Afişări de pagină

Sistem

duminică, 2 august 2015

Radionica in vindecarea cancerului

Voi prelua un articol dintr-o sursa tabloid, care nu face cinste presei romanesti, dar contine un  mare sambure de adevar ascuns printre afirmatii senzationaliste, nesustenabile:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/un-roman-poate-demonstra-existenta-vietii-dupa-moarte-491907.html Articol postat de: Sorin Golea la 10 Mai 2014, Ora 23:45
(Voi comenta cu rosu acolo unde cred de cuviinta, n.a.)

La sfârşitul anilor ’90, la Institutul de Oncologie din Bucureşti a fost demarat un proiect ieşit din comun: tratarea cancerului la distanţă, prin fire de păr. Testul pe cobai a fost o reuşită. Protagonistul acestui tip de cercetare fundamentală, fizicianul Teodor Săndulescu, a avut curiozitatea să facă unele teste pe firele de păr ale unor persoane decedate (cobai?). Concluzia, uluitoare, a fost că, spre deosebire de animale, “corpul energetic” al omului rămâne viu şi după decesul organismului. (Concluzia e pripita. Amprenta energetica persista temporar. Se poate evidentia prin fotografie Kirlian. Si nu doar la om, ci la orice proba organica desprinsa dintr-un organism viu. Fizicianul Teodor Săndulescu a pus in evidenta efectul de "entanglement", vezi https://ro.wikipedia.org/wiki/Entanglement_cuantic.
Dar, pentru ca a uitat mecanica cuantica, el redescopera roata si radionica. Scuzabil pentru el, radionica nu se invata la nici o scoala acreditata oficial).
 Adică există viaţă după moarte.
(Este adevarat, dar Teodor Săndulescu nu o demonsteaza cu cobaii respectivi.)
“La baza experimentelor a stat ideea că părul menţine legătura cu câmpul biologic al subiectului de la care a fost tăiat, chiar dacă e dus la mare distanţă de corpul de origine. Ştiţi povestea lui Samson, din Vechiul Testament, care şi-a pierdut puterea după ce i-a fost tăiat părul. De ce avea puterea în păr? Pe de altă parte, se ştie că biocâmpul organismului este o structură informaţională măsurabilă, sub formă de pulsiuni electromagnetice, şi are o dinamică diferită de la persoană la persoană”, ne-a declarat fizicianul.
(De fapt: "Părul este o extensie a sistemului nervos, ce poate fi văzută ca nervi exteriorizaţi, un fel de «antene» foarte evoluate care transmit mari cantităţi de informaţii importante la trunchiul cerebral, sistemul limbic şi neocortex." sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8253)

A descoperit energie «stocată» în păr

“Plecând de la aceste date, după ani de experimente, am reuşit să stabilesc că există o legătură energetică şi informaţională stabilă între firul de păr şi organismul de la care a fost recoltat, ca într-un fel de oglindă. La om însă, spre deosebire de animale, firul de păr prezintă pulsiuni energetice chiar şi după decesul organismului. Asta înseamnă că există o formă de energie spirituală care rămâne intactă după moartea noastră biologică. Acest lucru mă încurajează să presupun că sintagma viaţă după moarte se referă la ceva real”, a completat Teodor Săndulescu, cercetător în cadrul institutului şi fost referent al Academiei de Ştiinţe Medicale.
(Ca sa revenim la afirmatia ca "fizicianul a avut curiozitatea să facă unele teste pe firele de păr ale unor persoane decedate", UNDE ni se spune in articolul din "Libertatea" ce teste a facut pe firele de par umane comparativ cu cele de sobolani, ca sa traga astfel de concluzii?).

Iniţial, intenţia fizicianului Săndulescu a fost să încerce să vindece cancerul de la distanţă, prin firele de păr recoltate de la organismele bolnave. În cadrul unui experiment, cinci şobolani au fost injectaţi subcutanat, în zona spatelui, cu celule canceroase.

După ce s-au îmbolnăvit, adică li s-au format tumori, li s-a tăiat câte un smoc din blană. Fiecare smoc a fost supus, într-o incintă specială, situată la o distanţă apreciabilă de locul unde erau ţinuţi şobolanii, unui flux de radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă.

În mod normal, şobolanii bolnavi mureau după 80 de zile. (Asta inseamna stire de "Libertatea": nu exista nici un normal aici, nu se poate prevedea cand mor sobolanii de cancer. Cifra de 80 de zile in toate cazurile de sobolani bolnavi, rotunda si frumoasa e aberanta. Puteau sa scrie ca 2 din cei 5 sobolani au murit "normal" de cancer la 80 de zile.)
În cazul celor cu părul supus unor radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă, trei dintre subiecţi au supravieţuit mai mulţi ani. Practic, s-au vindecat de cancer şi au murit de bătrâneţe. (Pai, le-au mai facut autopsia si n-au mai descoperit celule canceroase? De ce nu spun clar asta?)

Lucrează la brevetarea metodei

Abia după ani de cercetare în domeniul cancerului, fizicianului i-a venit ideea să studieze din punct de vedere energetic firele de păr ale mai multor specii, inclusiv ale omului. (Si care au fost rezultatele dupa ani de cercetare? O idee?)

“Ceea ce m-a uimit a fost faptul că la toate animalele pulsiunile energetice ale părului dispar odată cu moartea organismului, dar nu acelaşi lucru se întâmplă la om. În acest moment lucrez la brevetarea unui aparat special prin care să pot determina cu rigoare ştiinţifică toate aceste observaţii. Abia după aceea vor putea fi validate, oficial”, ne-a spus fizicianul Teodor Săndulescu. (Nu este adevarat ca la animale e altfel decat la oameni. Pai, n-a testat marele fizician Teodor Săndulescu pe sobolani si extrapoleaza la oameni? Nu se fac teste pe cobai si apoi se trece la teste pe oameni? Ce rost ar avea testele pe cobai, daca nu acelasi lucru s-ar intampla la oameni? Ar trebui sa testeze pe maimutze, ca vorba lui Darwin, din maimutze ne tragem.)
Ce sa breveteze? O cutie radionica, un tun orgonic? Haida, de! Astea sunt deja brevetate si trecute in dotarea armatei, ca doar cimpazeii de acolo iau tot cei mai bun, trec la secret si aplica distructiv, ca sa-si mentina privilegiile de putere. Parul, unghiile si alte tesuturi organice sau o fotografie realizata pe saruri de Ag constituie amprente si sunt tinte pentru dispozitivele radionice.)

Rezultatele, prezentate la Viena

“Cunosc experimentele lui Teodor Săndulescu şi pot să vă spun că datele acestei metode au fost prezentate în cadrul unui simpozion la Viena, cu real succes. Eu cred că subiectul este demn de luat în seamă şi de dezvoltat, oricât ar părea, acum, de SF”, ne-a spus medicul oncolog Florin Băcanu, vicepreşedinte al Societăţii Române de Oncologie, filiala Bucureşti. (Da? Si ce-ai facut mai departe pentru bolnavii de cancer care au venit la tine? Ai recomandat radiatii, chirurgie si chimioterapie scumpa, ca radionica pare acum SF?)

«Fenomenul este cercetat de marile puteri, în secret, de peste 60 de ani»

“Studiul influenţei radiaţiilor electromagnetice emise sub formă de impulsuri sau radiaţie continuă (unde) asupra materiei vii se face cu asiduitate în cele mai secrete laboratoare ale marilor puteri, de peste 60 de ani. Experimente cu rezultate de necontestat au arătat că radiaţia electromagnetică pe anumite spectre şi frecvenţe poate avea efecte terapeutice. Personal, am făcut cunoscute cercetările domnului Teodor Săndulescu prin emisiunile de televiziune pe care le realizez”, ne-a spus generalul de brigadă Emil Străinu (foto), doctor în probleme de război geofizic, fost consilier parlamentar pe ameninţări neconvenţionale şi asimetrice. (Hai, dom' fost general Dr. Emil Străinu din asta mai castiga si el o paine. Isi da cu parerea si nu lamureste NIMIC. Poate ne spune cum a murit Stanley Kubrik subit dupa ce a lansat filmul "Eyes wide shut", in traducere "Cu ochii larg închişi"? Asa sunt medicii din sistemul sanitar actual! http://oradetimis.oradestiri.ro/misterul-mortii-regizorului-stanley-kubrick/)

Americanii au confirmat că nemurirea este ceva real

(In continuare sunt confirmari de tabloid. Bine ca nu au scris ca "celebrii cercetatori de la NASA au confirmat si ei ca nemurirea este reala", dupa care au murit putin.)

Fizicianul român nu este singurul care e convins că există viaţă după moarte. Iată câteva exemple ale unor oameni de ştiinţă din străinătate care susţin acelaşi lucru.

Profesorul Robert Lanza, de la Universitatea de medicină Wake Forest din Carolina de Nord, SUA, susţine o teorie a biocentrismului. Conform acestuia, fizica cuantică dovedeşte faptul că există viaţă după moarte. Omul de ştiinţă spune că moartea este doar o părere imprimată de educaţie. Mai mult, el susţine chiar că viaţa creează Universul, şi nu invers. Practic, spaţiul şi timpul nu sunt aşa cum bănuim noi, iar moartea nu există într-un sens real, aşa cum credem noi astăzi.

Dr. Eben Alexander, un neurochirurg de la Harvard, a fost sceptic în legătură cu ideea de viaţă după moarte. Cu toate acestea, un accident l-a convins că Raiul există. În anul 2008, dr. Alexander a intrat în comă profundă timp de 7 zile. “Nu există o explicaţie ştiinţifică pentru faptul că în timp ce corpul meu zăcea în comă, sinele interior era viu. În timp ce neuronii din cortexul meu erau blocaţi, conştiinţa mea nelegată de creier călătorea într-o dimensiune despre care nu am visat niciodată că ar putea să existe”, a povestit ulterior neurochirurgul despre experienţa prin care a trecut.

Dr. Gary E. Schwartz, profesor de psihologie, medicină, neurologie, psihiatrie şi chirurgie la Universitatea Arizona, director al Laboratorului pentru Progrese în Domeniul Conştiinţei şi Sănătăţii, a avut curajul să-şi rişte reputaţia internaţională printr- o serie de experimente menite să confirme sau să infirme existenţa vieţii de după moarte. Rezultatele, descrise în volumul “Experimente privind viaţa după moarte”, au fost pozitive: există!

(In concluzie: Un fenomen real este discreditat prin publicarea intr-un tabloid.
Da, dispozitivele orgonice si radionice pot fi aplicate in vindecarea oricaror boli sau afectiuni prin Medicina Vibrationala, asa cum s-a ajuns sa fie aplicata BIOREZONANTA. Aceasta actioneaza in plan energetic.
Dar, s-a preferat aplicarea distructiva a radionicii de peste 60 de ani, asa cum spune generalul Emil Strainu. Aplicarea benefica nu primeste finantare, ci e trecuta la index, pentru ca ar trezi constiintele adormite ale oamenilor si nu s-ar mai vinde medicamentele.)