Afişări de pagină

Sistem


luni, 1 mai 2017

Genialul Mahatma Gandhi a scris inca de acum 100 de ani despre pericolul vaccinarii!

Sursa: http://www.almeea.ro/genialul-om-mahatma-gandhi-a-scris-inca-de-acum-100-de-ani-despre-pericolul-vaccinarii/
Vaccinurile reprezinta atat o modalitate de imbogatire a companiilor farmaceutice, cat si un scop ascuns de a intoxica si a imbolnavi oamenii cu o serie de substante toxice. Mass-media oficiala crede gresit ca miscarea anti-vaccinare s-a dezvoltat doar in ultimele 2 decenii. E total fals. Au existat mari oameni ai acestei planete care au prevazut pericolul reprezentat de vaccinuri inca de acum aproape 100 de ani. Si aici ma refer la marele om politic Mahatma Gandhi (1869-1948), parintele independentei Indiei, dar si promotorul unei filozofii pacifiste si non-violente.
Gandhi a scris o carte exceptionala – “Un ghid pentru sanatate” – in care si-a exprimat ingrijorarea cu privire la vaccinare. Cartea poate fi gasita in intregime, aici. Vorbind de falsitatea eficacitatii vaccinului, Gandhi a scris la pagina 106 urmatoarele:
“Teoria originala a fost aceea ca o singura vaccinare ar fi suficienta pentru a mentine un om imun la aceasta boala pentru o viata intreaga. Dar, atunci cand s-a constatat ca, chiar si persoanele vaccinate au fost atacate de catre boala, o noua teorie a luat nastere, si anume ca vaccinarea ar trebui sa fie reinnoita dupa o anumita perioada, si astazi a devenit regula pentru toate persoanele – indiferent daca sunt deja vaccinate sau nu – sa se vaccineze din nou atunci cand o noua epidemie apare, astfel incat nu este un lucru neobisnuit ca oamenii sa se vaccineze de cinci sau sase ori sau chiar mai mult pentru aceeasi boala”.
Gandhi subliniaza apoi ca vaccinurile sunt lipsite de etica si sunt imorale, pentru ca ele sunt mai intai testate pe animale, care sufera si sunt otravite. El credea, de asemenea, ca vaccinarea este o practica care injecteaza toxine in corpul unui individ sanatos, ceea ce-l va face in viitor bolnav, fiind mai sensibil la infectii noi pe termen lung.
Gandhi mai spune ca oamenii se vaccineaza in special de frica, iar toata industria medicala se agata de vaccinare, pentru ca aceasta are capacitatea de a genera venituri. Iata o observatie inteligenta facuta de un om genial acum aproape 100 de ani, cand putini intuiau acest lucru!
Marele filozof si om politic indian mai crede ca bolile pot fi prevenite nu prin vaccinare, ci printr-o canalizare adecvata, prin igiena, prin aer si apa curata si prin alimente curate! Perfect adevarat! Acest om a fost un geniu si a intuit exact cum pot fi stapanite bolile infectioase.
Si iata ce mai spune Mahatma Gandhi: “Vaccinarea este o practica barbara si este una dintre cele mai mari amagiri din vremurile noastre. Vaccinul este o substanta murdara si este o nebunie sa ne asteptam ca o murdarie sa o indeparteze pe cealalta. Iar cei care au motive sa se indoiasca de eficienta vaccinarii, ar trebui, desigur, sa aiba curajul de a infrunta toate persecutiile la care pot fi supusi de lege, infruntand chiar si intreaga lume”.

Citeste si:
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/doctorul-pavel-chirila/