Afişări de pagină

Sistem


joi, 24 martie 2016

Ce tratament și-ar administra imediat un medic dacă el personal s-ar îmbolnăvi de cancer?

Ayurveda si cancerul
Cancerul: o perspectiva ayurvedica
Precizare: o mare parte din remediile ayurvedice pentru Arbuda (tumori) se regasesc si in Rasayana (modalităţile de reîntinerire şi de redobândire a longevităţii, inclusiv modalităţi imunomodulatoare).

Imaginați-vă o lume în care emoțiile captive, frica, anxietatea și experiențele de viață „ratate” sunt sursa tuturor relelor care ne afectează. Aceasta este lumea în care trăim.
Iar acum, imaginați-vă o lume în care fiecare se manifestă plenar ca ființă spirituală perfectă. O lume în care abundența, pacea interioară, longevitatea și relațiile de iubire sunt omniprezente.
Imaginați-vă experți în domeniul fenomenelor psihice făcându-și cunoscute înțelepciunea și tehnicile de eliberare a emoțiilor negative, pentru a lumina pașii umanității pe un drum mai evoluat. Imaginați-vă că suntem ființe sacre, aflate aici pentru un motiv important, pentru a îndeplini un scop grandios. Către asta ne îndreptăm.
„E-moția” (cu titlul original „E-motion”) este un film documentar al cărui scop este să schimbe modul în care omenirea se raportează la manifestările fizice ale bolilor. Realizat pe baza unor interviuri cu oameni cu pregătire în medicina occidentală, fizica cuantică, kineto-terapie, biologie și genetică, „E-motion” analizează în profunzime toate sursele generatoare de boală.
În compania unor personalități precum autorul Dr. Joe Dispenza, Nassim Haramein – „noul Einstein”, Dr. Rob van Overbruggen, specializat în tratarea cancerului, Don Tolman, promotorul dietei integrale, precum și a altor experți, „E-motion” prezintă metode de bun simț pe care oricine le poate folosi pentru a descoperi care sunt emoțiile negative ce dau naștere la simptome fizice de boală și cum se procedează pentru a elibera aceste tensiuni, lăsând loc vindecării.
„E-motion” este un nou gen de film documentar: care îi ajută pe oameni să își îmbunătățească viața. (sursa): http://www.filmedocumentare.com/e-motion/

Deocamdata in limba romana avem disponibila aceasta informatie:

De-a lungul anilor, cercetătorii au atras atenția asupra faptului că celulele canceroase se dezvoltă din cauza mai multor factori precum dieta neadecvată, lipsa exercițiilor fizice, gândurile și emoțiile negative, dar și toxicitatea mediului în care trăim.

Pentru a preveni cancerul sau dezvoltarea acestuia, trebuie să facem anumite transformări în ceea ce privește stilul de viață. De propria viață noi suntem răspunzători, nu terapeutul.
Potrivit HealthyLifeTricks.com, dacă un medic ar fi diagnosticat cu cancer ar apela la următoarele strategii pentru a se trata:
1. Renunțarea la zahăr
Celulele canceroase se hrănesc cu zahăr. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a preveni sau limita dezvoltarea celulelor canceroase este să controlați nivelul insulinei, adoptând o dietă bogată în fibre compusă din alimente proaspete, integrale și neprocesate. Cunoscutul doctor american Dean Ornish (cercetător în domeniul sănătății, autor de bestseller-uri și consilier pentru unii dintre cei mai puternici lideri ai lumii) a ajuns la concluzia că după numai trei luni în care a urmat un astfel de regim alimentar, mai mult de 500 de gene au fost afectate în mod pozitiv.
2. Eliminarea potențialilor alergeni
Potrivit unui studiu recent publicat în Jurnalul Asociației Medicilor Americani, sensibilitatea la gluten crește rata mortalității cu până la 75% în cazul persoanelor bolnave de cancer sau care suferă de afecțiuni cardiace. Lactoza și glutenul sunt cei mai comuni alergeni, asociați cu rezistența la insulină. Eliminând produsele de acest fel din alimentație reduceți riscul de a dezvolta numeroase afecțiuni.
3. Reducerea inflamației
Inflamația este una din cele mai comune amenințări, asociată cu diferite boli cronice, inclusiv cancerul de diferite tipuri. Majoritatea inflamațiilor provoacă rezistență la insulină. Medicii recomandă să renunțăm la gluten și lactate și să introducem alimente bogate în omega-3, precum semințele de in și multe verdețuri.
4. Protejarea intestinelor
În majoritatea cazurilor, cancerul își are originea în intestine. Și nu este vorba numai despre cancerul de colon. Medicii atrag atenția asupra faptului că trebuie să ne protejăm tractul intestinal, digestia, evitând alimentele care produc inflamații și consumând probiotice, prebiotice și fitonutrienți, precum curcumina și resveratrolul.
5. Transformarea benefică a gândurilor pentru un sistem imunitar mai puternic
Acest gen de strategie este de cele mai multe ori ignorată, dar este la fel de importantă ca sfaturile anterioare. Mulți oameni de știință și numeroși medici au demonstrat că felul în care trăim și interacționăm cu cei din jur are impact asupra stării de sănătate. 
Pentru a preveni și combate cancerul trebuie să ne odihnim, să reducem sursele de stres, adică să ne bucurăm de viață și să facem mișcare constant.
Aceste sfaturi ar trebui puse în practică de oricine, nu doar de persoanele diagnosticate cu cancer.
Calitatea vieții și a gândurilor noastre este cea mai importantă, iar alegerile corecte ne fac mai puțin vulnerabili în fața bolilor.
Citiți și:

Informatii suplimentare de la aranyalma.ro:

Clorofila

Fără a exagera deloc, se poate spune, că clorofila este probabil cea mai importantă “substanță” organică din Natură. Prezența ei în celulele plantelor și algelor asigură în mod direct sau indirect, baza energetică și respiratorie aproape a tuturor celorlalte organisme de pe planetă.
Rolul ei este unul de bază în ceea ce privește însăși natura vieții pe Pământ: ea transformă într-un mod tainic lumina soarelui în energia necesară creșterii plantelor, prin procesul de fotosinteză.
Chimistul de origine germana, dr. Richard Willaster, a realizat câteva descoperiri revoluționare referitoare la clorofilă, evidențiind legătura tainică ce există între lumina soarelui și apariția, respectiv menținerea vieții pe pământ.
Clorofila este pe drept numită “sângele verde” deoarece structura ei chimică diferă de cea a hemoglobinei din sângele uman doar printr-un element, care este fierul în cazul hemoglobinei și magneziul în cazul clorofilei.
Michael T. Simonich de la Institutul Linus Pauling al Universității de stat Oregon, afirmă că creșterea celulelor canceroase este combătută cu eficiență de clorofila care acționează ca un veritabil antioxidant al organismului.
Ea ajută la alcalinizarea rapidă a organismului, are acțiune antioxidantă și are numeroase beneficii cum ar fi: detoxifiază organismul, regenerează ficatul, reglează nivelul de calciu, este antiinflamator, vindecă rănile oxigenează sângele, este bogată în enzime care stimulează întinerirea rapidă a celulelor organismului, îmbunătățește funcția hepatică, hrănește țesuturile inimii cu fier și magneziu, revitalizează sistemul vascular, este antioxidant, întreține flora intestinală sănătoasă, leagă și elimină metalele grele din organism, combate infecțiile etc.

Suc Natural cu Lucernă

Ingrediente: Sevă proaspătă din lucernă şi mere. Poate conţine urme de mentă. Aromă unică! Lucerna sau Al-Fal-Fa în arabă, este cunoscută încă din antichitate în mai multe tradiții populare ca fiind “Vindecătorul cu o mie de proprietăți”. De curând știința modernă a ajuns la aceleași concluzii. Compatibil cu dieta zilnică şi în curele de regenerare şi reîntinerire. Pe lângă gustul plăcut și răcoritor, sucul natural cu lucernă prezintă și o serie de proprietăți curative, regenerante și reîntineritoare remarcabile. Bogat în clorofilă, vitamine, minerale, enzime, bioflavonoizi și felurite substanțe nutritive, el este deopotrivă indicat pentru tineri și bătrâni, bărbați și femei. Nu doar gustos, ci și sănătos!
 
Suc Natural cu Păpădie

Acest suc natural este bogat în provitamina A (mai mult chiar decât morcovii), neutralizează pe cale naturală radicalii liberi din organism și are efecte binefăcătoare asupra pielii. Păpădia este celebră pentru acțiunea ei globală de detoxifiere, în primul rând ficatul fiind foarte mult ajutat și stimulat de această plantă. Datorită conținutului ei de minerale și vitamine, păpădia este considerată a fi o puternică plantă de leac antitoxică și stimulează și secreția de bilă. Sucul natural cu Păpădie conține și suc de mere și sevă de mentă care îi dau o aromă unică. Plăcut la gust și extraordinar de sănătos, sucul natural cu păpădie este un panaceu atât pentru trup cât și pentru suflet.