Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 1 aprilie 2020

Lyme, Morgellons, fibromialgia, boli autoimune, forme de cancer, anumite forme de diabet, orbirea sau slăbirea vederii si alte boli au aceeasi cauza

Joshua Coleman - Despre CoVid, vaccinuri și 5G: 

https://www.youtube.com/watch?v=Hckhqdn0oYA

"Pericolul cel mai mare este că boala se manifestă nu numai pe piele, ci și în interiorul corpului, provocând tot felul de cancere și disfuncționalități interne. Boala nu are nici un fel de granițe sau limite de acțiune. Nu vă grăbiți să consumați citostatice. Doctorii din întreaga lume nu sunt pregătiți pentru această boală. Dacă de această boală aveți șansa să scăpați, de citostatice se moare sigur! Tratamentul reușește, dar din păcate pacientul a murit. Un succes total! Nu!? Această boală nu poate fi tratată de doctori."

"Simptomele maladiei nu sunt general recunoscute și nu au o clasificare riguroasă. Acest lucru este normal, atâta timp cât fiecare persoană afectată este o entitate singulară. Putem spune că este și foarte real. Boala este influențată foarte mult și de factori externi pacientului și de rezistenta acestuia. Gradul de vulnerabilitate al organismului este și el un factor determinant în apariția sau mascarea bolii. Mulți pacienți au început să-și trateze singuri boala cu succese mai mari sau mai mici. Este și cazul meu. Spre deosebire de alții eu am identificat cauza și am eliminat-o. Nici un tratament nu dă roade atâta timp cât cauza reală a bolii este activă și provoacă leziuni continuu. Toate tratamentele sunt paleative, atâta timp cât cauza reală nu este îndepărtată. Bani aruncați și timp prețios pierdut."

"ELIMINAREA CAUZEI este singurul element schimbat în jurul meu, am același regim alimentar, aceleași substanțe cu care mă tratam și înainte, dar fără nici un efect. Organismul se vindecă lent, în ritmul natural de înlocuire a celulelor afectate, dar se vindecă sigur. Va mai dura probabil un an până la vindecarea totală. Este destul de greu de scos gunoaiele adunate în corp în mulții ani de inconștiență."

"Ceea ce vă face bolnavi este radiația electromagnetică provenită de la telefoanele celulare și de la dispozitivele wireless. Aceeași frecvență care face carnea să se prăjească în cuptorul cu microunde vă face pielea să reacționeze așa de urât.
De ce ați crede că lângă telefonul celular undele electromagnetice de o frecvență 2,4 GHz se comportă altfel decât într-un cuptor cu microunde unde au aceeași frecvență, 2,4 GHz?
În mod sigur nu aveți nici un argument să credeți că ceea ce face carnea să se prăjească în cuptorul cu microunde este inofensiv, dacă este folosit în telefonul celular!
Cred că nu sunteți atât de naivi să credeți că sunt inofensive!
Cele mai periculoase sunt, însă, routerele Wi-Fi și comunicația pe Wi-Fi. Domeniul de frecvențe este cuprins între 2,4 GHz și 5,9 GHz ceea ce implică unde de energie mult mai mare și al doilea și cel mai important parametru: ele funcționează de obicei în permanență.
Timpul de expunere este un factor determinant în apariția bolii."

"De ce nu găsesc medicii o soluție?
Din păcate sistemele medicale din întreaga lume nu mai sunt orientate să facă binele bolnavului. Ele s-au orientat către exploatare lor.
Bolnavii au devenit doar niște furnici, care agonisesc bani sau procură bani pentru sistemul de sănătate. Nu ai bani!? Mori sau suferi!
Deoarece nu poți contribui la bunăstarea lor, după ce că Dumnezeu te-a pedepsit cu o boală, mai ești pedepsit de sistem, pentru că ești sărac.

Din această cauză sistemul nu stimulează gândirea medicilor. Îi obligă să meargă printre protocoale și alte constrângeri asemeni trenului pe șine. Asemenea calului căruia nu-i este permis să vadă în lateral doctorii merg înainte pe trasee bătătorite, ghidați de un sistem imbecil.
Medicii se încăpățânează să caute germeni, viruși și bacterii. Le doresc succes! Nu spun că nu vor găsi! Vor găsi extrem de multe bacterii! Dar ei se vor încăpățâna să atribuie microorganismelor aceste efecte. Această „boală” este foarte complexă și implică inclusiv apariția germenilor.
Germenii apar, așa cum o să vedeți mai jos în explicațiile mele, doar în pașii ulteriori de evoluție a „bolii”. De asemenea apar diverși germeni. În funcție de locația unde se află omul afectat pot fi alți și alți germeni. Din această cauză doar în procent nesemnificativ de 7-10% vor găsi un anumit fel de germeni.
Bartonella? Este și Bartonella. Lyme? Da, este și/sau Lyme (Borrelia). Orice microorganism poate ataca pielea afectată de radiația electromagnetică.
Bariera compromisă a pielii permite atacul oricăror forme de microorganisme.
Gândirea medicilor se oprește aici. Din acest punct nu mai au cunoștințe să meargă mai departe. Nu ei sunt de vină. Sistemul nu-i pregătește pentru așa ceva. O corelație interdisciplinară este foarte greu de văzut. Pregătirea medicilor este deficitară în fizică, chimie, farmacie, domenii conexe medicinei.

Ce să mai vorbim de electronică, electrotehnică și comunicații, domenii care se dezvoltă foarte puternic și cu care începem să interacționăm.
De asemenea, medicii sunt și foarte orgolioși și nu vor să accepte că există alte persoane care stăpânesc mai multe domenii ale științei și tehnicii.
Din aceste cauze: ignoranță, infatuare și existența „șinelor de cale ferată” medicii noștri sunt impotenți în fața provocărilor multidisciplinare."

Mai mult la: http://iso.ro/carte.html