Afişări de pagină

Sistem

miercuri, 24 iunie 2015

MĂRTURII DESPRE VINDECĂRI MIRACULOASE


MĂRTURII DESPRE VINDECĂRI MIRACULOASE CU REMEDIUL

RAIN SOUL


Rain Soul: Posologie si mod de administrare pentru persoanele cu boli grave
Sursa: http://www.herbshopcincy.com/Pages/rainsoul_testimonials.aspx

A) Cancer in stadiul 4 și etapa finală:

prima săptămână, 8 pliculețe (3-3-2)/zi,  a doua săptămână 6 plicuri (2-2-2)/zi până la 8 săptămâni, 1 plic/zi de întreținere după două luni.

Cei care fac  chimioterapie vor bea  un plic la 1 oră după doza de radiatii.

Pentru cei care vor sa se supuna chimioterapiei , inainte cu o luna vor bea 3 plicuri de RAIN SOUL pe zi, pentru a-si intari sistemul imunitar împotriva radiațiilor.

Veți vedea o minune.  Foarte probabil nu va mai fi nevoie de chimioterapie, deoarece medicul dumneavoastră va vedea marea schimbarea in bine, pentru ca acest supliment actioneaza si pe corpul energetic!
Modul de preparare al RAIN SOUL pastreaza integral principiile naturale active.

B) Artrita, reumatism și gută: 1 plic (de 3 ori/zi) înainte de masă și se beau 2-3 litri de apa pe zi pentru detoxifiere. Evitati cafeaua.
C) Diabet / insulino-dependent:
1 plic la 30 minute după masă (3 /zi timp de 1 lună), plus aplica lichid pe răni dacă există. Bea cel putin 2-3 litri de apa pe zi. Întreținerea cu 1 plic pe zi pentru viata satisfacatoare.
D) Depresia / Oboseala:
3 plicuri pe zi (timp de o luna) inainte de masa: Se beau 2 litri de apa pe zi. Întreținerea 1 plic pe zi.
E) Hipertensiune:
2 plicuri pe zi, 1 dimineata cu 30 minute înainte de micul dejun și 1 plic cu 30 de minute înainte de cină. Beti cel putin 2-3 litri de apa pe zi.
F) Gusa: 3
plicuri (cel puțin 1-2 luni) cu 30 minute înainte de orice masă și beti mai multă apă, cel puțin 3 litri pe zi. Se aplică, de asemenea, pe partile afectate. Menținere cu 1 plic pe zi.
G) Copii hiperactivi:
 1 plic pe zi (jumătate dimineata, jumătate seara), timp de o lună; in 5 zile se vor vedea rezultate uimitoare.
H) Autism:
1 plic (jumătate dimineața, jumătate seara) pentru o lună. Apoi mențineti doar jumătate plic/zi.
I) Paralizie:
3 plicuri pe zi, înainte de mese, plus aplicarea locală pe zonele afectate.
J) prostata:
3 plicuri pe zi înainte de mese și bea multa apa. Întreținerea este de 1 plic/zi, dupa 2 luni.
K) coma: Aplicați
SOUL pe intregul corp.
L) boli de piele:
3 plicuri pe zi, înainte de mese, plus aplicare pe zonele afectate 1-2 luni, apoi mențineti doar 1 plic/zi.
M) Pentru ingrijirea pielii si facial:
Aplicarea externa, se lasă peste noapte.
N) Tratarea apei pentru eliminarea clorului / fluorului si bacteriilor: O picătură
de Soul la un pahar de apă.
O) Caderea parului - regenerare:
1 plic pe zi, înainte de mese, plus aplicarea locală pe zona cu chelie.
P) Disfunctii sexuale:
3 plicuri pe zi, după mese, timp de 2 luni. Apoi întreținere 1 plic atunci când s-a normalizat.
Q) Vene varicoase:
1 plic dimineața, 1 plic seara și se aplică lichid pe zonele afectate.
R) Energie-stimulare:
1 plic dimineața si 1 plic seara - pentru antrenamente grele. 1 plic pe zi pentru persoanele active fizic, înainte de masa.

NOTA: Pentru alte boli care nu sunt enumerate, beți Rain Soul înainte de orice masă și veți simți diferența.

* RECOMANDARI DE ADMINISTRARE RAIN SOUL:
~ Beti dimineața, înainte de ingerarea alimentelor; așteptați 30 de minute inainte de a manca sau a bea pentru eficacitate maxima.
~ scuturati pentru a dispersa semințele decantate, rupeti în partea de sus, stoarceti pachetul și beti!
~ Soul poate fi folosit si local; este complet transdermic. Puteți păstra pachete "goale" în frigider până când doriți să aplicați local; apoi se taie de-a lungul părților laterale ale pachetului; veti fi uimiti de cât de mult produs este încă în interior! Puteți aplica la articulatii dureroase / inflamate, erupții cutanate sau sa folositi ca un scrub facial ori masca. Este non-colorant si se absoarbe foarte repede. Daca puteti tolera semințe mici pe piele, veti fi uimiti cat de bine functioneaza local, cât și pe plan intern!
~ Unii oameni cu probleme grave de sănătate beau 2-4 pachete pe zi, aproximativ la fiecare 6 ore; nu exista efecte secundare sau reactii adverse.
~ Puteti sa-l folositi in condiții de siguranță impreuna cu medicamentele.
~ Dacă sunteți diabetic, vă rugăm să vă testați glicemia frecvent. Datorita chimenului negru si D-ribozei, s-a dovedit se va inversa diabetul zaharat de tip II.

Studiile medicale pe chimen negru:
* Analgezic
* Crește energia
* Anti-inflamator
* sustine sistemul nervos
* Anti-fungic
* Protejează de pierderea vazului si auzului
* Construiește oase puternice
* Imbunatateste digestia
* Suport pt. ficat
* Reparatii de par, piele si unghii
* antioxidant puternic
* Sprijină integritatea vaselor de sange
* Suport bronhodilatator-Lung
* Hepatoprotector (Suport ficat)
* Anti-Viral
* Sustine balanta de zahar
* Regulator de debit de sânge
* Inhibitor Tumoral
* Managementul Greutatii
* Anti-bacterian .....


CANCERUL  se vindeca cu Rain Soul. Fara radioterapie!
Cazuri de vindecare

CANCER LA SAN

1.D-na. Bong a avut cancer de sân și a facut de doua ori chimioterapie. Au aparut problemele cu căderea părului. Ea a început să ia Soul cu 10 luni în urmă. Recent, raportul medical arată nivelul celulelor canceroase ca fiind "zero". Acum, nu mai are nevoie de chimioterapie! Parul a crescut din nou! Pielea e mai bine. Este sănătoasa și foarte fericita. D-na Bong a luat 3 pliculete/zi în timpul chimioterapiei. Acum ia doar 1 pliculet/zi pentru menținere.
2.D-na Chew a suferit de cancer la san timp de 10 ani. Ea a crezut în sucurile cu putere mare antioxidanta in lupta cu cancerul din corpul ei. După ce a luat Soul in decembrie 2012, a constatat este mai activa și eliberata de durerea din corp. Ea recomanda pacientilor cu cancer sa ia Soul zi de zi. Ea a luat la inceput 6 plicuri pe zi, pe stomacul gol și 2 plicuri seara, înainte de a merge la culcare. Este foarte activa în comunicarea cu multi oameni suferinzi de cancer.

CANCER PULMONAR
 "Soul mi-a redat viața după ce am iesit din etapa 4 a cancerului pulmonar. Nu pot descrie suficient aceasta nutritie de care celulele mele au nevoie zilnic." Kat Wood – 22 aug 2014

CANCER NAZAL
Samantha Fisher, Colorado  a fost diagnosticata cu  cancer nazal începând din iulie 2012. A urmat chimioterapia și radioterapia. Toate firele de păr au cazut după prima cura de chimioterapie. Ea spune: "In fiecare zi am facut radioterapie, excepție sâmbăta și duminica. Mi-am pierdut saliva și în fiecare săptămână scadeam in greutate. După radioterapie greutatea mea era de 33 kg. Nu aveam nici pofta de mancare, aveam dureri atunci când mancam. Anul trecut incepand cu 13 noiembrie am început să consum Soul. Pe 25 noiembrie am facut un control și doctorul mi-a spus să continui cu Soul. Dupa o luna, saliva mea a revenit. Parul meu a inceput sa creasca. Într-o zi am căzut jos, la domiciliu, și m-am rănit la bărbie. Am pus Soul pe rana și s-a vindecat. Sunt foarte recunoscătoare sora mea mi-a prezentat și m-a încurajat să beau Soul".

LEUCEMIE
Dona Tabacon, 17 ani, diagnosticata cu leucemie. Doctorul i-a sugerat faca un test de maduva osoasa. L-a realizat la data de 10 iulie 2014, iar nivelul WBS era de 42.000. În timp, ea a fost imobilizata la pat cu febra mare. A luat 3 plicuri Rain Soul intr-o zi.
S-a trezit fara nicio durere dupa un somn foarte bun. În termen de doar doua zile tot corpul a scapat de pete, nicio durere, nicio febra si senzatie de bine. După o săptămână ea a mers la test de laborator și nivelul WBC era normal.

"Februarie 2014 a fost un coșmar pentru familia mea. Atunci când toată lumea se pregatea pentru a sărbători Anul Nou chinezesc am primit un telefon de la sora mea din Melaka. Ea plângea și mi-a spus fetita ei de 18 luni are leucemie. A spus că nu poate veni acasă in acest nou an, deoarece copilul trebuie să înceapă urgent chimioterapia. În acea clipă de neliniște, am putut doar sa ma rog și sa am încredere în Dumnezeu!
Sunt atât de recunoscător pentru un înger, Rachel, care a început să relateze online la compania ei despre situația nepoatei mele și am fost surprins de multitudinea de voluntari care doreau să contribuie cu această băutură Soul pentru nepoata mea.
În timpul când copilul Siew Siew era pe chimioterapie, ii dadeam de asemenea si Soul.
După câteva săptămâni, am fost uimit să aflu ca nu sufera de niciun efect secundar, în timp ce alți copii din aceeași secție care au trecut prin tratamentul chimio erau slabiti, fara energie și fara apetit. Spre deosebire de alți copii, nepoata mea era încă extrem de activa și putea topai până cand patul ei tremura. Putea cânta și aplauda !!
Astazi, 8 mai 2014, a fost o zi plină de bucurie pentru mine! Dupa trei luni, am auzit în cele din urmă această veste mare de la raportul medicului; osul ei a revenit la normal, și nu mai este nevoie de tratament zilnic. Ea trebuie doar să se întoarcă la spital lunar pentru verificare. Duminica viitoare va fi chemoterapia  finala!
Într-adevăr, mulțumim Dumnezeului nostru, pentru recuperarea ei rapidă. Lăudați pe Domnul!
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Soul, acest produs uimitor de la Compania Rain.
Eu nu pot să aștept să împărtășesc această veste bună, și sperăm că va ajuta si pe alti oameni mai bolnavi. Dumnezeu să vă binecuvânteze!"


Cazuri din Romania:

CANCER LA COLON
Niculae Petre, 81 de ani din Targoviste, a fost operat in august 2014 de doua tumori canceroase la colon. A avut incredere in Rain Soul si a luat 3 plicuri pe zi nefacand nicio zi de chimioterapie, iar in prezent se simte foarte bine si plin de vitalitate. Multumeste lui Dumnezeu ca a aflat si utilizat Rain Soul!

CANCER LA VEZICA URINARA
Nicolae Matei din Bucuresti, varsta 76 de ani a fost operat de o tumoare la vezica si a trecut pe chimioterapie. Dupa 3 luni de chimioterapie se simtea foarte slabit si avea dureri mari, ii aparuse o tromboflebita de mergea schiopatand si o stomatita dureroasa in cavitatea bucala de nu mai putea manca nimic. A inceput sa ia 2 plicuri de Rain Soul pe zi si a renuntat bucuros la chimioterapie, iar in prezent poate manca, deoarece s-a vindecat de stomatita si piciorul s-a dezumflat, putand sa se deplaseze.

Puteti gasi acest produs prin: 
Alte vindecari:
BOLI AUTOIMUNE
LUPUS
"Am 55 ani. Acum 38 de ani am fost diagnosticata cu lupus (mi s-a spus ca probabil am avut asta de cand aveam 3 ani). In urmă cu aproximativ 15 ani am fost diagnosticata cu fibromialgie.
Am fost, de asemenea, diagnosticata cu: insomnie cronica, boli pulmonare restrictive, scurgere la valva aortica si mitrala, osteoartrita, discuri degenerative C 2,3,4 si L 4,5,6,7, anxietate si depresii si doar recent mi s-a spus ca am o tumoare pe creierul mic (probabil benigna) și lobul frontal al creierului meu, în spatele fruntii, este atrofiat si separat de craniul meu.
De asemenea, am avut genunchiul stang înlocuit în urmă cu 2 ani.
De patru ori am fost aproape de moarte. Ultima dată, în 2001, când lupusul mi-a atacat sangele, am devenit septic și a trebuit să mi se faca o transfuzie de sange.
Am fost pe morfină in ultimii 10 ani, uneori mai mult de 180 mg/zi și pentru ultimii 2 ani - 80 mg/zi; 4 mg/zi de warfarină (același ingredient folosit în otrava pt. șobolani), oxazepam, clonazepam, Xanax 3 pe zi, gravol (anti-greață), Celebrex, 2-Plaquenil (un medicament anti-malarie, al carui efect secundar principal este orbirea, candesartan (BP medicamente luate pentru funcția renală) Celexa, și 4 senekot/zi (pentru a contracara morfina).
Mi-a fost dat primul meu pliculet de Soul pe 3 iulie 2014. Acesta a fost începutul noii mele vieți.
În acea zi m-am simtit mai plin de energie decât m-am simțit in ani de zile. Cu toate acestea, nu am fost hiperactiv sau nervos și am fost în stare să ma odihnesc în acea noapte.  În dimineața următoare, 04 iulie 2014, m-am decis să fac o incercare, și de atunci viața mea s-a schimbat pentru totdeauna.
Am inceput sa iau 2 pliculete de SOUL/zi si am incetat sa iau morfina. În termen de 10 zile am eliminat toate prescripțiile medicamentoase. Am fost practic eliberat de durere si am dormit fara utilizarea medicamentelor.
Astăzi, pot cobora, pun pașii mult mai ușor, de cele mai multe ori merg pe jos ca o ființă umană "normala". Gama mea de mișcare se imbunatateste, desi as putea avea un alt fel de "manipulare" realizata pe genunchiul meu pentru a rupe tesutul cicatrizat din jurul rotulei.
Inflamatia la piciorul stâng se reduce. Astăzi eu sunt o persoană mai fericită, mai sănătoasă, mult mai senina si eliberata de durere decât am fost înainte de Soul. SOUL m-a eliberat din robia de durere, limitări și teamă. Sângele meu a fost testat pentru a ne asigura ca nu exista riscul unui alt cheag de sange, iar astăzi totul funcționează mult mai bine decât în trecut.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Soul și celor care mi l-au adus mie, cat și pentru restul lumii."  Colleen S.
Doriți să trăiti bine și să va simtiti bine? Incercati Soul!
DIABET
A suferit de diabet cronic de 13 ani. Ca urmare a utilizării indelungate de medicamente pt diabet zaharat (peste 10 de ani), ea suferă acum de reumatism, artrită și afectarea pielii. A încercat mai multe tipuri de suplimente, a consultat chiar un vraci prezentat de un prieten, dar a fost dezamăgita de fiecare dată. Apoi, a inceput sa ia cate 4 pachete de Soul pe zi și imediat a remarcat mari progrese în doar câteva zile. Chiar dacă a avut unele crize in decursul procesului de vindecare, le-a îndurat mult mai usor, deoarece Soul a avut efect și s-a simțit mult mai bine. Ea a continuat sa ia 4 pachete pe zi, împreună cu o dietă controlată și 4 luni mai tarziu (in imagine) s-a simtit din nou, în mod miraculos, ca o persoană normală! Ea continuă să ia 4 pachete de Soul pe zi și este foarte recunoscătoare pentru recuperarea ei de necrezut.
Dl. Lim, 44 ani, din Kedah: am suferit de diabet, hipertensiune arterială, picioare umflate, mâncărime pe tot corpul, lipsa poftei de mâncare, astm, vedere incetosata și probleme renale timp de 1 an. Doctorul mi-a spus chiar am nevoie să fac dializa. Când prietenul meu mi-a prezentat Soul, am luat 3 plicuri pe zi (dimineața, la prânz și seara). La 2 zile, am constatat că am avut o reacție pozitivă și mișcările mele intestinale au fost foarte bune. După o săptămâna, doctorul a constatat indicele meu pt. boala de rinichi a scăzut de la 900 la 800 ++, indicele de toxină a scăzut de la 45 la 40! Văzând îmbunătățirea, prietenul meu m-a încurajat să iau 5 plicuri (2 dimineața, 1 la prânz, 2 seara). In timpul saptamanii a doua, exista un cucui pe capul meu cu lichid. Am pus Soul pe ea si a scăzut, iar pielea mea s-a linistit. Dupa o luna, imaginile vizuale erau mai luminoase și mai clare decât înainte, problemele mele cu picioarele umflate, cu tensiunea arteriala, cu diabetul si cu pielea s-au îmbunătățit toate. Rezultatul cel mai fericit este doctorul mi-a spus că nu trebuie să mai fac dializa.

  "Motivul pentru zâmbetul meu în această fotografie este mi-am recapatat controlul asupra vieții mele! Timp de 15 ani, am suferit dureri cronice severe din cauza artritei. Durerea mea s-a redus cu 90%. Timp de 12 ani, m-am luptat cu Diabet Tip 2 si cu controlul nivelului de zahar in sange. În ultimele 40 zile nivelul de zahar din sange a scazut de la o medie de 140 la 103. Într-adevăr, am stopat unul dintre medicamentele mele pt diabet zaharat, pentru a preveni scaderea zaharului din sânge. In trecut, 6 ani de zile am avut boala Crohn. Simptomele s-au redus acum cu 95%. Mulțumesc Rain!"- Mick Elrod Muncie, Indiana
Încercați SOUL de la Rain International! "Vedeti și simtiti" diferenta.
Am devenit dependenta de insulină de 20 de ani în urma diabetului zaharat! Am încercat toate tipurile de suplimente de-a lungul anilor, iar unele au făcut să mă simt mai bine, dar nu m-au ajutat cu adevarat la diabetul meu zaharat! Am fost introdus la Rain International si pe 18 octombrie 2013 am semnat ca si distribuitor și am primit Soul la 23 octombrie 2013. Am luat primul meu pliculet de Soul și în 2 ore am simțit atât de multă energie, iar ceața din creierul meu a fost disipata!
Am luat un alt pliculet la culcare și în dimineața următoare, când m-am trezit, am testat nivelul de glucoza din sange, care era mai mic de 100! Am redus cantitatea de insulina pe care o luam cu mai mult de jumătate, si am continuat sa reduc doza! Eu iau 2 pachete de Soul zilnic și nu mai iau insulina pe timp de noapte, iar dimineața ma trezesc cu valori normale!
Nu vă puteți imagina cât de uimitor este pentru mine, sa ma trezesc în fiecare dimineață, in ultimii 20 de ani, cu valori ridicate de glucoza din sange si sa ma simt groaznic! Dar acum nu se mai petrece aceasta mulțumită lui Rain & Soul !!! Sunt dependenta de Soul, corpul meu tânjește pentru Soul!
Un lucru uimitor la Soul este ca e unic pentru fiecare individ. Odată consumat, el caută și găsește ceea ce in corpul nostru este epuizat și începe prin eliminarea inflamației. Apoi corpul se hrănește cu substanțe nutritive adecvate și suficiente, astfel încât se poate reechilibra și vindeca de la sine!
Da, corpul nostru este miracolul și Soul hrănește corpul nostru cu ceea ce are nevoie!!!
Cu mare apreciere, Cindy Day
Luz Capaning, insulino-dependenta din cauza diabetului suferea de pierderea vederii de mai multe luni. Cu pompa de insulina, contorizarea glucozei si monitorizarea tensiunii arteriale, starea ei de sănătate era în pericol grav. A aflat de Rain Soul, a baut 1 pachet în acea noapte. A doua zi, spre surprinderea ei, ea putea vedea clar. Dupa 3 zile cu Soul zahărul din sânge a scazut de la 480 la 125 mg/dl.
* Pak Anton, 78de ani, din Medan a suferit de diabet timp de 40 ani și are, de asemenea, probleme cu inima. A facut recent o operatie pe inima si are instalate 2 inele din cauza problemei de respirație. De asemenea, colesterolul e mare, după ce medicamentele i-au adus foarte puține îmbunătățiri. După ce a consumat Soul doar 1 plic pe zi, colesterolul a scazut drastic. Problemele sale de respirație, de asemenea, au disparut. El a continuat sa consume Soul timp de 8 luni.
BOLI DE OCHI
* Sarah este, desigur, oarba din naștere. Acum are 18 ani. Dar dupa ce a luat Soul timp de 2 ani poate vedea umbre, viziuni neclare. Nu mai cade si nu se mai loveste.
Rain Soul aduce rezultate uimitoare!
Ea si-a pierdut vederea la ochiul stâng timp de 6 luni. A suferit 2 intervenții chirurgicale la ochi fara succes. După ce a luat 5 plicuri de Soul, cheagul de ​​sânge a fost eliminat și acum ea poate vedea clar!
BOLI DE INIMA
* Dejan Cortez, 18 de ani. Diagnosticat cu sindrom hipoplastic stâng, cardiopatie congenitala. Trei artere sunt complet blocate și de fiecare dată când fac ceva, obosesc cu ușurință, am dificultati de respiratie, ameteli si lesin, dureri în piept și palpitații prelungite; de obicei imi ia 20-30 de minute sa ma calmez. Arat foarte palid, chiar dacă am luat un set complet de vitamine. Sunt tratat cu cateterism cardiac, RMN, EKG, și X-ray. Doctorul mi-a prescris: Lisonopril, propranolol, digoxină, hidroclorotiazida și furosemid pentru a trata complicațiile și ameliorarea simptomelor, până am descoperit Soul.  Am luat 2 cutii Soul. Iau 3 plicuri pe zi. În doar câteva săptămâni, am observat unele schimbări! Sudoarea se revarsa pe tot corpul meu, am pofta de mancare, gura mea nu mai este uscata, nu mai sunt palid și simt foarte rar palpitatii . Eu pot sa merg acum pe bicicletă 2-3 km, și mă simt atât de plin de energie tot timpul. Mai mult, m-am dus la medicul meu pentru teste de sange. Si a fost foarte șocat când a văzut rezultatele și m-a întrebat ce-am făcut, ca arata normal. Eu nici măcar nu pot să cred cât de rapida a fost recuperarea mea. Multumesc Rain Soul.
O persoană cu o tumoare de 7 cm, care suferea de un mare disconfort, a luat Soul timp de 2 luni.
Tumora si-a redus considerabil dimensiunea, iar țesuturile, de asemenea, s-au înmuiat!
DURERI DE STOMAC SI PIETRE LA VEZICA
O doamna suferea de dureri de stomac tot timpul, si avea piatra la vezica. Era dificil sa urineze. Aceasta ii provoca durere, cel mai frecvent resimțita în flanc, abdomenul inferior. După ce a luat 40 de pachete de Soul, pietrele de la rinichi au părăsit corpul prin urină, unde s-au regasit multe cristale mici.
Eczema este o afectiune cronica în care pielea suferea de mancarimi, este inrosita, crapata si uscata. După 60 de zile de consum Soul, pielea si-a revenit la normal.
Edemul este umflarea cauzata de excesul de lichide prinse în țesuturile organismului. Mama doamnei Yull din Indonezia suferea de edem. Ea are si probleme renale, datorita medicamentelor folosite timp indelungat, ceea ce a dus la edemul piciorului, care a fost umflat timp de mulți ani.
Înainte de a consuma Soul, așa cum se vede în imagine, vena ei a fost umflata și se pot vedea vasele mici de sange. Cu toate acestea, după 3 săptămâni de consumat Soul, starea piciorului ei s-a îmbunătățit.
După ce a luat o cutie de Soul, si-a revenit din depresie și a scapat de bolile de piele.
In mod normal, celulele rosii din sange sunt rotunde, avand aceeași dimensiune și formă. Funcția lor este de a transporta substantele nutritive si oxigenul in tot corpul. Ele ar trebui să fie separate, nu suprapuse, nici adunate împreună. Centrele de celulele rosii din sange ar trebui sa fie clare, distincte.
Hematiile, celulele rosii din sange sunt suprapuse și alăturate ca intr-un lanț. Ele sunt adunate împreună. Celulele au forme neregulate (datorita radicalilor liberi). Aceasta arata , globulele rosii din sange indeplinesc intr-un timp mai indelungat sarcina lor de hrănire și de transport de oxigen in corp.
Globulele rosii din sange sunt celule rotunde pe care le vedem aici înainte ca un pacient sa consume Soul.  
După 30 de minute dupa ce a consumat Soul, globulele rosii din sange s-au separat și vor reveni la comportamentul lor normal.
Consumul de Soul este echivalent cu consumul de uleiuri bune. În corpul nostru, se stochează toate grasimile rele datorita hranei consumate. Prin urmare, avem nevoie sa consumam Soul zi cu zi pentru a avea colesterol bun care sa combata colesterolul rău din corpul nostru. Grasimile bune vor păstra globulele rosii din sange in stare libera!
* eczema
* psoriazis
* scaderea in greutate
* Probleme ale pielii, dezechilibru hormonal, retenție de apă. După ce a luat Soul, s-a subtiat în partea inferioara, pielea a devenit mai ferma, mai fina si mai luminoasa; este plina de energie.
* "Genunchiul meu a fost umflat cronic de peste 20 de ani, iar în dimineața in care am luat Soul umflătura a disparut complet. Am fost foarte uimit s-a putut întâmpla atât de repede."
* "Am un sentiment copleșitor de bine."
* "Aceasta este, probabil, cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în ceea ce privește un produs holistic."
* "După aproximativ o săptămână de utilizare de Soul durerea mea de spate a început să cedeze."
* Dupa 6 saptamani acneea e mult mai bine decât înainte .. vedeti, incercati si împărtășiti experiența voastră tuturor .... SOUL wellness pur .
 * SOUL, cu care corpul tau se poate ajuta singur .... mai multe probleme diferite cu pielea ta pot fimai bine” sauvindecate” cu Soul ....
* Începând cu vârsta de 2 ani, băiatul a suferit de probleme de piele. I s-au administrat nenumărate tratamente și medicamente, dar eczema persista. Dupa ce am introdus SOUL, în urmă cu 3 săptămâni, rezultatele au aparut. 2 pliculete pe zi, dimineata si dupa-amiaza. Minunat!
* HBP - Hipertrofia benigna de prostata
După 2 zile a cate 3 pachete pe zi, toate durerile pe care le-a suferit timp de 2 ani au dispărut
El a suferit toate procedurile medicale și a utilizat suplimente de top din SUA, dar nici unul nu a avut efect pentru HBP până la Rain Soul.
* SOUL ajută la furnizarea oxigenului si a acizilor grasi esentiali (AGE) catre creier, pentru a menține fluxul de sange constant în pre-cortexul frontal. SOUL pătrunde bariera hematoencefalica, hraneste imediat celulele creierului cu nutriția vitala și Omega 3, 6, 9. Vă rugăm să impartasiti Rain SOUL la prieteni și cei dragi care au copii cu autism. Ati putea îmbunătăți viața lor facandu-le cunoscut acest produs.
* Autism:
* D-na Violeta C. Capitle din General Santos City, (acum partener Rain), a suferit de migrene, dureri în piept, dureri de spate, dismenoree, tulburări de vedere și chisturi la sani. A luat zilnic 3 plicuri de Soul pentru doar două săptămâni și toate aceste boli și defecte s-au dus! Ea a plans atunci când a mărturisit despre el ultima data, pe 12 aprilie în timpul LFR nostru în Gensan. Soul este cu adevărat uimitor, mulțumesc! Dumnezeu este atât de bun!

* Un caz cu alergii alimentare la mere, struguri, portocale si astm bronșic de la naștere cu folosirea inhalatorului

După ce a luat un plic de Soul a mâncat un măr și, pentru prima dată, nici o reacție alergică. Ea are acum 18 de ani și este eliberata de astm si alergii.
* "Buna, numele meu este Dottie Gannotti,.. Am 53 de ani. Am avut unele palpitatii și dureri, și amorțeli în ambele brațe și nu puteam dormi pe lateral pentru că m-ar fi durut.

Mi-a fost prezentat pe calculator produsul numit Soul. Timp de 6 luni, am ignorat aceasta. Când durerile au devenit severe în partea mea dreapta, ele mă afectau la tăierea părului, si m-am dus la o abordare holistică. Doctorul mi-a spus că am probleme cu inima. Nimic din ce faceam nu ma scăpa de durerea de mână.
Am luat Soul și în cinci ore durerea din mâna mea dreaptă a disparut. În trei zile, palpitatiile și durerile la inima au cedat și eu pot dormi acum pe partile laterale (mult mai confortabil). Stiu ca inima mea se vindeca in mod natural. Pielea este intinsa pe fata mea, ridurile de pe frunte au disparut, si, de asemenea, picioarele mele (mai puțina celulita) sunt mai fine.
Am energie din abundenta. Inainte aveam nevoie de 8-10 ore de somn pe noapte ... Acum, 5-7 ore e tot ce am nevoie pentru a fi bine odihnita și pregatita pentru o zi întreagă.
Am avut sindrom de intestin permeabil/ulcer, care a disparut. Am avut o creștere pe partea interioară a degetului si aproape s-a dus. Unghiile mele cresc nebuneste (nu am avut înainte asa ceva). Celulele din corpul meu sunt atât de recunoscătoare pentru acest produs uimitor. Mulțumesc lui Dumnezeu și Rain International pentru acest produs nutritiv extrem." E timpul să avem grijă de corpul nostru, de mintea și sufletul nostru.
Incearca Soul și "vezi și simte" diferenta pentru tine!
* Afectiuni ale pielii:
În prezent, există o mulțime de cazuri în care organismul se confruntă cu un anumit tip de tulburare a pielii sau defecțiuni din cauza sindromului de malabsorbție a grăsimilor. Acest lucru poate fi o problemă serioasă mai ales atunci când este lăsat nediagnosticat și netratat de medici; chiar și profesioniștii metodelor alternative de sănătate nu înțeleg complet severitatea ei.

Când corpul nostru este capabil să absoarbă acizi grași esențiali (AGE) si vitamine grase, se întoarce catre sanatate. Sănătatea naturala nu este aceea de a lua un supliment de vitamine sau specific pentru o anumită boală. Corpurile noastre sunt de fapt infometate și dacă ne hrănim celula cu ceea ce are ea nevoie pentru a reconstrui, atunci se petrec minuni!
Aceasta înseamnă trebuie să ne concentrăm asupra stării de sănătate a celulei și nu pe o soluție îmbuteliată specifica la problema noastră de sănătate diagnosticata. Când ne-am hrănit celulele noastre cu nutriția de care au nevoie, într-o formă in care o pot suporta, atunci vom da corpului nostru instrumentele fundamentale de care are nevoie pentru a se reconstrui.
Deci, în scopul de a vindeca problemele de sanatate care au aparut la celulele bolnave, secretul este să ne concentram pe tratarea celulara. Cu toate acestea, nu există niciun medicament din lume care poate ajuta la nivel celular, toate acestea sunt în măsură doar să distrugă și sa mareasca sarcina ta toxica. Numai Rain Soul poate alimenta cu succes celulele corpului cu nutritie puternica, naturala, care vine de la semințele de chimen negru și altele. Este cel mai bun aliment terapeutic pentru toți oamenii bolnavi, cat și pentru oamenii care sunt sanatosi, frumosi, cu un trup de care sunt conștienti.
Experimenteaza puterea semințelor din Soul!
* Parkinson:
78 de ani, de la ORC Cotabato City, Filipine, diagnosticat cu boala Parkinson in 2012. La 6 luni de la debutul bolii suferă de tremur non-stop la mâini, degete, braț, cap. De asemenea, s-a confruntat cu rigiditatea membrelor si a trunchiului, crescuta în timpul mișcării. Ultima data, pe 20 iulie 2014, atunci când i-am introdus Soul și a luat 3 plic/zi. Dupa 2 saptamani el a putut merge, a putut sta și a putut dormi fără tremur. Suntem foarte recunoscători pentru Tatăl nostru Atotputernic pentru că ne-a dat acest instrument. Mulțumim echipei Gensan Dinamic Eagle, mulțumim Rain International pentru acest produs uimitor.
* Migrene
Un ingredient important în Soul sunt semințele de chimion negru. Semințe de chimion negru pentru migrene.

Chimenul negru este foarte puternic, cu 100 de vitamine si nutrienti. Acesta a fost folosit de peste 2000 de ani in tratarea migrenelor si a altor boli. În ultimii 40 de ani chimenul negru a fost cercetat de peste 450 de ori și de fiecare data s-a dovedit a fi de succes. În ultimii ani a existat mai mult interes pt. această mică sămânță miraculoasă.
Anual aproximativ 30 de milioane de oameni sufera de migrena. Studiile arata ca mai mult de 50% dintre cei care sufera de migrena nu vor ieși dincamera întunecată” pentru a găsi răspunsul din spatele durerii lor.
Chiar dacă s-ar putea elimina ceea ce se presupune a fideclansatori”, majoritatea persoanelor care sufera de migrena le vor trai din nou și din nou, și vor obține doar o ameliorare minora pentru câteva zile sau câteva săptămâni. Chimenul negru nu este un ajutor temporar, ci un mod de a elimina definitiv durerea.
* "De 25 de ani am suferit de dureri de cap si dureri de gat din cauza loviturilor vechi de la fotbal. Îmi dau seama că sunt mai multi factori ce cauzeaza durere, cum ar fi: stresul, dieta saraca si prea multe băuturi acidulate. Dar chiar și atunci când reduc consumul de sifon, cand încerc să reduc stresul și să mănânc mai bine, încă mai lipseste ceva. Este cazul substantelor nutritive esentiale care ii vor permite corpului să își îndeplinească în mod miraculos rolul care ii este destinat.
Când prietenul meu mi-a dat cateva pachetele de Soul, am încercat două din prima zi. Apoi, mai mult de două pachete în dimineața următoare. Pentru prima dată în ultimii 25 de ani nu am mai avut nevoie de 2 comprimate de acetaminofen-forte pentru a reduce durerea.
Corpul meu a fost scos de pe cortizol, și nu a fost nevoie de nimic pentru a lupta cu durerea. Puterea combinarii a trei semințe a fost ceea ce aveam nevoie. La început nu am înțeles știința, am știut doar nu am nevoie de pastile pentru a remedia bolile mele.
Sistemul meu imunitar a fost intarit cu combinația de semințe de chimen negru, semințe de zmeură neagră, semințe de struguri Chardonnay și D-riboza." - Brian Hazelgren, Phoenix, AZ
 * "Bună ziua, numele meu este Gayle Collings. Sunt destul de noua in Rain. Am inceput sa beau Soul de mai puțin de două săptămâni. Am fost coafeza de peste 35 de ani. In ultimii doi ani unghiile mele au fost afectate de o ciuperca si au devenit decolorate și dureroase. A doua zi după ce am băut primul meu Soul, am observat unghiile rozalii.
Acum, aproape două săptămâni mai târziu, unghiile mele sunt aproape complet lipsite de ciuperci, culoarea a revenit și durerea a dispărut. Am observat, de asemenea, ceva cu câteva zile în urmă. Gleznele mele erau decolorate, stagnarea sangelui facandu-le sa arate colorate cu negru și albastru. Acum trei zile am vazut că aratau mult mai bine, apoi în ultimele două zile decolorarea a dispărut aproape complet, arata mai sanatos decat au fost in ultimii ani.
Nu pot să aștept sa vad ce se întâmplă după ce voi fi consumatoare de Soul pentru o perioadă mai lungă de timp. Mulțumesc Rain!" - Bay-Gayle Collings de Sud, California
* " Lloyd are artrită severă la genunchi, mâini și umeri. El a luat doar câteva zile Soul și acum este fără durere, și se deplasează mult mai ușor. Este un remediu natural și este eficient.
* "Sunt terapeut fizic autorizat de 23 de ani. Acesta este primul produs pe care l-am recomandat vreodată pacientilor mei." - Jedd Neilson, licențiat terapeut fizic
* "Sunt în această industrie de aproximativ 7 ani și întotdeauna am apreciat flexibilitatea ce o am ca o mamă singură. Deși copiii mei sunt realizati acum, îmi place pot să-mi petrec timpul cu ei atunci când vreau. Și pot lucra oriunde sunt. Soul imi da sentiment minunat.
Am jucat mult tenis și sunt foarte activ si nu am dureri la genunchi sau alte dureri de care atât de mulți oameni care joaca tenis se plang frecvent. De asemenea, eu nu ma imbolnavesc! Simt sistemul meu imunitar lucreaza perfect. - Betsy Smith
* autism - baiat de 5 ani, nu putea să vorbească . După ce a luat aproximativ 50 pliculete Soul (unul pe zi), el a început să vorbească . Poate spune PAPA, poate cânta o melodie, dar cuvintele nu sunt foarte clare.
EPILEPSIE
* Joshua este un băiat de 12 ani cu degenerarea celulelor, tulburare a creierului și epilepsie. El a fost imobilizat la pat de ani de zile. După care a luat Soul, (2 pachete pe zi timp de o saptamana, apoi de 3 pachete timp de o săptămână .. pana la 10 pachete).  Acum poate deschide ochii, nu mai face crize de epilepsie, poate misca mâna și poate ține lucruri. El poate sa stea într-un scaun rulant, în loc să fie în pat.
* RAIN SOUL poate ajuta pacientul cu febra dengue? Da, RAIN Soul poate ajuta cu siguranta pentru a stimula sistemul imunitar și stimuleaza nivelul de globule albe și roșii. Chimenul negru va îmbunătăți activitatea celulelor măduvei osoase cu 200%, potrivit cercetarilor. - Rachel Lim
VARICE
* "Soul Rain International este uimitor. 7 membri ai echipei raportează o reducere în venele lor varicoase după ce au luat doar câteva portii. Avem 2 membri capabili să miste articulațiile artritice dureroase dupa doar 2 portii.
Acest produs este un câștig. Rezultatele soției mele, Kathy, sunt uimitoare - observați piciorul ei înainte și după. Venele albastre au dispărut, iar pielea este un roz sănătos. Aceasta este după o săptămână de Soul." - Dwight H.
* Numele meu este Randy MORDHORST, în vârstă 64 ani, de mult timp sunt cumparator de alimente super-sănătoase și suplimente (încurajat de un meci cu malaria care aproape m-a ucis în 1971 și mi-a compromis sistemul imunitar pe două decenii). Buna nutritie, exercitiile fizice si controlul de sine mi-au permis sa trăiesc o viață relativ normală. Astăzi eu nu sunt refacut complet. În cele din urmă, am găsit un produs nutritiv puternic pe care pot să-l simți, de fapt, la cateva minute după administrare.
Produs Soul are o poveste fabuloasa despre puternicele elemente nutritive gasite in seminte.
Când iau un plic de SOUL in fiecare zi (primul lucru pe care-l fac!), în 15 minute starea mea de spirit se luminează și durerea de dimineață se topește. Iau al doilea plic de SOUL după-amiaza și obțin aceeași stare din nou. Sunt mândru reprezint Rain Int'l. - Randy MORDHORST, Farmington, NM.
Trusa de urgență pentru familia ta. Incearca Soul in intoxicatii, indigestii, vertij, dismenoree...