Afişări de pagină

Sistem


duminică, 26 martie 2017

Loic Le Ribault, inventatorul siliciului organic G5

Mi-am spus ca odata cu finalizarea cartii digitale "Vindecarea cancerului. Imaginea de ansamblu" in 2017 scopul acestui blog a fost atins si ma voi opri.
E imposibil. Apar mereu stiri si articole mai vechi sau mai noi, care afirma creativitatea si genialitatea umana, a fiilor lui Dumnezeu. Adevarul nu poate fi ascuns sub oboroc de lumea academica, nu poate fi ocolit de mass-media obedienta. Iese la lumina ca uleiul deasupra apei.
Deci, continuam.

Articolul initial in limba romana a aparut in revista Nexus New Times Magazine, azi falimentata, (http://www.nexusmagazine.ro/) nr.1 si preluat in 2013 de:
https://siliciuorganicg5.wordpress.com/2013/11/28/persecutia-lui-loic-le-ribault-inventatorul-siliciului-organic-g5/ , iar in 2017 de http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11518 
Un scurt citat:
"Prin urmare, în anii ’60, Duffaut a lucrat cu Rager, chirurg cardiovascular, care a folosit bioxidul de siliciu organic în recuperarea postoperatorie. În anul 1967 lui Rager i s-a decernat premiul J. Levy Bricker de către Academia Franceză de Medicină pentru folosirea bioxidului de siliciu organic în tratamentul uman.
Munca lui Rager a stabilit că bioxidul de siliciu organic îi ajută pe pacienţii bolnavi de cancer să reziste la chimioterapie."
Seria de articole incepe aici.

Ex.: http://www.energobiologie.ro/index.php/Energii/ sau http://www.energobiologie.ro/index.php/Enigme/Explorarea-timpului-Cronovizorul-descoperirea-parintele-Pellegrino-Ernetti.html