Afişări de pagină

Sistem


luni, 7 martie 2016

Din ciclul ""Românașul refuză să moară, frate!": Agenții sistemului se dau de ceasul morții că lumea VEDE pericolele VACCINĂRII. Iată probele

Dezbaterea pe tema siguranței sau pericolului vaccinurilor este în aceste zile mai intensă ca oricând, pe fondul îmbolnăvirii a zeci de copii cu E.coli, în condițiile în care există suspiciunea că vaccinurile ar putea fi cauza acestor îmbolnăviri.
Ca în atâtea alte cazuri, controversa alunecă spre manipulare ieftină din partea celor care susțin că vaccinurile sunt garanția supremă a supraviețuirii speciei. Mai nou, din lipsă de argumente, cineva a avut grijă să îi introducă și pe geto-daci în schemă (pe motiv că eu, Daniel Roxin, în nume personal, am publicat mai multe articole despre pericolul vaccinurilor), pretinzând că aceștia ar fi devenit sperietoarea medicală a momentului, îndepărtând lumea de beneficiile vaccinurilor fără număr, fără număr… Nu discut despre câți neuroni ai nevoie să faci o astfel de conexiune…
În același timp, megajurnalistii colosali de uriași care vor să îi facă responsabili pe geto-daci de neîncrederea populației față de vaccinuri, omit din maculatura lor, cu o siguranță Alzheimer-iană, orice trimitere la un punct de vedere diferit, susținut de specialiști care dezvăluie lucruri deranjante pentru industria farmaceutică. Și pentru că e păcat să nu le reîmprospătăm memoria, iată câteva recomandări, cu explicații:
1. Spovedania unui consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur – lider mondial pe piața vaccinurilor:
http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-incendiare-despre-vaccinuri-facute-de-un-fost-director-al-sanofi-pasteur-lider-mondial-pe-piata-vaccinurilor-video/
2. Dezbatere incendiară despre vaccinuri în Franța, în ianuarie 2016. Fostul director al Sanofi Pasteur recidivează.VIDEO:
http://www.cunoastelumea.ro/dezbatere-incendiara-despre-vaccinuri-in-franta-acum-cateva-zile-fostul-director-al-sanofi-pasteur-recidiveaza/
3. O mamă disperată: „Priviți ce i-a făcut vaccinul împotriva gripei porcine fiului meu!”: http://www.cunoastelumea.ro/priviti-ce-i-a-facut-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-fiului-meu-ne-spune-o-mama-disperata-video/
4. Medicii declară că vaccinurile pot cauza Sindromul Hemolitic Uremic: http://www.cunoastelumea.ro/explodeaza-bomba-medicii-declara-ca-vaccinurile-pot-cauza-sindromul-hemolitic-uremic/
5. Pediatru american: „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”: http://www.cunoastelumea.ro/pediatru-american-asociatia-americana-de-pediatrie-stie-ca-vaccinurile-provoaca-autism/
6. Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii:
http://www.activenews.ro/stiri/Doctorul-american-care-a-sustinut-ca-vaccinurile-provoaca-autism-a-fost-gasit-MORT.-Familia-lui-Jeff-Bradstreet-nu-crede-in-teoria-sinuciderii-118999
7. Să nu uităm nici ce a spus miliardarul Bill Gates despre reducerea populației cu ajutorul vaccinurilor: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%” (vezi video aici: CERTITUDINEA). O fi știind el ceva ce le scapă susținătorilor vaccinării din România? Eu așa zic! Deci, despre ce vorbim?!?
Să înțelegem cumva că medicii care au altă opinie decât varianta promovată de concernele farmaceutice (alea care trăiesc “greu” din vânzarea de medicamente “super ieftine” pentru o populație din ce în ce mai “sănătoasă”), își pierd credibilitatea brusc și dintr-o dată, doar așa că nu mai merg cu turma?
Ceea ce nu înțeleg fanii vaccinării este următorul lucru: ei, împreună cu famiiliile lor, pot să-și facă câte vaccinuri vor. A se pune însă problema obligativității vaccinării, așa cum se dorește tot mai mult, este un act dictatorial care nu poate fi tolerat într-o societate democratică. Fiecare cetățean trebuie să se informeze și să ia o decizie, cunoscând și riscurile vaccinării. O decizie pe care să și-o asume în mod conștient. Atâta vreme cât fabricanții de vaccinuri nu pot fi trași la răspundere penală în cazul în care un copil moare, devine autist sau rămâne cu alte sechele în urma vaccinării, NU POȚI SĂ INTRODUCI OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII și nici nu poți să le aplici celor care nu vor vaccinuri vreo pedeapsă, indiferent de natura acesteia! Iar în ceea ce privește dezbaterea pe acest subiect, este un exercițiu democratic pe care niciun agent al sistemului nu îl poate opri, cât timp mai trăim într-o democrație!
Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/
P.S. Întrebare de baraj: dacă vaccinarea îl imunizează cu adevărat pe copil, de ce un copil nevaccinat ar putea fi un pericol pentru cel vaccinat?!? Întreb asta pentru că în alte țări nu mai poți să îți trimiți copilul la școală sau grădință dacă nu este vaccinat, aberație care este în lucru pentru a fi introdusă și în România…

Continuarea despre imbecilitatea "medicilor din sistem" actuali de pe http://www.expunere.com/marturia-unui-avocat-roman-despre-vaccinarea-fiicei-sale-pune-pe-jar-internetul.html
Mărturia unui avocat român despre vaccinarea fiicei sale pune pe jar Internetul
Un nou episod legat de controversa vaccinării l-a avut în prim-plan pe avocatul Mihai Rapcea. Acesta a relatat pe blogul său cum a descoperit efectele adverse pe care le are un vaccin ce se administrează în mod obișnuit nou-născuților.
În urmă cu câteva zile, Mihai Rapcea a devenit tatăl unei fetițe și l-a rugat pe medicul neonatolog să îl înștiințeze în legătură cu orice demers medical care va avea legătură cu fiica sa. Întâmplarea relatată a avut loc chiar a doua zi după naștere, când micuței urma să i se dministreze două vaccinuri din programul național de vaccinare obligatorie.
Iată cum a decurs dialogul dintre medic și Mihai Rapcea:
“– Sunt două vaccinuri: INTERVAX BCG-ul și ENGERIX-B.
– Bun, și sunt sigure ? Pentru că am citit multe opinii pro și contra pe internet.
– Sunt vaccinuri aprobate, toți copii le fac. Nu trebuie să vă luați după tot felul de opinii pseudo-medicale, pentru că internetul e plin de tâmpenii și exagerări.
– Și totuși, nu sunt și reacții adverse, copii cu probleme după vaccinare ?
– Stați liniștit, eu în cariera mea de medic de 30 de ani, nu am avut nici un fel de probleme cu copii vaccinați.
– Și totuși, am citit pe net că unele vaccinuri conțin mercur și aluminiu. E ok treaba asta ?
– Sunt cantități foarte mici, necesare pentru menținerea stabilității vaccinului.
– Bine, dar și ea este foarte mică. Are doar 3 kg.
– Vă repet, nu au fost probleme cu vaccinarea.
– Aveți un prospect al acestor vaccinuri, să mă uit un pic peste ele ?
– Sunteți medic?
– Nu, sunt avocat, și citesc destul de mult – și în general cam înțeleg ceea ce citesc și din alte domenii!
– Din păcate, nu avem prospectele. Dacă doriți, puteți intra pe net și le găsiți pe site-ul producătorului”, a fost dialogul dintre cei doi.
În prezența medicului neonatolog, Mihai Rapcea a început să caute pe telefon informații despre primul vaccin, INTERVAX. Acesta este produs de o companie canadiană, cu un prospect clar, fără efecte adverse notabile. Substanța de suspensie a bacilului Calmette și Guerin este glutamatul de sodiu, o substanță inofensivă (un fel de soluție salină), fără contraindicații. Conform avocatului, probleme de sănătate grave au apărut doar la copii care au repetat de mai multe ori acest vaccin, dându-și acordul pentru el, semnând în acest sens.
Problemele au apărut la al doilea vaccin – ENGERIX-B. Sunt doar două companii care aduc în România vaccinuri pentru hepatita B: Sanofi Pasteur și Glaxo Smith Kline Biologicals (Gsk). Disponibil era doar cel de la Sanofi, importat în România prin Kazahstan, având prospectul scris cu litere chirilice.
Ambele variante de producători erau înfricoșătoare. La PENTAXIM, la excipienți conțineau hidroxid de aluminiu, formaldehida (substanța cu care se îmbălsămează morții), 2-fenoxietanol sau, mai grav (cel de la Sanofi – varianta din spital) timerosal, un compus care conține 49% mercur.
Procesul de obținere al virusului inactiv la ambele companii era pe bază de “Produs în celule de drojdie Hansenula polymorpha prin tehnologia ADN recombinat”, adică pe inginerie genetică cu mutații despre care nu se știu încă foarte multe lucruri!
“I-am spus doctoriței de aluminiu și timerosal. A zâmbit cu superioritate și mi-a repetat mantra liniștitoare că TOATĂ LUMEA face vaccinul ăsta și NIMENI nu a pățit nimic, dându-mi de înțeles că sunt taliban dacă mă opun beneficiilor științei medicale moderne pentru copilul meu, căci iată, sunt destui ultra-religioși care refuză vaccinarea copiilor și s-a ajuns ca boli considerate demult timp eradicate să reapară, iar copii au avut de suferit din pricina imbecilității părinților”, a continuat Rapcea.
Iată ce scria în prospectul pentru vaccinul împotriva hepatitei B de pe site-ul eprospect.ro, în special următorul pasaj:
“Antigenii de suprafata din HBVAXPRO sunt produsi printr-o metoda cunoscuta sub denumirea de „tehnologia ADN -ului recombinant”: acestia sunt produsi de o levura care a primit o gena (ADN), devenind astfel capabila de producerea acestor proteine. De asemenea, antigenii de suprafata sunt „adsorbiti”. Acest lucru inseamna ca acestia sunt fixati pe compusi de aluminiu pentru a stimula un raspuns mai bun.
HBVAXPRO a fost elaborat special dintr-un vaccin care era deja utilizat in Uniunea Europeana (UE), in vederea inlaturarii conservantului numit tiomersal, care contine mercur. Expunerea repetata la mercurul existent in surse cum sunt medicamentele si alimentele, poate conduce la acumularea sa in organe. Aceasta acumulare poate fi periculoasa si reprezinta un motiv de ingrijorare.”
Iată lista de contraindicații:
Timerosal (așa cum apare pe wikipedia): “Thiomersal ([DCI]) sau sodiu-etilmercur-tiosalicilat (C9H9HgNaO2S) este un compus organo-mercuric, care conține circa 49% din greutatea sa mercur… În statele Unite, în Uniunea Europeană și în alte țări acest compus este progresiv eliminat din vaccinuri pentru uz pediatric, pentru a reduce o periculoasă supra-expunere la mercur a copiilor.”...
...
“- Păi, atunci, de ce căutați să mă convingeți cu privire la administrarea unui tratament preventiv care îmi poate îmbolnăvi copilul ?!
– Pentru că este o procedură standard, prevăzută în Programul Național de Vaccinare Obligatorie.
– Dar dumneavoastră, ca medic, nu aveați datoria de a mă informa cu privire la potențialele pericole ?!!!
-Știți, dacă doriți, îi putem administra vaccinul adus de d-voastră.
Dacă găsiți un produs care este ok, îl facem pe acela.
– Ceva românesc nu aveți ? Știu că de obicei la noi se fac lucruri bune.
– Din păcate, Institutul Cantacuzino nu mai produce de multă vreme vaccinuri. Ale noastre erau alea clasice, fără probleme”, a fost dialogul dintre cei doi.
Mihai Rapcea avea un client chiar la o firmă de import și distribuție medicamente. A mers la ei pentru mai multe detalii. Când au auzit ce dorește, cei de acolo i-au spus că ei periodic merg în Bulgaria și aduc de acolo “varianta OK” a vaccinurilor pentru copii celor ce refuză vaccinările cu produsele occidentale “nașpa”.
A urmat un dialog între reprezentanții firmei și avocat:
“- Bine, dar dacă știți că sunt periculoase, DE CE NU SPUNEȚI PUBLIC ASTA ?!
– Pentru că cine suntem noi să ne luptăm cu Sistemul ?! Sunt foarte mulți bani la mijloc, și dacă vorbești despre asta, riști să îți pierzi locul de muncă și să fii stigmatizat!”
Cu acea ocazie, Mihai Rapcea a aflat că Sanofi Pasteur continuă să aducă din Kazahstan în România, vaccinuri cu timerosal, deși la nivelul Uniunii Europene nu s-au mai prelungit licențele cu această substanță încă din 2015.
Rapcea vorbește în încheiere despre ale dedesubturi din afacerea cu vacinuri: creșterea numărului de vaccinuri obligatorii, de la an la an, deși bolile respective au fost eradicate – unele dintre ele de zeci de ani, faptul că pe nici unul dintre site-urile producătorilor nu o să găsești prospectele detaliate ale vaccinurilor respective, faptul că un vaccin precum HEXACIM nu figurează pe lista Agenției Europene de Medicamente deși se vaccinează la greu cu acest vaccin în România – iar raportările medicilor sunt folosite de producător pentru autorizarea ulterioară a vaccinului în UE, că România este singura țară din UE unde vaccinul BCG se face de la naștere, deși prezintă grad de risc mare în lipsa unei activități hepatice bune a nou-născutului etc.
Articol relatat de portalul Activenews.