Afişări de pagină

Sistem

duminică, 20 septembrie 2015

O conexiune interesanta

Ca sa aflati de ce nu beneficiem de descoperirile geniale pentru sanatate si progres pasnic, ci avem parte de manipulare care ne costa scump, de furt si deturnare de fonduri publice pentru proiecte militare ascunse, cititi urmatoarele:

ALBERT EINSTEIN si ABRAHAM FLEXNER
(cel cu raportul Flexner care sustine medicina alopata: http://quibono.net/medicina_alopata_nes.html)
Sursa: un mesaj pe e-mail (din care, ca sa nu va plictisesc, voi reda esentialul)

Einstein si experimentul Philadelphia:"A cincea forta"
In cadrul Institutului pentru studii superioare din Princeton (localitate unde s-a stabilit in 1933), genialul fizician Albert Einstein a realizat numeroase studii asupra posibilitatii calatoriilor in timp. Studiind forma de manifestare a celor patru forte ale Universului (forta gravitationala, forta electromagnetica, forta nucleara tare si forta nucleara slaba), Einstein a dedus ca lipseste totusi ceva. Daca studia manifestarea lumii reale numai prin prisma acestor forte, Universul devenea static, lipsit de viata si de "neprevazut", ceva asemanator unui mecanism determinabil in mod exact. Astfel, el a intuit ca lipseste "a cincea forta", care ar trebui sa le uneasca pe toate. Aceasta teorie a unificarii a stat la baza cercetarilor sale ulterioare.
...
Timp de doi ani de la acest incident (1943, Philadelphia) , Einstein a refuzat sa comunice guvernului despre "marea Unificare", ca si cum ar fi renuntat la cercetari. Multi generali ai armatei considerau inca "Experimentul Philadelphia" ca fiind un esec, insa Einstein descoperise o idee geniala. El a inteles ca o distorsiune temporala are nevoie de o componenta a imprevizibilului pentru a deveni poarta temporara (aceasta inseamna, in exemplul dat, ca, desi ne-am propus ceva precis pentru a doua zi, este inca imprevizibil drumul nostru exact). Acest imprevizibil era insasi natura celei "de-a cincea forte", adica ea nu actiona pe o scara de marime (cum este gravitatia - care actioneaza numai asupra materiei, electromagnetismul numai asupra elementelor electromagnetice etc.); aceasta "a cincea forta" facea parte din toate, insa, in acelasi timp le compunea pe toate. 
Einstein era in acelasi timp reticent, nu vroia deloc sa coopereze, cu toate ca diferite rapoarte evidentiau faptul ca el nu renuntase la ideea unificarii fortelor. Motivul acestui refuz categoric de a coopera era evident: Einstein vazuse unde au dus cercetarile sale intreprinse in domeniul atomului - bombele atomice lansate asupra oraselor nipone Hiroshima si Nagasaki secerasera sute de mii de vieti omenesti total lipsite de aparare (aici e o alta manipulare: razboiul nu s-a terminat acolo, iar imparatul nu a abdicat atunci, https://ro.wikipedia.org/wiki/Hirohito n.a.).
Einstein vedea zi de zi cu ingrijorare faptul ca amenintarea razboiului rece se putea transforma intr-un razboi nuclear.
....
La 18 decembrie 1954, Einstein a iesit din laboratorul sau personal fiind transfigurat din pricina emotiei. Printre primii cu care s-a intalnit era si Abraham Flexner, caruia i s-a adresat cu urmatoarele cuvinte: "Abraham, am reusit! Am trimis un cobai in viitor. A ramas cinci minute acolo si apoi s-a intors. Este inca in viata."

Retragerea si distrugerea oricaror urme

Flexner a comunicat imediat acest lucru presedintelui, insa entuziasmul sau nu a durat mult. Einstein nu vroia sa divulge formula, indiferent cate presiuni s-ar fi facut asupra lui. Motivarea era bine cunoscuta: "Hiroshima ii apasa umerii, nu vroia sa poarte constiinta unei alte greseli". Din acel moment Einstein a devenit de nerecunoscut, imbatranise brusc, era tot timpul retras, nu comunica si refuza sa mai lucreze chiar si in laborator. S-a indepartat de toti prietenii si refuza orice comunicare. Asupra lui s-au orientat cele mai intense si incredibile presiuni, atat fizice, cat si psihice. Un adevarat razboi parapsihologic a fost declansat ca urmare a acestui refuz.
Einstein banuia probabil ce va urma pentru ca, spre marea uimire a armatei, a distrus orice posibilitate de reconstruire a ideilor referitoare la ultimele formule ale unificarii fortelor. Pe 16 aprilie 1955, Einstein a fost internat la spitalul din Princeton cu o grava hemoragie interna. Medicii i-au propus o interventie chirurgicala de urgenta, insa el a refuzat aceasta idee. Se pare ca si-a petrecut ultimele zile in compania fiului sau, vorbindu-i despre "marea unificare". 

Testamentul lui Einstein
La 18 aprilie 1955, a murit asistat doar de o sora medicala, insa dupa aceea a fost incercata o ultima solutie de aflare a formulei cautate. Astfel, dr. patolog Thomas Harvey i-a facut "autopsia", desi era clara cauza mortii. El a argumentat prin faptul ca toti germanii sunt supusi autopsiei dupa moarte, iar extragerea creierului facea parte din metoda germana. Astfel s-a facut o operatie asupra cortexului cerebral al lui Einstein pentru ajungerea la celulele cenusii ale ariilor asociative, in tentativa de a izola impresiunea memorizata a formulei. Aceasta operatiune s-a desfasurat in mod secret si a durat aproape cinci ore. La terminarea operatiei s-a anuntat ca nu s-a obtinut formula dorita. 

Un mic comentariu:
Einstein nu a stralucit in scoala, dar geniul lui s-a afirmat cand i s-a promis sustinere. El a preluat ideile teoriei relativitatii de la unii inaintasi si a stiut sa le duca mai departe. Ar fi putut fi acuzat de plagiat, dar aici sustinerea si-a spus cuvantul.
Faptul ca un evreu de-al lui l-a tradat, desi e un efect al cauzei pe care el insusi a sadit-o, l-a scarbit profund.
Ce legatura are acest subiect cu problema cancerului.
Noi suntem in situatia lui Einstein: 
cauza bolii o sadim noi insine, iar faptul ca sistemul medical ne tradeaza pe banii nostrii e la fel de revoltator ca mai sus. 
Geniul nostru ar putea inflori, daca am avea sustinerea in a ne dezvolta armonios talentele naturale, daca n-am fi hartuiti si manipulati tot timpul.
E adevarat ca hartuiala asta ne intareste muschii discernamantului, dar multi sunt chemati si putini sunt alesi.
Spor la antrenament!

Despre Flexner:
"Abraham Flexner, un şomer, fost proprietar al unei şcoli pregătitoare în Kentucky, ce nu deţinea nici studii medicale, nici orice alt fel de studii superioare, a fost însărcinat de către Fundaţia Carnegie să realizeze un studiu despre educaţia medicală americană. Singura calificare a lui Flexner pentru a îndeplini această sarcină a fost faptul că era fratele influentului doctor Simon Flexner, medic şi conducător al Institutului pentru Cercetare Medicală Rockfeller. Raportul lui Flexner fusese practic scris înainte de către înalţii oficiali ai Asociaţiei Medicale Americane (AMA), iar propunerile acestuia au fost urmate rapid de către fiecare stat al Uniunii.
Rezultatul a fost acesta: toate şcolile medicale şi toate spitalele au fost supuse licenţierii de către stat, ceea ce a permis înfiinţarea unor autorităţi de licenţiere de către AMA. Statul trebuia, şi chiar asta a făcut, să scoată din funcţiune toate şcolile medicale private şi aducătoare de profituri, care primeau negri şi femei şi care nu se specializau în medicina ortodoxă, „alopată”: în special homeopaţi, care atunci reprezentau o mare parte din lumea medicală şi o alternativă respectabilă pentru alopatia ortodoxă.
Aşadar, cu ajutorul Raportului Flexner, AMA a reuşit să folosească guvernul pentru a carteliza profesia medicală, a reuşit să împingă în mod drastic curba ofertei către stânga (practic, jumătate din şcolile medicale din ţară au fost închise de către guvernele post – Flexner) şi prin urmare, să crească preţurile medicamentelor şi spitalizărilor precum şi veniturile medicilor.
În toate tipurile de carteluri, producătorii înlocuiesc cumpărătorii în ceea ce priveşte deţinerea controlului şi, în consecinţă, medicina avea acum posibilitatea de a elimina terapiile concurente (de exemplu, homeopatia), de a elimina grupuri neagreate din oferta de medici (negri, femei, evrei) şi de a înlocui şcolile medicale private finanţate din taxele studenţilor cu şcoli medicale în cadrul universităţilor, aflate sub conducerea profesorilor şi subvenţionate de fundaţii şi donatori bogaţi.
Atunci când manageri, cum ar fi administratorii, preiau atribuţiile proprietarilor finanţaţi de clienţi (studenţi sau pacienţi), managerii devin mai degrabă ghidaţi de avantajele pe care le pot obţine decât de satisfacerea consumatorilor. Prin urmare, are loc o „deplasare” a întregii profesii medicale dinspre îngrijirea pacienţilor către înalta tehnologie, către investiţiile intensive în capital pentru tratarea bolilor rare şi renumite, ce ţin mult mai mult de prestigiul spitalului şi de personalul medical decât de utilitatea lor pentru pacienţii-consumatori." 

Au urmat si alte asemenea epidemii de paralizii infantile, dar autoritatile nu au investigat niciodata conexiunea clara ca lumina zilei cu insecticidele, iar copiii nu au fost niciodată testati pentru intoxicare sau tratati cu vreun antidot al toxinelor respective. In schimb, „sistemul” a decis ca vinovatul trebuia sa fie un virus ori o bacterie si solutia era sa se gaseasca... un vaccin. [What else? -n.m.] 
Toate acestea au fost orchestrate de J.D Rockefeller (foto) si de intreaga sa retea de familie, care la randul ei este subordonata Casei Rothschild. [Mirosind profitul gras la orizont - n.m.], Reteaua Rothschild - Rockefeller a creat astfel un sistem de asociatii medicale, precum Asociatia Medicala Britanica (BMA) si Asociatia Medicala Americana (AMA), pentru a controla medicina si profesia medicala la nivel global.
Se pare ca multi oameni sunt convinsi ca medicina industriei farmaceutice (medicina alopata) a aparut mai intai, iar alternativele precum homeopatia au aparut mai tarziu. De fapt, a fost exact invers, iar clica Rothschild - Rockefeller a finantat crearea concernelor medicale cu simplul scop de a inlocui ceea ce noi acum numim „medicina alternativa” [prea neprofitabila - n.m.] cu medicina lor. AMA a fost infiintată în 1847 si a inceput imediat sa controleze scolile medicale si metodele de tratament care erau predate si aplicate pe pacienti.
 

Aceasta activitate a fost sustinuta de familia Rockefeller si de Fundatia Illuminati „Carnegie”, care l-a insarcinat pe un anume Abraham Flexner sa viziteze institutiile de invatamant medical si sa raporteze daca acestea erau apte sa predea medicina sau nu. „Intamplarea” [stiu, deja cam multe "coincidente" - n.m.] face ca Abraham Flexner era fratele lui Simon Flexner (foto dreapta), care din 1903 pana in 1930 a condus „cercetarea” cauzelor si prevenirii bolilor la Institutul Rockefeller (in prezent, Universitatea Rockefeller) [ce-mi place mie mult la medicina alopata este ca habar nu are de cauzele bolilor, bajbaie in diagnostice si "tratamente", nu poate vindeca nimic (suprima doar simptomele prin medicatia care face mai mult rau decat boala insasi), dar pretinde ca poate preveni bolile prin vaccinuri; veniti de cumparati "sanatate" la pungi negre sigilate, credeti si nu cercetati, medicina va fie religie, noapte buna - n.m.]. Raportul Flexner, publicat in 1910, cerea ca scolile medicale americane sa impuna standarde mai inalte la admitere si absolvire, iar predarea si tratamentele sa adere exclusiv la protocoalele din cadrul stiintei oficial recunoscute (mainstream). Atunci s-a nascut industria medicala asa cum o cunoastem astazi. Acelasi reprezentant al fam. Rockefeller, Simon Flexner, impreuna cu colegul lui de la Institutul Rockefeller, Paul Lewis, au fost direct implicati in raspandirea minciunii ca poliomielita ar fi cauzata de un virus si nu de chimicale otravitoare.

Util: