Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 3 mai 2017

Cine este proprietarul corpului tau?

Ati crezut ca sunteti proprietarul propriului corp fizic? 
V-ati inselat! 

Legea vaccinarii obligatorii va demonstreaza ca NU sunteti proprietarul corpului vostru.
Realizatorii documentarului "Vaxxed" (Vaccinat sau Murdarit), Andrew Wakefield si Del Bigtree, aduc lamuriri suplimentare intr-o conversatie extraordinara cu Foster si Kimberly Gamble, producatorii si regizorii filmului "Thrive" (Prospera):
http://www.thrivemovement.com/who-owns-your-body.blog sau pe youtube.com:
https://www.youtube.com/watch?v=6pYj75pIdQQ
Subiectul principal este: mai aveti dreptul de a decide ca fiinte libere ce introduceti in organism? Renuntati la a pune intrebari si a primi informatii complete, pentru a decide corect? Renuntati la a gandi? Va lasati intimidati? Vreti drepturi? Sau renuntati la drepturi, ca sa va refugiati in zona de confort? 
Am o veste mare! Nu mai exista zona de confort. 
Ei vin peste voi. Corporatiile care au cumparat politicienii, au cumparat ieftin si tara asta, au corupt totul cu banii lor: educatie, sanatate, cercetare, comert, mass-media, justitie... 
Le-ati dat aceasta putere. Puterea de a va lua banii si a intra peste voi, chiar in intimitate, chiar in corpurile voastre. Si totul se petrece ACUM. E ultimul tren. Cedeaza-ti drepturile si nu mai esti fiinta umana. Esti sclav, supus, sursa de profit, cu viata scurta, caci suntem multi si vin altii din urma, mai proaspeti, mai apetisanti.
Daca nu putem sa controlam ce administram propriului corp fizic, atunci cum ne constientizam celelalte corpuri: energetic, emotional, psihic? Cum ne constientizam sufletul si spiritul? Raspuns: nu le constientizam. De exemplu: sunt dispozitive simple si ieftine, ochelarii de tip Killnek, bobine Ruhmkorff, sisteme imagistice cu efect Kirlian, care pun in evidenta aura energetica si imbolnavirea inainte de a se reflecta la nivel fizic (http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2015/03/reincarnareaun-adevar-tinut-sub-cheie.html), dar nu sunt folosite si promovate de medicina oficiala. 
Medicina oficiala apeleaza doar la aparatura scumpa si nociva cu radiatii X, cu substante de contrast: tomografia computerizata, RMN, radiografiere, care sondeaza doar corpul fizic. Corpurile noastre subtile si constiinta trebuie sa ramana "apocrife", altfel cine stie ce trezire din somnul cel de moarte mai "suferim". Si profitul lor se duce pe apa Stixului.
E promovat transumanismul, care priveste fiinta umana ca o masina. Se afirma ca avem nevoie de aer, apa, hrana si piese de schimb ca sa traim mai mult, ca ne vom conecta la computer si vom fi mai destepti. Da, dar piesele de schimb si energia scumpe vor fi furnizate tot de Ei.

Alte link-uri conexe:
  • VAXXED Website (filmul pune in discutie politica de vaccinare americana, care este urmata si de celelalte state sub presiunea multinationalelor chimico-farmaceutice. Se arata urmatoarele: 1. exista o legatura clara intre vaccinare si autism. CDC, agentia de protectie a sanatatii natiunii americane, este si arbitru si jucator primind sponsorizari de la multinationale printr-o fundatie. Sefii de la CDC sunt angajati ulterior la concerne farmaceutice sau oameni din industria farmaceutica trec la CDC. Mint in fata Congresului american la audieri. Atunci nu mai actioneaza in interesul populatiei americane. CDC a falsificat un studiu de baza privind siguranta vaccinului triplu ROR (MMR in limba engleza), astfel incat statistic sa nu mai apara corelatii intre varsta scazuta de vaccinare, intre 12-18 luni de la nastere si declansarea autismului (dupa varsta de 3 ani riscurile fiind mult mai mici), sa nu se mai afle ca populatia afro-americana are risc mai mare la aceste vaccinuri si nu vrea sa faca nici un studiu de corelatie intre populatia vaccinata si cea nevaccinata, caci s-ar evidentia ca sanatatea nevaccinatilor este infloritoare, nu iau in calcul si mortalitatea infantila, nu iau in calcul alte tipuri de boli declansate de vaccinuri: de exemplu astmul si meningita, au multiplicat schema de vaccinare de la 12 la 72 de vaccinuri nedovedite ca ar fi sigure, dar mult mai scumpe si profitabile, au scos de pe piata vaccinurile monovalente dovedite ca fiind sigure. Apoi CDC se bazeaza in toate declaratiile lor pe acest studiu, pentru ca cei care mai dau in judecata guvernul sa nu primeasca despagubiri. Deci, legea lor protejeaza concernele farmaceutice, acestea nu sunt chemate in judecata, ci statul se judeca in locul lor, iar despagubirile, care mai sunt acordate, sunt platite din buzunarul cetatenilor, nu din profiturile multinationalelor; 2. vaccinurile nu trec prin aceleasi teste si omologari ca medicamentele, ci beneficiaza de un traseu mult mai facil. 3.un vaccin (MERCK) care a provocat meningite in Canada si a fost retras, a fost trimis in Anglia unde a provocat tot meningite, apoi retras si trimis in Brazilia, unde la fel a dus la meningite. Totul ca firma producatoare sa nu piarda. La fel s-a petrecut si la noi cu un vaccin adus de prin tari estice, care nu avea avizele necesare. Suntem cobai. In final, se arata ca in SUA Congresul amana de 2 ani audierea cercetatorilor si sefilor implicati in acest scandal de sanatate publica de la CDC. Normal, la ei lobby-ul multinationalelor e mult mai puternic, finanteaza candidati politici si s-ar afla pe plan international cum se manipuleaza rezultatele cercetarilor pentru profit. 4. In aceste conditii se promoveaza si la noi Legea vaccinarii obligatorii.)
  • Foster’s Blog — VACCINES: WHO IS RIGHT AND WHOSE RIGHT IS IT?
  • VAXXED: the ABC News interview that Big Pharma didn’t want you to see
  • Del Address to UC Regents
  • $70M fine — Genentech and OSI Pharmaceuticals — for lying about the effectiveness and adverse effects of a cancer drug. (62.6 M will go to the government!) — Natural News
  • http://www.thrivemovement.com/solutions-hub  
  • http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/doctorul-pavel-chirila/  
  • Comunicat de presa si interpelare in Parlament a D-lui Senator Vasile Cristian LUNGU:


  • Parlamentul   României
    Senatul României
    Cabinetul parlamentar al Senatorului Vasile-Cristian  Lungu
    COMUNICAT DE PRESĂ
    Studiul pilot comparativ despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați din Statele Unite, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani este adus în atenția Primului-ministru de către Senatorul PMP, Vasile-Cristian Lungu.
     Subiectul vaccinării este unul de actualitate în societate a românească, urmare lansării în dezbatere publică a proiectului de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România, care a împărțit medicii și părinții în două tabere.
    Senatorul Vasile-Cristian Lungu i-a transmis o întrebare Primului-ministru Grindeanu plecând de la informarea privind diversele boli  la care sunt predispuși copiii vaccinați  în comparație cu cei nevaccinați, așa cum rezultă dintr-un studiu revoluționar apărut cu două săptămâni în urmă și care este primul de acest fel.
    Conform rezultatelor studiului, copiii vaccinați sunt mult mai predispuși decât cei nevaccinați către a contracta şi a fi diagnosticați cu o tulburare de neurodezvoltare: cel mai important, riscul de a contracta o tulburare pentru spectrul autism (ASD) a fost de 4,7 ori mai mare la copiii vaccinați. De asemenea, riscul de ADHD a fost de 4,7 ori mai mare, iar riscul de tulburare în învățare a fost de 3,7 ori mai mare, se arată în preambulul întrebării.
    "Scopul acestui demers este de a afla care este strategia guvernamentală în privința vaccinării, în lumina unor noi rezultate care demonstrează că vaccinarea predispune copiii la îmbolnăvire cu alte boli. Iar dacă guvernul va alege să ignore acest studiu, doresc să fim informați dacă își va asuma răspunderea legală și financiară, împreună cu companiile farmaceutice producătoare de vaccinuri, în a acorda despăgubiri pentru părinții ai căror copii vor fi mult mai predispuși către a contracta boli acute și cronice, altele decât cele pentru care sunt vaccinați," susține domnul senator.   
    Senator  PMP Vasile-Cristian  Lungu
                                                                                                                                                                          INTERPELARE
     Adresată: Domnului Sorin Mihai GRINDEANU, Prim-ministrul României
    De către:  Senator Vasile Cristian LUNGU
    Circumscripția electorală: nr. 33
    Grupul parlamentar: Partidul Mișcarea Populară
    Ședința Senatului din data de: 08.05.2017

    Obiectul interpelare: Studiu pilot comparativ despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați din Statele Unite, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

    Stimate Domnule Prim-ministru,
    Vaccinurile au fost printre cele mai mari realizări ale științei biomedicale și una dintre cele mai eficiente intervenții de sănătate publică din secolul XX. Astfel, în SUA, țara în care numărul acestor vaccinuri administrate este cel mai ridicat în cadrul programului de vaccinare pediatrică recomandat în prezent, copiii primesc până la 48 de doze de vaccinuri pentru 14 boli de la naștere până la vârsta de șase ani, cifră care a crescut constant începând cu anii 1950, în special din momentul creării programului ”Vaccinuri pentru copii” în 1994. Acest program pentru copii a început cu vaccinuri care vizează nouă boli: difterie, tetanos, pertussis, poliomielită, boala Haemophilus influenzae tip b, hepatită B, pojar, oreion și rubeolă. Între anii 1995 și 2013, au fost adăugate noi vaccinuri împotriva altor cinci boli pentru copii de vârstă 6 ani și sub, respectiv: varicelă, hepatită A, boală pneumococică, gripa și vaccinul anti-rotaviral.
    Deși testul imunologic și de siguranță pe termen scurt se efectuează pe vaccinuri înainte de aprobarea lor de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, efectele pe termen lung ale vaccinurilor individuale și ale programului de vaccinare în sine rămân necunoscute. Vaccinurile sunt recunoscute ca având riscuri și efecte adverse grave acute și cronice, cum ar fi complicațiile neurologice și chiar decesul, dar astfel de riscuri sunt considerate în general rare şi astfel programul de vaccinare a continuat nemodificat şi primind constant un număr tot mai ridicat de vaccinuri. Astfel, cunoașterea evenimentelor adverse după vaccinare se bazează în mare parte pe rapoarte voluntare către sistemul de raportare a evenimentelor adverse cauzate de vaccinuri (VAERS) de către medici și părinți. Cu toate acestea, rata de raportare a leziunilor grave cauzate de vaccinuri este estimată la <1%. Aceste considerații au condus fostul Institut de Medicină (în prezent, Academia Națională de Medicină) în 2005 să recomande elaborarea unui plan de cinci ani pentru cercetarea privind siguranța vaccinurilor de către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. În urma acestei recomandări a Institutului de Medicină, pentru studii care să compare rezultatele de sănătate ale copiilor vaccinați și nevaccinați, și lucrând în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare pentru Educația în Acasă (NHERI), Dr. Anthony Mawson a condus o echipă de cercetare care a investigat relația între vaccinare și o serie de peste 40 de boli acute și cronice la copiii școlari în patru state: Florida, Louisiana, Mississippi și Oregon. Numele oficial al studiului este "Studiu pilot comparativ despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați din Statele Unite, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani"(Pilot comparative study on the health of vaccinated and unvaccinated 6 to 12 year old U.S. children) și a fost publicat pe data de 24 aprilie 2017. Autorul este doctorul Anthony Mawson care este profesor la Departamentul de Epidemiologie si Biostatistica a Facultății de Sănătate Publica din cadrul Universității Jackson State.
    Iată rezultatele exact așa cum au fost ele prezentate în acest studiu şi clasate în funcție de boli acute versus boli cronice:
                   Boli acute
                   Conform studiului, copiii vaccinați (N = 405), atât cei care au primit doza integrală 
    de vaccinuri, respectiv 48 de vaccinuri, cât şi cei care au primit mai puțin de 48 de vaccinuri, 
    sunt mai puțin predispuși în a contracta varicelă (7,9% față de 25,3%, p <0,001, 
    Rata de cotă = 0,26, Interval de încredere 95% 0.2, - 0,4) și tuse convulsivă (2,5% față de 8,4%,
     p <0,001 sau 0,3, 95% CI: 0,1- 0,6) și mai puțin probabil să aibă rubeolă (0,3% 1,9%, p = 0,04
     sau 0,1, 95% CI: 0,01-1,1). Cu toate acestea, cei vaccinați au fost semnificativ mai predispuși 
    decât cei nevaccinați către a fi diagnosticați cu otită medie (19,8% vaccinați față de  
    5,8% nevaccinați, p <0,001 sau 3,8, 95% CI: 2.1-6.6) și pneumonie (6,4% vaccinaţi față de  
    1,2% nevaccinaţi, P = 0,001; OR 5,9, 95% CI: 1,8- 19,7). 
    Nu au fost observate diferențe semnificative în ceea ce privește hepatita A sau B, febră mare 
    în ultimele 6 luni, pojar, oreion, meningită (virală sau bacteriană), gripă sau rotavirus.
     
                    Boli cronice
                   Conform studiului, copiii vaccinați sunt mult mai predispuși în a contracta următoarele 
    boli: rinită alergică (10,4% vaccinaţi față de 0,4% nevaccinaţi, p <0,001, OR 30,1, 
    95% CI: 4,1 - 219,3), alte alergii (22.2% vaccinaţi vs. 6,9% nevaccinaţi),  
    eczemă / dermatită atopică (9,5% vaccinaţi față de 3,6% nevaccinaţi, p = 0,035, 
    OR 2,9, 95% IC: 1,4- 6,1), dizabilitate de învățare (5,7% vaccinați față de 1,2% nevaccinaţi
    p = 0,003 sau OR 5.2, CI 95: 1,6, 17,4), ADHD(Tulburarea de hiperactivitate cu 
    deficit de atenție) (4,7% vaccinaţi față de 1,0% nevaccinaţi, p = 0,013 sau 
    4,2, 95% CI: CI: 1.2, 14.5, ASD(Spectrumul autism) (4,7% vaccinaţi față de  
    1,0% nevaccinaţi, p = 0,013; OR 4,2, 95% CI: 1,2- 14,5),  
    orice tulburare de neurodezvoltare (adică dezabilități de învățare, ADHD sau ASD
    (10,5% vaccinaţi față de 3,1% nevaccinaţi, p <0,001; 3,7, 95% IC: 1,7- 7,9) și  
    orice afecțiune cronică (44,0% vaccinaţi față de 25,0% nevaccinaţi, p <0,001 
    sau 2,4, 95% IC: 1,7-3,3). 
    Nu au fost observate diferențe semnificative în ceea ce privește cancerul, 
    oboseala cronică, tulburarea de comportament, boala Crohn, depresia, 
    diabetul tip 1 sau 2, encefalopatia, epilepsia, pierderea auzului, tensiunea arterială crescută, 
    boala inflamatorie intestinală, artrita reumatoidă juvenilă, Sindromul Tourette sau 
    serviciile primite în temeiul Legii privind educația persoanelor cu dezabilități.
     
    Așadar, în acest studiu comparativ extrem de recent despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, au fost găsite cote reduse de varicela și tuse convulsivă printre copii vaccinați, după cum era de așteptat, dar au fost găsite cote în mod neașteptat de crescute pentru multe alte boli diagnosticate de medici. Astfel, conform rezultatelor studiului, copiii vaccinați sunt mult mai predispuși decât cei nevaccinați către a contracta şi a fi diagnosticați cu o tulburare de neurodezvoltare: cel mai important, riscul de a contracta o tulburare pentru spectrul autism (ASD) a fost de 4,7 ori mai mare la copiii vaccinați. De asemenea, riscul de ADHD a fost de 4,7 ori mai mare, iar riscul de tulburare în învățare a fost de 3,7 ori mai mare. În general, copiii vaccinați, conform studiului, au fost de 3,7 ori mai predispuși către a fi diagnosticați cu un tip de tulburare de neurodezvoltare. Copiii vaccinați au fost, de asemenea, mult mai predispuși către a fi diagnosticați cu o tulburare de imunitate. Riscul de rinită alergică (cunoscută sub numele de febra fânului) a fost de peste 30 de ori mai mare la copiii vaccinați, în timp ce riscul altor alergii a fost crescut de 3,9 ori și riscul de eczemă a crescut de 2,4 ori. Copiii nevaccinați au fost mai puțin susceptibili de a suferi de otită medie și de pneumonie: copiii vaccinați au avut câte 3,8 ori mai mari șanse de infecție a urechii medii și de 5,9 ori mai mari șanse să contacteze un tip de pneumonie.
    Pentru o informare corectă, dați-mi voie să vă adresez următoarele întrebări:
    1). Aţi fost informat de acest studiu revoluționar apărut acum 2 săptămâni care compară starea de sănătate a copiilor vaccinați cu cei nevaccinați pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani?
    2). Dacă da, și ținând cont de rezultatele studiului, veți mai susține obligativitatea vaccinării copiilor printr-un proiect legislativ?
    3). Dacă da, aveți în vedere includerea în respectivul proiect legislativ a unui capitol destinat despăgubirilor pentru părinții ai căror copii vaccinați vor contracta mult mai probabil aceste boli acute și cronice? 
    4). Daca da, o veți face din fonduri publice, adică tot din banii acelor părinți a căror taxe le colectați şi pe care apoi îi obligați să își vaccineze copiii plătindu-le astfel, tratamentul pentru diferite boli cauzate de vaccinuri din proprii lor bani?
    5). Daca da, veți permite printr-un amendament la lege ca orice companie producătoare de vaccinuri comercializate în Romania să fie în mod explicit și direct făcută responsabilă financiar pentru aceste boli acute și cronice pe care copiii vaccinați sunt mult predispuși către a le dezvolta?
                                                                                           
    Vă mulțumesc!
    Solicit răspuns scris și oral.
    Senator: Vasile-Cristian LUNGU