Afişări de pagină

Sistem


luni, 2 septembrie 2019

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că "LIBERUL ARBITRU nu ar trebui să funcționeze!!!"

Adica, voi nu trebuie sa aveti posibilitatea de a alege pentru sanatatea voastra un alt tratament decat cel indicat oficial.
TRADUC: nu trebuie sa puneti la indoiala profiturile industriei medico-farmaceutice. Oile trebuie sa mearga docile in directia indicata: la ingrasat, la reproducere, la muls, la tuns, la abator. La vot?
Da, inainte de abator.

Acest film se adresează în special celor mai puțin informați, scepticilor și manipulaților: https://youtu.be/nnMwBdoFJ98
Dacă nici după ce veți urmări acest material, nu vă veți deștepta, atunci este peste puterea omenească, doar Dumnezeu Bunul vă mai poate lumina. Nu vreau să se înțeleagă că vrem să manipulăm oamenii. Discerneti.
Doamna Dr. Ofelia Lugojan despre modificarea genomului uman prin vaccinare:
***https://m.facebook.com/groups/872494179512204?view=permalink&id=1459829280778688
Doamna Dr.Christa Todea Gross despre legăturile de cauzalitate dintre vaccinuri și multitudinea de boli, care apar imediat după vaccinare SAU IN ANII URMĂTORI, fără ca omul să-și mai dea seama ce anume i-a cauzat boala.
Autism , cancer , diabet , scleroză în plăci , alergii multiple , dermatita atopică , dereglări hormonale , distrofia lobilor pre-frontali , moarte subită la sugari sunt doar câteva dintre bolile provocate de otrăvurile și chimicalele din VACCINURILE DIN ZIUA DE AZI (nu le mai comparați pe acestea cu cele din trecut , nici ca număr , nici ca si conținut).
***https://www.apologeticum.ro/…/dr-christa-todea-gross-vacci…/
In lista OFICIALĂ 2017 a CDC (centrul pentru controlul bolilor din SUA) privind componența vaccinurilor actuale regăsim pe lângă mercur , aluminiu , formaldehida și EXTRACTE DIN FETUȘI UMANI AVORTAȚI, EXTRACTE DIN RINICHI DE MAIMUȚĂ AFRICANĂ , parcă se știe predispoziția maimuțelor la a se împerechea cu același sex...
1. *** https://ortodoxinfo.ro/…/dezvaluire-socanta-adjuvantii-vac…/
2. ***"http://pro-decizii-informate.ro/tesuturi-de-fetusi-avortat…/
Ca să înțelegeți mai bine de ce se dorește atât de mult vaccinarea obligatorie , cât și legiferarea "drepturilor" LGBTQ+, ambele pe repede înainte și care sunt legăturile, vedeți ce spune acest cercetător: https://m.gandul.info/…/cercetator-italian-fiecare-vaccinar…
Sigur , în teorie omul are dreptate când spune că nu judecă homosexualii și e normal , dacă boala lor este indusă , dar asta nu înseamnă că un bolnav nu trebuie vindecat , îndreptat , așa că nu-i răstălmăciți vorbele acestui om.