Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 17 mai 2017

Despre subiectul zilei: vaccinarea obligatorie este neconstitutionala

Deja este o istorie lunga, avand in spate o lupta Profit contra Viata:
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/argumente-rationale-in-sprijinul-dreptului-parintilor-de-a-refuza-vaccinarea-copiilor-a-incredinta-statului-dreptul-de-a-decide-asupra-beneficiilor-de-care-trebuie-sa-se-bucure-trupul-nostru-inseam/
Legea șocantă a vaccinării obligatorii este criticată pe site-ul Asociației Medicilor de Familie Mureș:
E dreptul dvs. ca inainte de vaccinare sa cereti prospectul vaccinului, sa aflati efectele secundare si riscurile la care va expuneti copiii sau pe dvs. 
E dreptul dvs. sa stiti ca in caz de efecte secundare grave, firmele producatoare sunt prin legislatie scutite de a plati despagubiri. Despagubirile le va plati statul tot din buzunarul dvs. si asta doar daca veti castiga un proces lung si costisitor. Timp in care veti plati si tratamentul pentru a elimina efectele secundare ale vaccinurilor, timp in care veti invata prin suferinta ceea ce nu ati vrut sa invatati inainte, lasandu-va pe seama grijii paternaliste a statului, care stat de drept nu mai exista.
Marile remedii sunt extraordinar de eficiente, simple si ieftine, fara efecte secundare daca se tine cont de unele contraindicatii. 
Cateva exemple: MgCl2 (clorura de magneziu), rugaciunea, postul, umorul de calitate, muzica armonioasa, plantele, fructele, natura,  insasi simplitatea.

In concluzie:
1. se cauta un vaccin anticancer, adica un vaccin impotriva consecintelor pacatelor noastre. Stiinta materialista rationalista, care L-a indepartat pe Dumnezeu si l-a inlocuit cu fetisuri, ne spune: "Pacatuiti cat vreti si supuneti-va idolului materialismului. Noi va vaccinam impotriva suferintelor provocate de pacatele voastre. Nu mai e nevoie de spovedanie, de marturisire, de curatie, de introspectie. Va vaccinam si impotriva remuscarilor in fata Constiintei voastre." Aceasta stiinta ar trebui sa-si caute si sa-si aplice un vaccin antitrufie-antifăţărnicie. Americanul Aleister Crowley, satanist declarat, a introdus un cult al “libertinajului”, după ce a promovat cu ardoare, pe toate canalele media, o regulă simplă: “Do what you wilt” = “ ce vrei”. Odată cu ea, au venit şi restul de şapte.
2. nu avem nevoie de vaccinuri (ROR, penta, hexavalente profitabile) si de medicamente elaborate, ci doar de intelepciunea simpla a naturii, a lui Dumnezeu, care ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui. Are nevoie Dumnezeu de vaccinuri pentru protectie?
3. legatura dintre vaccinuri si cancer:
articole de cercetare http://www.saisei-mirai.or.jp/gan/macrophage_research_eng.html
investigatie: http://www.thrivemovement.com/who-killing-healers-and-why.blog
o carte despre GcMAF si nagalaza, doua enzime implicate in cancer, prima activeaza macrofagele care distrug celulele tumorale, a doua o blocheaza pe prima.
Care credeti ca este introdusa in vaccinuri?
Cititi mai multe: https://gcmaftruth.st/, https://gcmaf.se/ si https://mhracorrupt.st/

The GcMAF Book

Table of contents

  1. Preface: GcMAF and Nagalase: two amazing proteins.
  2. Introduction: Routine Nagalase testing finds cancer early and GcMAF cures it
  3. Chapter 1: A Cure for Metastatic Cancer?
  4. Chapter 2: Professor Yamamoto and Real Science
  5. Chapter 3: Your Incredible Immune Army
  6. Chapter 4: The War on Cancer Inside Us
  7. Chapter 5: Your Immune Cells Versus The Pathogen Army: A Nanoscale War
  8. Chapter 6: Your Awesome Macrophage Killing Machine
  9. Chapter 7: Macrophages Need GcMAF to Thrive
  10. Chapter 8: How Your Body Makes GcMAF
  11. Chapter 9: Nagalase: Friend and Foe?
  12. Chapter 10: How Nagalase Blocks GcMAF Production
  13. Chapter 11: If Cancer Cells Could Talk...
  14. Chapter 12: GcMAF and HIV/AIDS
  15. Chapter 13: The AMAS Test-An Alternative To Nagalase Testing
  16. Chapter 14: Biomarker Testing
  17. Chapter 15: Eradicating the Scourge of Cancer from the Face of the Earth
  18. Chapter 16: Retro-Docs and Nano-Medicine: A Rant
  19. Chapter 17: Differentiation and Cancer Grading
  20. Chapter 18: The Cancer continuum and the 'Point of no return'
  21. Chapter 19: GcMAF Therapy Guidelines
  22. Chapter 20: Why Not Skip Conventional Cancer Therapies and Just Take GcMAF?
  23. Chapter 21: Knockoffs, Wannabes, Bootlegs, Counterfeits--and Certification
  24. Appendix 1: About Dr. Nobuto Yamamoto
  25. Appendix 2: The Yamamoto Papers
  26. Appendix 3: About the Author
  27. References

Iata si adevaratul interes:
Afaceri porcești la umbra vaccinării obligatorii!
Vasile Astărăstoae despre limitarea libertăţilor individuale sub pretextul sănătăţii publice
"P.S.: În același sens citesc cu stupoare o inițiativă legislativă introdusă în parlament potrivit căreia celor ce se vor naște, începând cu 2017 le va fi interzis fumatul. De fapt, se va interzice vânzarea de țigări acestor persoane. Luptătorii anti-fumat, prin exagerări, cad în același ridicol ca și cei cu încălzirea globală."
Potențialul unei vaccinări cu virus activ de a provoca boală este pur și simplu un lucru care de multe ori este trecut cu vederea de către populație. Și nu este doar vaccinul anti-varicelă care este îngrijorător, sunt o mulțime de alte vaccinuri care pot răspândi, de asemenea, boală.
Iar asta n-o spune Olivia Steer pe http://oliviasteer.ro/gheorghe-piperea-vaccinarea-obligatorie-e-neconstitutionala/
Si nici noi si nici altii fara Facultatea de Medicina.
Căci pe asta se bazeaza activistii pro-vaccin cand urla la cei anti-vaccin: “Dar ce studii aveti voi, ca va dati cu presupusul?”.
Ci, iata ca o spun tocmai Institutii si publicatii agreate de activistii pro-vaccin:
Editor's Choice
Duane L. Pierson,1 Satish K. Mehta,2 Don Gilden,corresponding author4,5 Randall J. Cohrs,4 Maria A. Nagel,4 D. Scott Schmid,6 and Stephen K. Tyring3, "Varicella Zoster Virus DNA at Inoculation Sites and in Saliva After Zostavax Immunization", J Infect Dis. 2011 Jun 1; 203(11): 1542–1545, Oxford Journals
doi:  10.1093/infdis/jir139 

"Este verificabil faptul că vaccinurile pot provoca boli autoimune. Lupus, scleroza în plăci, sindromul Guillaume Barre, astea nu sunt glume, nu sunt iritaţii pe piele, sunt posibile efecte ale vaccinurilor şi distrug vieţi, familii. Din nou, nu contează foarte mult incidența statistică, într-un context ca cel de azi.
Judecaţi din perspectiva „subiectivă", dar singura legitimă, a părintelui. El are un copil sănătos. Şi trebuie să se decidă dacă îl vaccinează cu un produs medical, un medicament (nu e apă chioară!) şi îl supune, astfel, riscurilor legate de sindroamele autoimune sau altele. De fapt e vorba de un COCTEIL de medicamente, căci acum sunt vaccinuri hexa-mexa-plexa-valente. Vreo 6 într-unul, ca să fie siguri că scutură bine sistemul imunitar al unui bebe de 2-3 luni.
Aceste efecte grave pot veni din profilul genetic al copilului, sau din produsul farmaceutic. Care poate şi este, deseori, prost. A se vedea vaccinul anti-HPV, care a creat scandaluri în serie, peste tot. Care are adjuvanţi care pot brusca sistemul imunitar. Sau care, Doamne, fereşte, are viruşi care pot induce chiar boala respectivă, în loc să imunizeze (s-a întâmplat recent, în Ucraina, unde un copil s-a îmbolnăvit de poliomielită de la un vaccin).
Aşadar, într-un context cu totul diferit faţă de acum zeci de ani, vin ăştia să ne oblige să ne vaccinăm. Că altfel - închisoare. Adio școală. Nu există nicio precauţie. Niciun examen al profilului genetic ca precondiţie a vaccinării. Nicio prudență față de posibilele alergii.
Descurcă-te singur, părinte de copil, cu spaimele tale, cu inima strânsă să nu care cumva să facă ceva infecţios pentru că nu-l vaccinezi sau, dimpotrivă, să nu care cumva să-l nenoroceşti pe viaţă pentru că-l vaccinezi. În toate situaţiile, tu răspunzi.
Cum te ajuta statul? Înfricoşându-te. Multiplicându-ţi spaimele. Agitând spectrul închisorii.
Nu-i aşa că vă simţiţi mai în siguranţă şi aveţi mai mare încredere în complexul farmaceutic şi autorităţi cu o astfel de lege dementă?
Nu-i aşa că-i o imensă bătaie de joc?
Dr. Yehuda Shoenfeld - clinician, şeful Departamentului de Medicină de la Universitatea din Tel Aviv: „Dacă vaccinezi obligatoriu, fără să faci o examinare prealabilă a persoanelor de vaccinat, vei condamna la boli autoimune grave pe cei care au un profil genetic vulnerabil."
Legea vaccinării pedepsește părinţii, dar este complet indiferentă faţă de asemenea situaţii. Faci boala autoimună din cauza vaccinului? Răspunsul românesc: GHINION!
PS: cercetările din direcţia deschisă de Dr Yehuda sunt publicate şi în română, în cartea Vaccinurile și autoimunitatea
Ȋn opinia dr. Adrian Cacovean, medic primar chirurgie cardiovasculară, proiectul legii vaccinării este „un fel de OUG 13, dar făcut la lumina zilei, în Săptămâna Patimilor".
Obligativitatea vaccinării este asemănătoare cu colectivizarea, naționalizarea, antisemitismul, este un fel de nazism medical, rasism, șantaj și nebunie socială. Se încalcă drepturile omului și pacienților deopotrivă", spune dr. Cacovean.
Vaccinarea obligatorie este o crimă identică cu cea de la Revoluție, fără autori, fără vinovați, fără responsabili.
În România nu se raportează efectele adverse ale niciunui tratament, nu se prezintă pacientului indicațiile, efectele adverse, avantajele și dezavantajele tratamentelor și investigațiilor și nici medicul, nici firmele interesate direct nu își asumă nicio răspundere.
Părinții trebuie să știe că supunerea copiilor la vaccinare nu este lipsită de efecte adverse, dintre care paralizia pe viață sau chiar moartea nu lipsesc. Credința în vaccin nu scutește copilul de efectele adverse ale vaccinării, și responsabilul direct este părintele care își dă acordul cu procedura medicală propusă.
Eu nu am niciun interes ca cineva să își vaccineze sau să nu își vaccineze copiii și nu sufăr în mod direct de vaccinarea sau nevaccinarea cuiva.
Ceea ce văd zilnic este că nu la medicul care a vaccinat un copil sau la ministrul abuziv care vrea să introducă vaccinarea obligatorie se găsește rezolvarea efectelor adverse ale vaccinării abuzive.
Celor care mă consideră antivaccinist le răspund clar: să facă diferența între vaccinare și vaccin, înainte de a își deschide gurița care vorbește fără cap! Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană. Intenția de a impune sancțiuni, restricții, nevaccinaților, este cam ca aceea de a impune restricții celor de altă rasă sau orientare religioasă.
Celor care cred în vaccinuri, deși față de obiecte nu ar trebui să manifeste omul simpatii sau credințe, le spun că sunt la fel de ridicoli ca cei care cred în Ceaușescu, sau în Hitler, sau în comunism, sau în capitalism, sau în ban, sau în orice altceva.
În Săptămâna Patimilor nu trebuie să ne punem credința în vaccin, cu atât mai puțin în vaccinare!", subliniază dr. Cacovean.
El mai precizează că, „în raport cu vaccinarea sau vaccinurile, nu poți să fii «adept» pro sau contravaccinist, că asta înseamnă să fii fanatic și dus cu capul. În raport cu vaccinarea, poți să o accepți sau să o refuzi la tine sau cei ce depind de tine și pentru care ai dreptul să iei decizii, copiii tăi. În ce-i privește pe ceilalți, atitudinea normală este să fii neutru, indiferent ce aleg ei, că se vaccinează sau refuză vaccinarea.
Când vrei să-i vezi pe toți vaccinați sau nevaccinați, atunci ești nebun de legat.
Alegerea finală o fac părinții copiilor și nimeni nu-i absolvă de răspundere, că au crezut în stat și în sistemul sanitar, sau au fost sceptici și s-au informat corect înainte de a lua decizia, pe care și-o asumă, în sensul complet al termenului de asumare."
Proiectul legii vaccinării a fost dat publicității, iar reacțiile societății civile nu au întârziat să apară. Prevederile proiectului, între care pedepsirea părinților în cazul în care refuză vaccinarea, dar și refuzul acceptării copiilor nevaccinați în școli, au stârnit reacții din partea părinților.
O dezbatere în acest sens a fost realizată la B1 TV de către Tudor Barbu, invitați fiind jurnalista Olivia Steer și Eugen Firea, președinte al Asociației Părinților din învățământul pre-universitar. În timpul emisiunii, a avut o intervenție și Andreea Ogăraru, cunoscut militant pentru drepturile copiilor născuți și ne-născuți.
Printre altele, Andreea Ogăraru a spus clar că până acum nu a întâlnit, în țările occidentale în care a locuit, situație în care școala să refuze accesul copiilor pe bază de vaccinare sau non-vaccinare.
După emisiune, Andreea Ogăraru a scris pe pagina ei de facebook câteva gânduri:
M-au sunat de la B1 , am intrat în direct, atmosfera era destul de aprinsă. Nu am apucat să vorbesc ceea ce mi-am propus, însă voi scrie:
- vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie ci voluntară, libertatea omului este cel mai de preț lucru. Omul trebuie să știe ce este vaccinul și să aleagă! Să poată să aleagă: asta da, asta nu acum, asta în caz de urgență. Să avem o rată de vaccinări c a a Olandei dacă se dorește, dar să fie voluntar, în cunoștință de cauză. Și mai trebuie să știi sigur că bebe s-a adaptat complet la viaț a extrauterină înainte să îl supui la vreun stres. Să aștepți să vezi dacă e totul bine. În 2003 băiatul meu s-a născut cu ceva. Nici acum nu știu ce a fost, dacă a fost înainte sau după vaccinare, dar…: nu îi puteau stabiliza grupa sanguină… Cum să vaccinezi un copil care are așa o luptă în sângele lui?! Doctorița Culcer era agitată teribil… dar nici până azi nu știu ce a fost. Știu doar că Eric nu a avut niciun somn liniștit în următorii câțiva ani buni.. .
Prea mulți părinți cred că dacă au vaccinat copilul, l-au imunizat pe viață, au rezolvat cu sănătatea lui. Nu, nu doar vaccinul acționează asupra acestor aspecte ci mai avem mult de lucru până să putem vorbi despre un copil sănătos.
- recomandat este să se facă următoarele: campanii de educare, campanii pro alăptare, campanii anti fumat în timpul sarcinii, centre de Pediatrie care să observe copiii când sunt sănătoși și să culeagă date despre parcursul lor în primii ani de viață;
- medicii trebuie să vorbească și despre capacitățile naturale extraordinare ale organismului, căci s-a creat falsa impresie că totul se rezolvă numai pe cale medicamentoasă;
- să vorbim despre cum se crește sistemul imunitar!!!!!
Regele nostru Ferdinand a avut un program extraordinar de întărire a sistemului imunitar. Recomand să citiți. Mă refer la modul în care a fost el crescut, dar și la recomandările medicale ce se găseau în țară în perioada interbelică.
- rog vedeți campania recentă a Ministerului Sănătății din Franța cu privire la creșterea alarmantă a numărului de boli cardiovasculare la copii, vedeți și clipul pe care l-au pregătit!
- fără sport, cu alimente chimizate, aer poluat, stat în mașină zilnic, crescut la TV și tabletă/ telefon, cu toate dulciurile și sucurile pe care le vedem în coșurile oamenilor la supermarket, cu toate căciulile de la 15 grade, cu toate bunicile care nu vor să transpire copilul, cu toate învățătoarele care nu scot niciodată copiii afară în pauze, cu multe altele… copilul român umple spitalele zilnic!! Ăsta este adevărul.
Asta costă statul mult mai mult decât oricâte campanii și programe de întărire a imunității…
Nu trebuie să decidă nimeni pentru vecinul lui în privința vaccinării. Există o lege a drepturilor pacienților… Eu nu îmi permit să fac recomandări legate de ce și cum să vă vaccinați copiii. Nici nu vă spun cum am făcut eu căci nu fac lobby pentru nimeni și nimic. Dar pot să spun că nu poți să ții un copil la poart a școlii. Nu e conform civilizației și drepturilor copilului.
România, atenție la dorința ta de a fi forțată prin lege să faci una și alta… A mai fost așa și nu ți-a plăcut. În plus, o forțare aduce după ea și alte forțări …"
 Sursa aici.

Iar CNA amendeaza Antena 3 din cauza unei emisiuni ANTI VACCIN
Daca ar mai avea vreo televiziune curajul sa faca o astfel de emisiune, dar pornind de la studiile de mai sus, cam ce motiv de amenda ar mai avea CNA?
Cititi va rog si:
RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”
Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de ştiinţă din istoria industriei vaccinurilor – un om de ştiinţă al firmei Merck – a făcut o înregistrare în care recunoaşte deschis că vaccinurile făcute americanilor au fost contaminate cu viruşi de leucemie şi cancer. Drept răspuns, colegii săi (care sunt şi ei înregistraţi aici) au izbucnit în râs şi par să ia totul în derâdere. Apoi, ei sugerează următoarele: că aceste vaccinuri au fost mai întâi testate în Rusia, fapt ce va ajuta Statele Unite să câştige Olimpiada, pentru că atleţii ruşi vor fi „doborâţi de tumori” (Deci, ei ştiu că aceste vaccinuri cauzează cancer la oameni). Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei – acestea sunt cuvintele unui om de ştiinţă foarte cunoscut de la Merck, care probabil nu ştia că înregistrarea lui va fi larg răspândită pe internet (în momentul când s-a făcut înregistrarea, internetul nu exista). 
Probabil s-a gândit că cele spuse vor rămâne pentru totdeauna un secret.  
Când a fost întrebat de ce nu au ajuns acestea la urechile presei, el a răspuns: 
„Cu siguranţă nu spui aşa ceva, pentru că este o chestiune ştiinţifică ce aparţine comunităţii ştiinţifice” Halal ştiinţă fără conştiinţă:
http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=13eaaf22cda367bb3c2f94d2cd90ef7b  

Hai vaccinare! Hai liberare prin vaccinare de aceasta viaţă!