Afişări de pagină

Sistem

duminică, 18 mai 2014

Cum am vindecat-o pe mama de cancer acasa


http://viataverdeviu.ro/cum-am-vindecat-o-pe-mama-de-cancer-acasa/

Cum am vindecat-o pe mama de cancer acasa

Aceasta este marturia unei femei din Canada, Kyneret Azizo, care si-a vindecat mama de cancer folosind numai ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.
“In ultimii trei ani, mama mea a suferit de un tip de cancer al pielii numit carcinomul bazocelular. Aceasta este o forma mai putin agresiva de cancer al pielii, socotit de industria medicala ca o afectiune ce nu ameninta viata, prin contrast cu forma mult mai maligna de cancer al pielii cunoscuta ca melanom.
Celula bazala a inceput mai intai ca o mica leziune rosie in crestetul capului mamei mele. A inceput sa sangereze, apoi sa faca crusta, apoi iar sa sangereze, si apoi sa faca si mai mult crusta.
Crusta a continuat sa creasca si in decursul a trei ani s-a marit aproape de patru ori. Nu doar ca s-a latit, ci a crescut si in grosime. Din nefericire, a fost nevoie de tot atata timp pentru ca mama mea sa mearga la doctor.
Medicul ei primar a trimis-o la dermatolog. A fost facuta o biopsie si leziunea a fost confirmata ca fiind canceroasa. La consultatia initiala, dermatologul a spus ceea ce spune orice doctor: “nu exista vindecare pentru carcinomul bazocelular, dar putem sa il inlaturam pe cale chirurgicala”.
Nu putea garanta ca nu va reveni. Indiferent de asta, mama mea a stabilit o data pentru operatie.
Nu la mult timp dupa operatie, celula bazala s-a intors – de data asta in mod razbunator. Parea sa creasca mult mai rapid, si in doua saptamani de la operatie sangerarea si crusta revenisera. A fost extrem de frustrant sa vad asta, si m-am simtit cu adevarat neputincioasa. Am luat decizia ca la urmatoarea vizita sa merg la dermatolog cu mama si m-am pregatit cu o gramada de intrebari, prima mea intrebare fiind “Ce naiba este lucrul asta?”

Atunci am invatat termenul medical pentru acest tip de cancer al pielii.

Luand lucrurile in propriile maini

Echipata cu termenul “carcinom bazocelular” si Google, am cercetat fiecare lucru pe care l-am putut gasi despre acest carcinom, inclusiv tratamentele naturale. Mi-am amintit ca am citit niste articole despre modul in care bicarbonatul de sodiu, sau praful de copt, a avut o mare rata de succes cu diferite tipuri de cancer, asa ca am cautat despre utilizarea locala (aplicata in zona ce trebuie tratata) la celulele bazale. Surprinzator, am gasit destul de multe marturii personale de la oameni care se vindecasera complet de cancer bazocelular, utilizand doar bicarbonat si apa. Cancerul nu poate sa se dezvolte intr-un mediu alcalin. Si asta este exact ceea ce produce bicarbonatul.
Mama mea a mai facut inca doua operatii de inlaturare a celulelor bazale canceroase inainte ca sa ma lase, in cele din urma, sa incerc tratamentul cu bicarbonat de sodiu. Si acum cinci saptamani a inceput acest tratament.
Am modificat preparatul utilizand ulei din nuca de cocos in loc de apa, intrucat uleiul crud organic din nuca de cocos ajuta la regenerarea celulelor pielii. Am amestecat o parte bicarbonat cu o parte ulei din nuca de cocos (cate o lingurita din fiecare) intr-un paharel si am amestecat pana cand cele doua au devenit o pasta maleabila, pe care am aplicat-o pe zona afectata. Rezultatele au fost cu adevarat uimitoare.Va rog sa tineti minte ca inca de la o varsta frageda mama mea a inceput sa isi piarda parul. Totusi ca rezultat al faptului ca are mai putin par, tratamentul a fost mai usor de aplicat, iar efectul tratamentului mai vizibil.
cancer ziua 1
1) 13 februarie – Ziua 1.
2 feb-17
2) 17 februarie – Ziua 5
 
1) 13 feb. – Ziua 1: In prima noapte, dupa doua aplicari in ziua respectiva, intreaga crusta a cazut de la sine. Zona era foarte moale, si celulele bazale erau vizibile ca un bulb carnos de piele care sangera cu usurinta daca era aplicata asupra lui chiar si o cat de mica presiune.
2) 17 feb. – Ziua 5: Celulele bazale au inceput sa se micsoreze. Zona din jurul locului unde fusese crusta incepuse sa se descuameze, dar uleiul din nuca de cocos a ajutat la curatirea pielii moarte.
3-Feb-18
3) 18 februarie – Ziua 6
4-Feb-23
4) 23 februarie – Ziua 11
3) 18 feb. – Ziua 6: Celulele bazale au disparut complet, si nu au mai fost sangerari.
4) 23 feb. – Ziua 11: Pielea unde fusesera celulele bazale era foarte moale, asa ca am aplicat Polysporin noaptea, pentru a permite vindecarea si a preveni infectia.
5-Feb-26
5) 26 februarie – Ziua 14
6-Mar-2
6) 2 martie – Ziua 18
5) 26 feb. – Ziua 14: Rana deschisa unde fusesera celulele bazale a inceput sa se micsoreze.
6) 2 martie – Ziua 18: Zona afectata a inceput sa se refaca, inchizand rana. Zona mai era inca foarte moale si dureroasa, asa ca am incetat sa utilizam bicarbonatul si uleiul din nuca de cocos, si in loc de ele, am aplicat Polysporin.
7-Mar-6
7) 6 martie – Ziua 22
8-Mar-22
8) 22 martie – Ziua 38
7) 6 martie – Ziua 22: Rana s-a inchis complet. Am curatat bine zona si am cules cu grija toata pielea moarta ramasa deasupra.
8) 6 martie – prezent: Suprafata pielii a ramas fara celule bazale. De acum inainte continui sa aplic bicarbonat si ulei din nuca de cocos IN FIECARE ZI, impreuna cu tampoane de bumbac inmuiate in otet din cidru de mere plasate pe zona pentru a ajunge la radacina celulelor bazale. Mama mea va avea controale regulate la doctorul ei, ca si o alta biopsie.
Metoda pe care am utilizat-o:
- Ulei din nuca de cocos, organic, crud (marca utilizata a fost Artisana)
- Bicarbonat de sodiu fara aluminiu (l-am cumparat de la un magazin naturist)
- Un paharel mic, pentru a amesteca eficient mixtura in el
- Ceva cu care sa amestec mixtura, am folosit un maner subtire de la o lingurita metalica.
- Polysporin Triplu 3 Antibiotic, sau oricare alt unguent antibiotic pentru aplicarea in timpul noptii
Am amestecat 1 parte bicarbonat de sodiu cu o parte ulei din nuca de cocos pana au devenit o pasta maleabila care a fost usor de aplicat. A ajutat daca am aplicat un pic de caldura pentru a face ca uleiul din nuca de cocos sa se topeasca mai repede – am lasat paharelul putin sub jetul de apa fierbinte de la robinet. Utilizand manerul linguritei cu care am amestecat, am aplicat mixtura pe zona afectata. NU AM FRECAT. In loc de asta, am uns usor zona cu pasta si am lasat-o pe cat de mult timp posibil. Apoi am aplicat o casca de plastic (pentru inot) cu scopul de a mentine tratamentul ferm in loc.
Am vizat 3 aplicari pe zi pentru prima saptamana, si 2 incepand cu cea de-a doua saptamana, si m-am asigurat ca am curatat adecvat zona afectata inaintea fiecarei aplicari.
O celula bazala are radacini ce patrund mult mai profund in piele decat pare, nu este doar la suprafata, de aceea am aflat ca este important sa continui utilizarea tratamentului pentru mult mai mult timp, chiar daca pielea s-a refacut pe deplin.

Ce am invatat cu totii din aceasta experienta

Privind inapoi la inceputul intregii experiente, am realizat ca eram la fel de sceptica precum majoritatea oamenilor, sceptica cu privire la un tratament de succes care sa coste doar cativa dolari, fara sa mai zic ca era unul ce se afla chiar in dulapul din bucatarie! Inteleg pe deplin de ce o solutie simpla precum bicarbonatul de sodiu si uleiul din nuca de cocos ar fi data deoparte in favoarea unui tratament mai “sofisticat”.
Desi nu sunt in nici un fel total impotriva medicinei alopate sau institutionalizate, opinia mea este ca am fost puternic conditionati de catre industria medicala sa credem ca nu avem absolut nici o putere asupra propriei noastre sanatati mentale si fizice, si ca solutiile si curele la afectiunile noastre stau departe de capacitatea noastra de a ajunge la acestea; doar o mare suma de bani poate cumpara un tratament.
Nu pot sa subliniez indeajuns faptul ca acest lucru nu este adevarat.
De-a lungul progresului vindecarii mamei mele, intreaga mea familie a experimentat nemijlocit cat de eficient poate fi un tratament alternativ. Nu doar ca este eficient – este accesibil ca pret, sigur si fara nici un fel de efecte secundare. Nu mai este nevoie de spus, opinia familiei mele despre medicina alopata/institutionalizata s-a schimbat semnificativ.
Speranta mea este ca oamenii care trec printr-o experienta similara pot ajunge sa inteleaga ca in mainile lor sta puterea de a se vindeca pe ei insisi. Nimeni nu o sa ne dea cu lingurita adevarul despre cum ne putem vindeca utilizand metode simple si accesibile ca pret – in special nu industria medicala. Trebuie sa ne facem singur propriile noastre cercetari si sa ne revendicam propria putere de vindecare.
Binecuvantari, namaste si multa dragoste
Kyneret
Desi la mine asta a mers, s-ar putea sa nu mearga pentru oricine. Acest articol nu are ca scop oferirea de sfaturi medicale, oricine care il citeste isi asuma propria responsabilitate deplina asupra actiunilor lui si nici eu, nici cei ce preiau articolul nu vom fi considerati responsabili din acest punct de vedere pentru declaratiile facute.”
Surse utilizate:
http://www.collective-evolution.com/2014/03/24/how-i-healed-my-mothers-skin-cancer-at-home/ – cancer