Afişări de pagină

Sistem


duminică, 3 iulie 2016

JOHNS HOPKINS UNIVERSITY si calea alternativa de tratament

Johns Hopkins University NU s-a hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament al cancerului, pentru ca si-ar pierde finantarea.
Asa ca stirea de mai jos, desi contine adevaruri, este dezmintita de ani de zile de Universitatea Johns Hopkins din USA. Se spune ca aceste informatii adevarate au fost asociate cu universitatea respectiva doar pentru ca prestigiul ei le-ar da greutate.
Aceste adevaruri nu pot fi asociate cu Universitatea Johns Hopkins si prestigiul ei. Universitatea respectiva nu este capabila sa afirme adevarul pentru ca a sustinut raportul Flexner, care a fundamentat metodele iatrogene: chimioterapia, radiatiile si chirurgia. 
Doar neadevarurile sunt sustinute de sponsorizari generoase in USA.
Iata ca dezmintim ca informatiile de mai jos ar proveni de acolo, de la inaltimea prestigiului lor:
DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA RADIOTERAPIA, CHIMIOTERAPIA SI CHIRURGIA SUNT SINGURELE CAI EFICIENTE PENTRU A INCERCA SA SE ELIMINE CANCERUL, JOHNS HOPKINS UNIVERSITY S-A HOTARAT SA INSISTE CA NU RECUNOASTE EFICIENTA METODELOR ALTERNATIVE DE TRATAMENT AL MALADIEI.
Dezmintirea in engleza originala poate fi citita AICI.

Asadar, chinuri "placute", recunoscute oficial si scump platite pana la moarte. Pana la moartea pacientilor, nu a medicilor, bine-nteles.
1.
Cu totii avem celule canceroase in corp.
Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde.
Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.

2.
Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.
3.
Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.
4.
Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei, stilului de viata gresite, parazitilor si a traumelor emotionale. 
5.
Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple, este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar. Pentru eliminarea traumelor emotionale sunt necesare terapii psihoemotionale si de medicina vibrationala. 
6.
Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal,etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plamanii pot fi iremediabil afectate.
7.
Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.
8.
Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea tumorilor.
Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.
9.
Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate in urma chimio- si radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale, casexiei (slabirea accentuata) si a complicatiilor lor.
10.
Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus. Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea ( imprastierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze )... 
11.
O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU:
a.
ZAHAR
Eliminand din alimentatie zaharul, se elimina astfel una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase .Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse ( Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ) au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba si afanatori. Alternativa ar fi sarea de mare neiodata sau de Himalaya. 
b.
LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizeaza productia de mucus in corp, in special la nivelul tractului gastro - intestinal.
Cancerul este hranit de acest mucus.
Renuntand la lapte si produsele derivate si consumand lapte de soia neindulcit, celulele canceroase "mor" de foame. Laptele de soia comercializat nu este recomandat. Laptele de soia, chiar preparat in casa, nu este recomandat femeilor cu productie mare de estrogeni, aviz celor cu cancer de san. Atentie si la soia modificata genetic, caci a devenit soiul predominant. Deci, mai bine fara soia.
 
c.
PH ACID
Celulele canceroase "infloresc" in mediu acid . O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp. Unii sustin pestele si carnea de pui.
Acestea nu sunt tot mortaciuni acidifiante, care hranesc mai mult parazitii?
 Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza in special persoanelor cu cancer.

d.
O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral (cel mai bine soiul traditional Spelta), seminte, nuci nemucegaite si fructe proaspete schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase.
Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi.
Enzimele sunt distruse la peste 42 grade Celsius.

e.
Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina.
Ceaiul verde este totusi o alternativa foarte buna pentru preventie, avand si proprietati anti-canceroase.
Cea mai buna bautura este APA-purificata sau filtrata (Kangen) si energizata (geometria sacra, tahionizata),  pentru a fi astfel eliminate toxinele sau metalele grele. Apa trebuie sa aiba pH bazic, potentialul redox corespunzator, tensiunea superficiala scazuta pentru a patrunde in celule, a spala toxinele si a energiza. Altfel este eliminata fara mare folos pentru organism.
Apa distilata este acida, deci evitati-o !
 
12.
Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie si se creste astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.
13.
Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine ...
Renuntarea la carne in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit astfel celulelor specializate ale sistemului imunitar sa distruga aceste celule canceroase .
 
14.
Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele de grau, seminte, nuci), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave.
Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc., toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina B17, D si  E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile.

15.
Cancerul este o boala a mintii, spiritului si corpului.
Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca.
Furia, neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp.
Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !
16.
Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului.
Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc, la nivel celular.
Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase 

ATENTIE
1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa.
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic.
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer in special la sani.
Este extrem de toxica pentru celulele corpului.
Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator.
Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face...
Sa nu se incalzeasca mancarea la cuptorul cu microunde in vase de plastic.....
Este vorba, mai ales, de mancarea ce contine grasime.
A recomandat, in schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea fara microunde. Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina. 
Acesta este un material ce ar trebui trimis tuturor
celor care sunt importanti in viata voastra.
Inventatorii de boli. Cum sunt transformaţi oamenii sănătoşi în cumpărători de medicamente.
Producătorii de medicamente au sărit ca arși după ce un medic roman a cerut să se facă teste la aceste produse
Doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie a spus ieri (stirea este din 12 mai 2016) că a rămas șocat după ce a văzut rezultatele testelor la dezinfectanți. 
„Sînt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pînă în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil! Și mă gîndesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii. Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză”, a explicat doctorul pentru tolo.ro.
De aici a venit și reacția producătorilor de medicamente: http://sokant.ro/producatorii-de-medicamente-au-sarit-ca-arsi/