Afişări de pagină

Sistem


joi, 15 decembrie 2016

Eliberarea Somato-Emoţională prin Terapia Cranio-Sacrală

Sursa: http://www.craniosacral.ro/index.php/ce-este-eliberarea-somatoemotionala.html 

V-ati putea intreba ce legatura este intre cancer, respectiv alte boli "terminale", si Terapia Cranio-Sacrala (TCS).
Raspuns: conflictele psiho-emotionale.
TCS e o cale de eliberare de tensiunile psiho-emotionale, care somatizandu-se duc la boli "terminale".

Ce este Eliberarea Somato-Emoţională?

Eliberarea SomatoEmotională este o tehnică dezvoltată de Dr. John Upledger, care permite atât eliberări ale restricţiilor de la nivel fizic, cât şi eliberări semnificative ale componetelor emoţionale.
Deşi nu e necesar să se manifeste la fiecare tratament, acest fenomen, numit Eliberare SomatoEmoţională, poate apărea ca urmare a reamintirii unor momente traumatice şi/sau emoţionale.
Odată ce eliberarea SomatoEmoţională începe, activitatea sistemului craniosacral se opreşte brusc.
Poziţia corpului permite o eliberare generală a emoţiilor înmagazinate care par să vină de la ţesutul corpului şi frecvent sunt exprimate în diverse forme: plâns, tremurat, spasme, transpiraţie, râs, durere, contracţii musculare… aproape tot ce vă puteţi imagina. Acesta este un fenomen normal care ajută corpul la reversul disfuncţiei şi restaurează nivelul optim de mobilitate.
În cadrul cercetărilor sale, Dr.Upledger a descoperit că pacientul/clientul revine exact la poziţia corpului din momentul accidentului pentru că cel mai uşor mod de a elibera acele energii încapsulate, este să ia aceeaşi poziţie prin care acestea au fost acumulate.

Descoperiti multe link-uri utile:

Creierul înfometat