Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 11 aprilie 2018

Numeroasele beneficiile ale clismei cu cafea

Sunt beneficii multiple, dar nu e recomandata pentru toata lumea.
Exista si alternative acolo unde sunt contraindicatii la clisma cu cafea, de exemplu: terapia Gerson.
Terapia pentru purificarea colonului și clismele pot îmbunătăți motilitatea intestinală și frecvența mișcărilor intestinale. Ambele ajută la eliminarea incapsulării toxinelor in placa mucoida blocata pe pereții colonului și stimulează în continuare îndepărtarea paraziților din intestin.
Clismele cu cafea sunt, de asemenea, folosite pentru a îmbunătăți nivelele de energie fizica și mentala, pentru a preveni balonarea, pentru a îmbunătăți starea de spirit și pentru a reduce toxicitatea întregului corp, stimulând curățarea ficatului și reparația țesuturilor.
Un avantaj suplimentar al clismei cu cafea este faptul că ele promovează producția de glutation a ficatului. Ca sistem puternic de apărare antioxidantă endogenă, glutationul protejează de deteriorare celulară ADN-ul și stimulează eliminarea deșeurilor toxice din celule.
Cafeaua trebuie să fie doar usor prăjită, nu facută cenusă si nici cumpărată gata prăjită. Alte indicatii si contraindicatii in: How to Use Coffee Enemas to Detoxify & Heal from Cancer