Afişări de pagină

Sistem


luni, 16 aprilie 2018

Zaharul si imunitatea

Majoritatea oamenilor nu realizează cat de nociv este zahărul. Incă de la începutul anilor 1970, s-a dovedit că zahărul literalmente aproape anulează activitatea celulelor albe din sânge, imediat după ce este consumat și pune organismul în pericol până la 5 ore după consum.
Potrivit expertului în nutriție K.C. Craichy, doar 100 de grame de zahăr inhibă
cu până la 90% capacitatea celulelor albe din sângele nostru de a ucide agenții patogeni din corp. Și acest lucru se întâmplă în 15 minute de la consum. Pentru a spune acest lucru in termeni mai familiari, fondatorul Institutului American Anti-Cancer Bob Wright confirma faptul ca datele dintr-un studiu din 1973 publicat in Jurnalul American de Nutritie Clinica este inca valabil: "O doza de suc acidulat din comert are zahar suficient pentru a reduce cu 50% capacitatea sistemului imunitar pentru minim 4 ore", spune Wrights.
În plus, potrivit Institutului American Anti-Cancer: "Când consumăm zahăr, închidem simultan apărarea noastră imunitar
ă, în timp ce turnăm benzină pe focul reprezentat de cancer. Când luăm în considerare faptul că 50-70% din totalul celulelor sistemului nostru imunitar nu pot vedea cancerul chiar și în cea mai bună zi,  atunci noțiunea de a adăuga zahăr la dieta noastră pare chiar mai păguboasă." (A.J. Lanigan, Quest for the Cures).
Indulcitori naturali: stevia dulce, mierea si siropul de arțar. Mai mult la: https://www.cancertutor.com/top-natural-sweeteners/