Afişări de pagină

Sistem


miercuri, 7 iunie 2017

9 Metode de autovindecare practicate în tabara de Noua Medicina Germana

Cele 9 metode pe care exersate în Tabară sunt o sinteza din multitudinea de tehnici și exerciții practice descoperite și predate de diverși deschizători de drumuri și formatori în domeniul Autocunoașterii, pe care Crina Vereș le-a învațat, le-a experimentat pe sine și le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10 mii de beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală și de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală și terapeutică.

1.    Noua Medicină Germanică (Dr. Ryke Geerd Hamer) – demonstrează științific și imagistic care sunt corelațiile dintre: orice conflict biologic / program emoțional mental distructiv pe care il deții (originea și caracteristicile șocului emoțional cu care te confrunți) – zona din creier afectată de fiecare șoc biologic – structura specifică unui anumit organ care este implicată în adaptarea la șocul respectiv și prin care creierul asigură supraviețuirea organismului.
2.    Legatura dintre Noua Biologie, Neuroplasticitate și Epigenetică – conștientizezi pe loc, la seminar, cum percepțiile tale modifică citirea genelor din moștenirea noastră genetică și cum adaptarea la mediu duce în fiecare clipă la mutații spontane, însă nu toate au ca rezultat bolile.
3.    Tehnici de Echilibrare Emoționala – activezi meridianele energetice principale stimulând anumite puncte speciale de pe corp, în timp ce îi amintești psihicului tău care este problema concretă la care lucrezi. 
4.    Autovindecare și Autocontrol (dr. Crina Veronica Vereș) – iți redobândești starea de sănatate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gândurilor negative și a credințelor limitative care te-au îmbolnăvit, prin punerea lor sub observație asistată și prin înlocuirea algoritmilor dezadaptativi și a conținuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viață și sănătate. 
5.    Terapie Noesică și AutoAnalgezie – descoperi de ce boala începe ca răspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern și afli cum să te vindeci prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive. 
6.    Terapia Iertării, Recunoștinței și Iubirii – te conectezi la puterea vindecătoare a afirmațiilor: “Îmi pare rău”, “Te rog să mă ierți”, “Te iubesc”, “Îți mulțumesc”. 
7.    Vindecarea Relațiilor prin Comunicarea Empatică și Armonioasa – identifici stările de Victimă, Agresor și Salvator atât în raport cu tine, cât și cu cei din jurul tău și înveți cum să ieși din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emoțional.
8.    Oglinzile Eseniene ale Relațiilor/Sinelui – afli Cine Ești din părerile pe care ți le faci, clipă de clipă, despre ceilalți și despre orice. 
9.    Vindecarea Arborelui Genealogic – identifici conflictele și dramele pe care le-ai preluat inconștient de la părinții și îngrijitorii tăi, le conștientizezi și le alchimizezi înainte să se transforme în boli grave, exersezi bazele vindecării acestora dacă deja se manifestă în corpul fizic sub formă de boală.
Ce tehnici și metode vor mai fi folosite?
  • Noua Medicină Germanică (Dr R.Hamer) prin citirea de tomografii computerizate (CT-uri)
  • Chirurgie de Lumină din 3 Școli: Academia Sufletului, Inforenergetică, Atingerea Nemuritorului
  • Terapia Iertării
  • Gimnastică Energetică (elemente de QiGong, TaiChi Chuan, posturi corporale vindecătoare, elemente de reflexoterapie și proceduri de urmat în situații de urgență)
  • Muzică pentru sincronizarea emisferelor cerebrale
  • Antrenare Cuantică și Codul Vindecarii
  • RE-DESTINAREA VIEŢII PRIN RE-SCRIEREA ADN.
    Tabăra va fi susţinută de dr. Crina Vereş
    http://www.crinaveres.ro/despre-crina-veres/
    http://www.autovindecarea.blogspot.ro/