti parametrii nu sunt asigurati.
Viktor Schauberger si Masaru Emoto au aratat deja asta prin tot ce ne-au lasat mostenire.
Sunt deja disponibile tehnologiile PiMag de la Nikken, Keshe, Hunza, Grander sau Aquarion.
Vreau sa mai supun atentiei tehnologiile Quinton, MRET si ASRA.
Apa face astfel legatura si trecerea de la o simpla detoxifiere fizica la refacerea potentialului energetic al organismului prin terapii vibrationale si, chiar dincolo de ceea de inseamna vibratie, in domeniul tahionic.

Pentru ca sunt multe optiuni in acest domeniu, de la ieftin la foarte scump, voi dedica un capitol special superhidratarii in editia a III-a a cartii digitale "Vindecarea cancerului. Imaginea de ansamblu 2018". 
 
Ramanand in domeniul medicinei vibrationale, la Calivita exista BioHarmonex III.
BioHarmonex este un dispozitiv de biostimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.
Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta.
Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului strict material - in studierea organismelor vii.
Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.
Tratamentul energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal.
Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.
Sursa: http://www.calivitavelcu.ro/bioharmonex.html
Din pacate, desi arata stralucitor si are multiple posibilitati de comanda si control, este cu doua trepte mai jos decat sistemele dezvoltate de Royal Raymond Rife (oscilator cu pulsuri luminoase) sau George Lakhovsky (oscilator cu unde multiple).
Totusi, este un sistem accesibil comercial.