Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 21 februarie 2018

Un protocol de vindecare a cancerului

Din cartea "How to Cure Almost Any Cancer at Home for $5.15 A Day" de Bill Henderson & Andrew Scholberg
© Copyright 2012 Online Publishing & Marketing, LLC, P.O. Box 1076, Lexington, VA 24450, USA
1. Întăriți-vă sistemul imunitar. Cel mai bun produs pentru asta: Beta 1,3D Glucan. Utilizati si clorura de magneziu.

2. Protocolul Budwig: ulei de in presat la rece și brânză de vacă din lapte nepasteurizat (singura proteina animala acceptata), pentru a reface oxigenarea celulelor.
3. Vitamina C și L-lizina / L-prolina cu extract de ceai verde, pentru a opri răspândirea cancerului.

4. Legume verzi, enzime (salate, sucuri de legume si fructe bine coapte din agricultura biologica, mai ales morcovi, sfecla rosie, care sporeste puterea enzimelor, mere), pentru a vă reda enzimele de care are nevoie organismul ca sa dizolve invelisul proteic al tumorilor, asigurarea energiei la nivelul mitocondriilor pentru reconversia metabolismului celular din anaerob in aerob și a vă alcaliniza corpul.
5. O dieta de combatere a cancerului (fără zahăr, proteine animale, gluten, soia, GMO, fără chimicale si vaccinuri care favorizeaza metabolismul anaerob) si apa pură alcalină, pentru detoxifierea corpului, la care se adaugă clisme pentru a ajuta eliminarea toxinelor din limfă și sustinerea ficatului (armurariu, rostopasca, papadie, cicoare, anghinare).
6. Un supliment cu vitamine (B, E), antioxidanti si minerale naturale asimilabile (mai ales potasiu-K in loc de sodiu-Na din sare), pentru a acoperi toate elementele esențiale necesare.
7. Vitamine D3 si B17 (din ulei de samburi de caise), pentru a da un impuls suplimentar sistemului imunitar.
Nu in ultimul rand: credintă si nădejde, umor și eliminarea conflictelor emotionale, sustinere din partea familiei, fără victimizare.