Afişări de pagină

Sistem

joi, 30 octombrie 2014

Doar priveste in interiorul tau

http://www.youtube.com/watch?v=H790q5SsXuk

Acest videoclip este un extras dintr-o conferinta a lui Gregg Braden, din Italia in luna mai 2007, in care impartaseste cu publicul Puterea de Vindecare a Inimii. Un exemplu concret este oferit publicului printr-un filmulet in care cativa practicieni din Beijing, China, de la un spital numit "Spitalul fara medicamente" reusesc sa vindece un cancer in 3 minute.

Cum este posibila vindecarea cancerului in 3 minute?

In prezentarea sa, cercetatorul Gregg Braden explica cum este posibil sa vindeci boli, sa-ti atragi in viata ceea ce iti doresti, oferind o perspectiva profunda usor de inteles, accesibila tuturor si sustinuta chiar de experimente stiintifice.

Prezinta faptul ca vehiculul nostru fizic, corpul uman, raspunde cuvintelor si gandurilor, insa cel mai puternic raspunde sentimentelor. Chiar si ADN-ul raspunde sentimentelor si se schimba in functie de emotiile puternice, predominante pe care le traim.

Ofera dovezi solide ca exista un Camp, o Matrice de energie ca conecteaza intreaga Viata. Astfel, toate fiintele sunt interconectate, suntem practic un singur organism unit printr-un camp energetic - formam un camp colectiv. Astfel, daca vrei sa te vindeci sau sa atragi ceva in viata ta, trebuie sa stii cum sa comunici clar acest lucru Campului, Universului pentru a-ti raspunde cerintei.

Cum comunici cu acest camp ?

Prin sentimente ! Campul raspunde sentimentelor tale cele mai puternice, in primul rand referitor la orice aspect al vietii. Problema noastra nu este ca suntem lipsiti de putere de a ne schimba viata, ci ca ce spunem si ce simtim sunt pe frecvente diferite.

Noi dorim sa primim ce spunem, insa primim ce simtim cel mai puternic.

Pacientul sa recunoasca ca undeva a gresit si sa caute sa-si simta greseala, sa n-o mai repete si sa-i vindece consecintele, fiind dispus sa invete, sa aplice si sa culeaga roadele actiunilor sale.
"Cere si ti se va da, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide."

Ne vindecam rapid cand înțelegem că limbajul pe care-l recunoaște corpul uman este "limbajul inimii" - sentimentele, emotiile. ADN-ul și celulele din corpurile noastre își schimbă forma în functie de trăirile noastre interioare, negative sau pozitive.
Cu alte cuvinte, stresul, frica, furia, depresia ne diminueaza sănătatea, iar sustinerea emotiilor pozitive ne creste nivelul de Lumina, echilibrul, sanatatea.
Emoția schimbă rezonanta la nivelul ADN-ului, iar ADN-ul schimbă materia; prin emoțiile pozitive putem genera schimbări pozitive în catenele de ADN, adică ne putem vindeca pe noi, pe alții, si cu cat mai multi oameni fac asta, Pamantul se va transforma, căci emoția umană colectivă are extraordinara putere de a schimba campul electromagnetic al Pamantului, așa cum au demonstrat cercetările de la Institutul HearthMath.
Orice om poate crea starea de "coerența a inimii" care inseamna o comunicare armonioasă între inimă și minte.

Secretul vindecarii este ca pacientul sa-si asume raspunderea pentru ceea ce simte, ce spune si ce face pentru propria vindecare, nu sa mearga la doctor pentru a-i arunca acestuia raspunderea.
Adica, pacientul este raspunzator pentru propria imbolnavire si pentru propriile greseli din trecut care l-au dus la boala. Caci pentru asta a muncit cu gandul, cu vorba si cu fapta.
Acum, in prezent, nu poate sa mearga la medic si sa gandeasca: "Doctore, tu ai invatat atat de multe, esti acum un profesionist recunoscut oficial si noi (societatea, sistemul, eu personal) te platim pentru asta, asa ca ia tu asupra ta consecintele greselilor mele si vindeca-ma."
Sa spunem ca medicul il vindeca. Pacientul o ia de la capat cu acelasi stil de viata si va persista in greseala?
Citit mai multe pe blogul ianRamon http://www.ianramon.ro/

  • Categorie

  • Licenţă

    • Licență YouTube standard