Afişări de pagină

Sistem


luni, 27 ianuarie 2014

CAUZA BOLII ESTE IN NOI

Am ajuns la o convergenta. Noi suntem terenul pe care pica samanta emotiei.
Brandon Bays, Richard Moss, Ryke Hamer, David Wagner, Deepak Chopra, Valeriu Popa, si altii la fel de inspirati ca ei, au aratat legatura dintre emotii negative si boala, dintre minte si trup.
Ar exista o terapie universal valabila, fara insa a fi garantate rezultate miraculoase, pentru ca fiecare are o poveste individuala, un drum unic: Calea redescoperirii de Sine. Depinde de fiecare cum isi pregateste terenul, cum isi selecteaza semintele si dupa care reteta isi trateaza recolta. Gratia Divina e ploaia care-i uda ogorul. Totul e sa fie acolo prezent, cand Aceasta vine.

Deci, poti "trata" emotiile si terenul prin chimioterapie, chirurgie, radioterapie?
Daca asta vrei, atunci asta vei obtine. Rezultatul va fi ceva mort. Ploaia nu va mai fi de absolut nici un folos.

"Cartea Călătoria” de Brandon Bays prezintă experienţa remarcabilă a autoarei care s-a vindecat de o tumoră, prin rezolvarea unor traume sufleteşti profunde, fără să recurgă la un tratament chirugical clasic. Această carte prezintă călătoria plină de curaj a unei femei deosebite care şi-a înfruntat cu multă credinţă şi perseverenţă propriul destin ce părea implacabil, triumfând în mod excepţional asupra unui diagnostic neiertător.
În anul 1992, Brandon Bays, a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, ecografele au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală. Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon este de o originalitate absolută, acest proces constând din a ajunge la cauza problemelor cu care ne confruntăm, dizolvând-o pe aceasta, şi nu tratând doar efectele sau simptomele.
În urma acestei vindecări catalogată de medicina clasică “un miracol”, Brandon Bays a elaborat o tehnică propriu-zisă pentru a-i ajuta şi pe alţi oameni să se vindece de diferite boli şi traume. Pe parcursul cărţii autoarea explică cum a aplicat ea aceasta în cazul ei, iar la sfârşitul cărţii anexează “Schema procesului” care poate fi aplicată individual pentru eliminarea conflictelor emoţionale profunde care sunt cauzele bolilor corpului fizic. Aplicând tehnica elaborată de Brandon Bays, rezultatele sunt cu adevărat profunde şi durabile. Durerile cronice dispar, la fel anxietatea, depresia, blocajele, mânia, durerea şi lipsa încrederii în sine.
În timpul pe care şi l-a acordat pentru a se vindeca, Brandon a recurs şi la o dietă pură, din alimente vii, vegetariene, plante medicinale, sucuri proaspăt stoarse, enzime şi minerale coloidale, a făcut clisme şi masaje terapeutice. Brandon a acţionat atât pentru a se purifica la nivel fizic, dar mai ales pentru a se vindeca la nivel emoţional, dorindu-şi cu adevărat să ajungă la esenţa cauzei care a provocat tumora, rezolvând problemele emoţionale reale care au declanşat formarea tumorii. Deepak Chopra, pe care Brandon îl recomandă ca fiind “un endocrinolog de mare reputaţie, cel mai cunoscut conferenţiar pe tema vindecării la nivel celular în lumea modernă a vindecării minţii şi corpului, afirmă că amintirile emoţionale sunt înmagazinate în interiorul celulelor, fiind transmise chiar de la o generaţie la alta, iar adevărata vindecare se va produce doar atunci când persoana în cauză se eliberează de aceste amintiri celulare.
După perioada de vindecare, Brandon şi-a făcut din nou investigaţii medicale complete, la o clinică ce folosea echipamente de ultimă generaţie. Reacţia doctoriţei care a examinat-o a fost de uimire totală, ea afirmând Nu numai că eşti sănătoasă, dar eşti perfect sănătoasă! Organele tale parcă ar fi desprinse dintr-un manual de medicină. Sunt impecabile. (…) Organele tale arată exact aşa cum ar trebui să arate; sunt perfecte din toate punctele de vedere – ca mărime, ca poziţie, ca proporţie, sunt toate impecabile…Este remarcabil pentru vârsta ta.” Iată ce triumf cu adevărat remarcabil, inexplicabil pentru ştiinţa modernă a reuşit Brandon Bays, cea care în prezent ajută mii de oameni să-şi vindece propriul suflet pentru a-şi vindeca astfel bolile, clasificate de medicina modernă ca fiind incurabile.
În cazul meu, procesul de vindecare s-a petrecut exact aşa cum m-a avertizat cunoaşterea interioară – acea parte din mine responsabilă pentru crearea tumorii şi care a dizolvat-o la momentul potrivit. În plus, mi s-a permis privilegiul uimitor de a participa în mod conştient la acest proces, învăţînd lecţia pe care trebuia să mi-o dea tumoarea”, afirmă autoarea după această experienţă uimitoare.
La ora actuală Brandon Bays trăieşte în Marea Britanie, unde ţine seminarii şi organizează întâlniri de vindecare şi are de asemenea, un cabinet personal de consultanţă terapeutică.
După ce am citit Călătoria, m-am simţit de parcă cineva m-ar fi spălat în interior. Inima mea s-a simţit vindecată şi completă. Simţeam nevoia să dansez, să cânt şi să sărbătoresc...În sfârşit, mă simţeam eliberată.” (Suzy Greaves, ziaristă la The Sunday Times)."
"De aceea si Eu va spun: cereti si vi se va da, cautati si veti gasi, bateti si vi se va deschide. Fiindca oricine cere capata, cine cauta gaseste si celui ce bate I se deschide…… Deci, daca voi, care sunteti rai, stiti sa dati daruri bune copiilor vostri, cu cat mai mult Tatal vostru cel din ceruri va va da Duhul Sfant celor ce I-L cer! (Luca11: 1-13)."


"Zis-a Domnul: ascultaţi pilda aceasta: a ieşit semănătorul să semene sămânţa sa. Şi, semănând el, o parte a căzut lângă drum şi a fost călcată cu picioarele şi păsările cerului au mâncat-o. Altă parte a căzut pe piatră şi, dacă a răsărit, s-a uscat pentru că nu avea umezeală. Altă parte a căzut în mijlocul spinilor şi spinii, crescând o dată cu ea, au înăbuşit-o. Iar altă parte a căzut în pământul cel bun şi, crescând, a făcut rod însutit. După ce a spus acestea, a strigat: cine are urechi de auzit să audă! "
"Dar ucenicii Lui L-au întrebat: ce înseamnă pilda aceasta? Atunci El a răspuns: vouă vă este dat să cunoaşteţi tainele împărăţiei lui Dumnezeu, dar celorlalţi în pilde, pentru ca, văzând, să nu vadă, şi auzind, să nu înţeleagă. Iar pilda aceasta înseamnă: sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu. Iar cele de lângă drum sunt cei care aud cuvântul lui Dumnezeu, dar vine diavolul şi ia cuvântul din inima lor, ca nu cumva, crezând, să se mântuiască. Cele din loc pietros sunt aceia care, auzind cuvântul, îl primesc cu bucurie; dar aceştia nu au rădăcină, ci cred până la o vreme, iar în vreme de ispită se leapădă. Cea căzută între spini, aceştia sunt cei care aud cuvântul, dar umblând sub povara grijilor, a bogăţiilor şi a plăcerilor vieţii acesteia, se înăbuşă şi nu rodesc desăvârşit. Iar cele de pe pământ bun, aceştia sunt cei care, cu inimă curată şi bună, auzind cuvântul, îl păstrează şi fac rod prin răbdare. După ce a spus acestea, a strigat: cine are urechi de auzit să audă." (Ev. Luca 8, 5-15)
AMIN.