Fructul de cătină conţine o cantitate vitamina C de două ori mai mare decât măceşele şi de zece ori mai mare decât citricele.
Morcovii,
pe lângă conţinutul bogat de vitamina A, ajută la prevenirea
cancerului, au efect anti-îmbătrânire, te ajută să ai o piele frumoasă
şi o vedere mai bună.
Sfecla roşie, datorită numeroaselor principii active pe care le conține, este un veritabil medicament oferit de natură, sporeste de pana la 10 ori puterea de actiune a enzimelor din alimentele ingerate.
Iată care sunt ingredientele necesare preparării acestei băuturi:
- 2 pahare suc de morcovi;
- 1/2 pahar suc de cătină;
- 1/2 pahar suc de sfeclă roşie.
- 2 pahare suc de morcovi;
- 1/2 pahar suc de cătină;
- 1/2 pahar suc de sfeclă roşie.
Sucurile
proaspăt preparate, de preferat obținute cu ajutorul unui storcător cu
melc (prin presare), se pun într-o sticlă şi se amestecă bine. Băutura
se serveşte imediat, pe stomacul gol.
Sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12827Citiţi şi:
Calităţi medicale ale terapiei cu sucuri
Un medicament perfect natural de excepţie – Sfecla roşie
Sucuri de fructe