Afişări de pagină

Sistem


joi, 23 februarie 2017

Apa de GANS de CO2 cu Spirulina, alga AFA si Chlorella

Remediul mentionat in titlu este un adjuvant excelent in toate afectiunile grave: este bazic, hranitor (contine aminoacizi), reintineritor, imunostimulent, stimuleaza productia de celule STEM.

GANS de CO2 si ulterior apa de GANS de CO2 le puteti obtine singuri si foarte ieftin cu ajutorul kit-ului prezentat mai jos:
În acest filmuleţ este prezentat felul în care trebuie utilizat kitul de gans de CO2 şi câteva sfaturi pentru a putea obţine gansul de CO2.
Fiindcă mulţi cititori ai blogului ne-au cerut instrucţiuni de folosire a kitului de CO2 expus în bazarul nostru, iată că le-a venit timpul şi acestor instrucţiuni să fie prezentate.
În viitorul apropiat vor urma mai multe filmări în limba română, în care vom prezenta mai multe etape şi procese, sfaturi şi sugestii în ceea ce priveşte obţinerea gansurilor, spălarea/colectarea/depozitarea/testarea acestora, obţinerea nanomaterialelor şi multe altele.
Până atunci însă, pentru cine doreşte informaţii despre cum se foloseşte kitul de CO2, acest filmuleţ este tot ceea ce are nevoie pentru a începe prima producţie de gans.
Există mai multe tipuri de kituri de CO2 prezentate în mediul online, deşi există detalii care le diferenţiază unele de altele, majoritatea conţin nişte elemente principale şi esenţiale:
Spirulina, alga AFA si Chlorella le obtineti de aici:
http://plantevitalizante.blogspot.ro/p/alge-drojdii-si-ciuperci.html 
Dupa ce faceti amestecul de GANS, apa distilata, Spirulina, alga AFA si Chlorella, obtineti sedimentarea si infuzarea informationala, scurgeti apa si repetati clatirea amestecului. In final recoltati doar apa si o puteti folosi pentru tratament si intretinere vitala. Amestecul poate fi combinat si cu Ag coloidal si pastrat la frigider.

Pentru eficacitate in caz de cancer trebuie sa adaugati Artemisia annua (Pelin dulce): http://plantevitalizante.blogspot.ro/2016/05/pelinita-artemisia-annua-pelin-dulce.html