Afişări de pagină

Sistem

luni, 23 iulie 2018

Plante medicinale pe care le poți folosi pentru a trata aproape orice boală!

Opt plante medicinale pe care le poți folosi pentru a trata aproape orice boală!

MentaMaceratul de mentă tratează afecțiunile digestive. De asemenea, îl poți folosi sub formă de comprese, pentru a trata durerile locale.
MăcrișulAceastă plantă poate fi consumată proaspătă în salate. Ea conține multe vitamine și minerale, frunzele sale fiind bogate în fier, și are de asemenea efect laxativ și antiseptic.
AfineleSunt bogate în antioxidanți și întăresc sistemul imunitar și sangvin. Pot trata afecțiunile stomacale, durerile în gât, afecțiunile de la nivelul gingiilor și inflamațiile articulare.
Pentru tratarea tusei, preparați un sirop natural, amestecând rădăcină de afine cu miere și sirop de arțar.
PapuraEste o plantă ușor de digerat și poate preveni apariția multor boli. Ea conține din abundență vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, calciu, magneziu, potasiu, zinc, fier, fosfor, mangan, seleniu, cupru și sodiu. Este practic un complex de vitamine ce întărește sistemul imunitar, ferindu-te de apariția oricărei boli. De la această plantă se consumă lăstarii tineri, rădăcina și floarea.
Coada șoriceluluiMaceratul din coada șoricelului tratează eficient rănile de la nivelul pielii. Aplicați-l proaspăt, direct pe rană, pentru a opri sângerarea și a preveni apariția infecțiilor. Această plantă ajută și la tratarea bolilor renale sau hepatice.
PăpădieMaceratul de păpădie este un bun diuretic, purifică sângele și tratează afecțiunile tractului urinar. Este o plantă plină de vitamine și minerale.
GhimbirGhimbirul este o plantă vindecătoare foarte versatilă, cu numeroase proprietăți importante. Planta se folosește inclusiv pe post de condiment la prepararea mâncării în multe colțuri ale lumii. Poate fi consumat proaspăt ori sub formă de ceai sau macerat, obținut din câteva bucățele de ghimbir adăugate la o cană de apă și lăsate la macerat timp de 4-6 ore.
Ghimbirul calmează durerile articulare și cele musculare, desfundă sinusurile, îmbunătățește absorbția nutrienților în organism, ajută la detoxifierea colonului, reduce aciditatea stomacală, eliminând totodată indigestia.
DragaveiTratează inflamația și previne formarea pietrelor la rinichi. Această plantă reglează sistemul circulator.

Citiți și:
Plantele au efecte care nu sunt doar de natură fizică
Pulberile din plante
Medicina tibetană – un concept holistic de sănătate
Tratamentul pentru cancer a fost descoperit încă de acum 84 de ani!
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I) 
Un om bolnav se trage dintr-un om sănătos care a fost la doctor