Afişări de pagină

Sistem

vineri, 16 septembrie 2016

Bayer+Monsanto: “O căsătorie pusă la cale în iad?" si documentarul Vaxxed (despre legatura dintre vaccinul ROR si autism) subtitrat automat

Sursa: https://thetruthaboutcancer.com/bayer-monsanto/?gl=582842304
Pe scurt: Monsanto a fost de acord sa fie vanduta catre Bayer pentru 56,5 miliarde $: sold to Bayer for $56.5 billion
Monsanto promoveaza Organismele Modificate Genetic si militeaza pentru ca acestea sa nu mai fie etichetate ca OMG.
Bayer este una dintre cele mai urate corporatii din cartelul Big Pharma. A fabricat vestitul Zyklon B pentru lagarele de concentrare din al II-lea Razboi Mondial, pe cand se numea IG Farben. In 1946, Tribunalul pentru crime de razboi de la Nuremberg a concluzionat ca fara IG Farben al II-lea Razboi Mondial pur si simplu nu ar fi fost posibil. Este fondatoare a Comunitatii Europene a Cărbunelui și Oțelului (CECO) nascută în 1951 ca stramoasa a UE.
In 1962, Bayer, BASF si Hoechst au fost arhitectii ofensei la drepturile omului numite Codex Alimentarius Commission.

Gheorghe Piperea: Bayer + Monsanto = farmacie + agricultură = love

Concernul german Bayer (producător de medicamente, cu o divizie pentru agricultură – locul doi pe piața mondială a erbicidelor) a cumpărat concernul american Monsanto (agricultură bazată în special pe seminţe de plante modificate genetic – locul I mondial – erbicide, fungicide etc.) pe o sumă colosală: 66 miliarde de dolari. Astfel, o firmă din Uniunea Europeană va ajunge să controleze o afacere îndelung criticată și blocată la Bruxelles. Cel puțin până acum.
Bayer + Monsanto = love.
Farmacie + agricultură = love.
Toate dezvăluirile conspiraţioniste din ultimii 100 de ani se adeveresc. Agricultura industrială e farmacie. Mâncăm din ce în ce mai mult plastic, hibrizi şi monstruleţi rezultaţi din rearanjarea chimică a moleculelor în interiorul seminţelor. Şi, totuşi, ne mai mirăm de creşterea numărului de cazuri de cancer. Şi de rezistenţa microbilor la mai toate antibioticele şi vaccinurile rămase pe piaţă.
I. G. Farben, concernul german interbelic din care s-a desprins Bayer, şi care a fost principalul finanţator al Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial (istoria, ocultată de main stream-ul jurnalistic şi de ştiinţa canonică, de premiul Nobel, ne arată că I. G. Farben a fost chiar instigatorul şi beneficiarul acestui război – principala sa fabrică germană era la doi paşi de Auschwitz, iar în fabrică era utilizată munca forţată a duşmanilor rasei ariene) a avut un plan – iar planul aproape că e gata. Cu banii noştri.
Vă surprinde? Nu am terminat mirările şi nici surprizele.
În ziarul Bursa din 24 iulie, domnul Călin Rechea spunea că un număr de 15-20 de mari corporaţii europene au beneficiat masiv de programul quantitative easing (emisie de bani suplimentari faţă de masa monetară naturală, bani aruncaţi din elicopter în ograda beneficiarilor) al Băncii Centrale Europene. Cu aceşti bani, BCE a achiziţionat obligaţiuni emise de corporaţii ca Glencore (care, în acest fel, s-a salvat de la un faliment iminent, generat de scăderea abruptă a preţului ţiţeiului, dar şi de fraude masive ale managementului) sau Volkswagen AG („titulara” neonorabilă a scandalului Dieselgate de anul trecut, cel cu falsificarea testelor de emisii de oxizi de azot ale motoarelor diesel VW).
Având în vedere că Bayer nu a cumpărat cu bani cash Monsanto, ci printr-o operaţiune de tip leveraged buyout (LBO), adică prin emisie de obligaţiuni şi credit bancar, sunt convins că şi Bayer a beneficiat de banii aruncaţi din elicopter de domnul Draghi, şeful BCE. Iar suma implicată este cca 60 de miliarde de euro. Puteau să fie şi 80 de miliarde – nu era nicio problemă de finanţare, căci programul de quantitive easing (QE) al BC este de 12.000 de miliarde. Dacă cineva ar fi intenţionat să concureze cu Bayer, spre exemplu, dacă rivala americană a Monsanto, mă refer la Du Pont, ar fi vrut să cumpere, nu ar fi avut nicio şansă. E minunată concurenţa asta, nu? La fel şi jocul cererii şi ofertei, „mâna invizibilă” de care vorbea Adam Smith. O plăcere să înveţi la şcoală despre ele. Doar că, în viaţă (care e complicată şi are multe aspecte, ca în Filantropica), ele există doar pentru căţei, nu şi pentru hiper-dulăi. Eu, spre exemplu, la Oltchim, nu am putut să mă împrumut nici măcar 15 milioane de lei la CEC sau la Eximbank, pe motiv că ar fi fost ajutor de stat…
În altă ordine de idei, în acţionariatul Monsanto se regăseşte onorabilul Bill Gates, patronul ultra-notoriului Microsoft, firma care a dat numele unui dosar de corupţie aflat în ograda DNA-ului românesc. Or, ce ştim noi despre dl Bill Gates? Că, printre altele, a declarat că o populaţie de maxim 10% din cea actuală ar fi optimă pentru Pământ. Cam asta scrie şi pe pietrele din Georgia (Georgia Stones). Că trebuie să fim doar 500 de milioane, nu mai mulţi. Faţă de această cifră, globaliştii, neo-liberalii şi hipsterii ar putea avea frisoane: cine o să mai mănânce tot ce va fi produs de Monsanto şi Du Pont? Cine o să mai muncească pentru ei şi pentru ceilalţi „overlorzi”? Cine o să se mai împrumute la bănci pentru a susţine cu noi datorii criza de supra-îndatorare?
Despre alte crime ale Bayer cititi aici:
• In the mid-1980s, Bayer was one of the companies which sold a product called Factor VIII concentrate to treat hemophilia. Factor VIII turned out to be infected with HIV. After learning that the product was contaminated, in order to save money, Bayer continued selling this infected product to Asia and Latin America even though a safe product was available. Dr. Sidney M. Wolfe, who investigated the scandal, commented, “These are the most incriminating internal pharmaceutical industry documents I have ever seen.”
• In the 1990s, the federal government launched an investigation on Bayer’s unethical billing practices on Medicaid program and the Department of Justice found Bayer guilty of fraud. Bayer had to pay $14 Million to settle charges of causing inflated Medicaid claims.
Michelle Pfleger 
• Yaz (approved by FDA in 2006) and Yasmin (2001) were revolutionary birth control pills that use a synthetic hormone called drospirenone (DSP). Yaz or Yasmin have led to hundreds of deaths in young and healthy women.
• The drug Trasylol was banned in 2006 after it contributed to thousands of deaths in patients every single month for over a decade. After a 2006 study showed widespread deaths associated with Trasylol, it took FDA and Bayer almost two years to take the drug off of the market. Later on it was revealed that Bayer had buried evidence of Trasylol’s severe side effects.
• In 2008, the German Coalition against Bayer brought a charge against the Bayer Board of Management, with the public prosecutor in Freiburg accusing Bayer of contributing to the mass death of bees all over the world through its aggressive pesticide marketing. Since then, the bee debacle has only grown worse, with thousands of hives collapsing after poisoning by the pesticide clothianidin, producing a worldwide crisis.
Thanks to this website and this website for much of the above information.
Despre crimele facute de Monsanto cititi in a doua parte a articolului:
https://thetruthaboutcancer.com/bayer-monsanto/?gl=582842304 .
Pe 14-16 octombrie 2016, crimele contra umanitatii ale Monsanto vor fi expuse de un tribunal cetatenesc: Monsanto Tribunal de la Haga, Olanda.
Poate ca Monsanto crede ca schimbandu-si numele ii vom uita trecutul otravitor.
Daca cele doua corporatii isi unesc fortele, o putere maligna si o sinergie periculoasa si intunecata va produce o metastaza si va fi atat de mare incat figurat vorbind Universul ar putea exploda.
Pentru a utiliza analogia cu filmul "Stapanul inelelor", ar fi ca si cum intunecatul Sauron ar achizitiona Inelul, adica Puterea absoluta.

Noi putem completa: ar fi ca si cum casatoria SRI+Hexi Pharma ar fi legalizata si ar fi unicul furnizor de dezinfectanti si antibiotice (bine-nteles ca modificate, diluate sau pur si simplu nocive) pentru spitale, iar Ministerul Sanatatii sau CNAS le-ar promova cu asiduitate ca fiind sigure:
http://www.tolo.ro/2016/09/22/microbiolog-statul-nu-vrea-sa-recunoasca-faptul-ca-ani-de-zile-a-gresit-si-a-pus-in-pericol-pacientii/
http://www.nasul.tv/sezonul-musamalizarilor-si-al-imunitatilor-cum-se-musamalizeaza-colectiv-cum-e-salvat-gabriel-oprea-si-cum-un-procuror-cu-23-de-ani-experienta-a-fost-anuntat-de-pe-o-zi-pe-alta-ca/ 
Raspanditi vestea si actionati in cunostinta de cauza. 
http://stireazilei.com/cunoscut-doctor-din-sibiu-asistam-la-un-genocid-impotriva-poporului-roman-care-ar-putea-fi-oprit-foarte-simplu/ 
La liber:
https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjo98K-qavPAhWIC8AKHdv4A5IQFggaMAA&url=https%3A%2F%2Fclarapreda.files.wordpress.com%2F2012%2F06%2Fvaccinarea-eroarea-medicala-a-secolului.pdf&usg=AFQjCNEvnIYYv7Kki8w5IDTGj6i5jj_rRw&sig2=fVKI-YK6Qrsr0klk4s58qw&bvm=bv.133700528,d.bGs

VAXXED – de la muşamalizare la catastrofa 
Pe scurt:
Medicul, care a investigat datele privind analizele de siguranta efectuate pentru vaccinurile multiple (MMR sau ROR), a constatat ca acestea nu dovedesc nici pe departe ca aceste vaccinuri ar fi sigure pentru sanatatea copiilor si recomanda revenirea la vaccinurile monovalente.
Raspunsul mafiei farmaceutice a fost urmatorul: a scos din productie vaccinurile monovalente, pentru ca singura optiune sa fie cele multiple, l-a discreditat pe medic si i-a retras dreptul de a-si practica profesia.
Autismul era foarte rar inainte de introducerea vaccinurilor multiple, practic nici nu se studia prin facultatile de medicina, dar a explodat o data cu introducerea acestora. Explicatia oficiala pentru autism este ca are origine genetica. Adica, dupa o dezvoltare normala a copiilor, ei sunt vaccinati exact intre 12-18 luni, cand sunt mai vulnerabili si starea lor sufera o involutie dramatica ireversibila. Halal stiinta.
Organismul sensibil al copiilor, cu sistemul imunitar nematurizat, percepe aceasta vaccinare ca pe o agresiune extrema, care determina, dupa febra si reactii inflamatorii puternice, disocierea si retragerea sufletului cu instrumentele de perceptie din lumea exterioara-sociala in lumea interioara-individuala. Puntea de comunicare este rupta ireversibil de cele mai multe ori. 
Verdict: 
Crima cu premeditare a industriei farmaceutice impotriva copiilor nostri. Au ascuns datele despre gravele efecte adverse ale vaccinurilor pentru protejarea intereselor industriei farmaceutice.
Interesul principal: mentinerea in starea de zombi a oamenilor (sclavi inconstienti fara suflet), simpli consumatori si forta de munca. Profitul este doar un bonus.
Scopul lor principal este ca oamenii sa fie impiedicati sa-si descopere si sa-si trezeasca sufletul.
Cheia este in raportul Flexner: http://quibono.net/medicina_alopata_nes.html.
Medicina oficiala recunoaste doar oamenii-masini pentru care asigura piesele de schimb prin transumanism.
Unde ati mai regasit acest mod de a proceda?
Exact! In cazul dezinfectantilor HexiPharma+SRI.