Afişări de pagină

Sistem


duminică, 22 martie 2015

Cazuri de vindecare a cancerului la noi in tara

1. Formula As-anul XXV, nr. 1158, martie 2015, pag.5, raspunsul la "Caut tratament natural pentru cancer de rect" aminteste produsele Tumorless, Lifeforce si Digestion Canadian Sweet Extract recomandate de Dr. Angela Haimovici.

Alte remedii spectaculoase: http://www.rainnutrition.com.ro/soul-rain-nutrition/
“Chimonul negru ajută la însănătosirea de la orice în afară de moarte” profetul Mohamed.
Uleiul obţinut din chimionul negru este cunoscut şi sub numele de „aurul faraonilor”. Egiptenii au venerat această semintă. Se spune ca Tutenkhamon a fost atât de impresionat de chimionul negru încât sclavii lui trebuiau sa ţină întodeauna o sticluţă cu ulei obţinut din chimion negru la îndemână. I-a fost aşezat chiar şi în mormânt o întreagă amforă de ulei. Comform legendei, pielea catifelată şi frumoasă al Cleopatrei şi ai Nefertiti-ei i se datorează uleiului.
seminte-chimion-soul

Acest ulei extras din seminte este cunoscut în Est de mii de ani, dar la noi a apărut nu demult. Succesul descoperirii lui i se datorează lui dr. Peter Schleicher şi dr. Lutz Bannasch, ei au demonstrat că uleiul de chimion negru poate fi eficient în prevenirea anumitor probleme apărute pe piele, imbunătăţirea stării pielei şi în creşterea rezistenţei împotriva diferitelor alergeni în căile respiratorii sau în mucoasa intestinală.
Ştiinţa modernă a examinat cu atenţie uleiul obţinut din chimionul negru şi a găsit multe substanţe în componenţa, care pot afecta pozitiv metabolismul celular. Uleiul de chimion negru este foare valoros din cauza acizilor graşi nesaturaţi şi esenţiali care se află în compoziţia lui. Acestea contribuie la procesul de recuperare după diferite infecţii ale pielii, a intestinelor sau la infecţiile suferite la nivelul articulaţiilor şi a nervilor. Mai presus de toate conţinutul ridicat de acid linoleic aduce o deosebită importanţă în consumul zilnic de ulei extras din chimion negru. Din acizii graşi esenţiali se formează prostaglandin-ul. Acest ţesut hormonal efectuează o varietate de sarcini în sistemul imunitar cu efect anti-inflamator. Reglează circulaţia sângelui şi dilată vasele de sânge. Prin urmare, se pot explica şi din ştiinţa de astăzi faptele descrise din experienţe anterioare despre uleiul obţinut din chimion negru.

2. http://adevarul.ro/sanatate/medicina/povestile-inexplicabile-romanilor-s-au-vindecat-singuri-boli-teribile-medicii-nu-mai-dadeau-nicio-sansa-invins-cancerul-boli-renale-1_54d87cb6448e03c0fd6cecb2/index.html