Linus Pauling: "Toata lumea trebuie sa stie ca cea mai mare parte din cercetarile despre cancer sunt frauduloase si ca marile organisme de cercetare in acest domeniu si-au abandonat datoria fata de oamenii care le sustin." "Vindecarea înseamnă creștere spirituală."
miercuri, 7 noiembrie 2018
Reţeaua 5G este un proiect extrem de controversat
Un apel international pentru stoparea instalarii retelelor 5G, care poate fi deja semnat si trimis la guvern:
https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
Sanatatea dvs este undeva in plan foarte indepartat. Conteaza doar ratiunile economice si cele de securitate (impuse politic):
Reţeaua 5G este un proiect extrem de controversat. Pentru a promite transmisii cu viteze mult mai mari, tehnologia operează la frecvenţe mult mai mari decât 4G, cu efecte necunoscute asupra corpului uman.
Un efect secundar al folosirii acestei benzi de frecvenţă este faptul că infrastructura este difuză, fiind necesară o reţea formată din numeroase celule, coordonate între ele mult mai strâns prin software. Tocmai rolul crescut al algoritmilor în reţea îngrijorează specialiştii preocupaţi de securitatea reţelelor. Numeroase ţări se pregătesc de lansarea reţelelor mobile de 5G, deşi analiştii spun că puţini vor lansa servicii de 5G înainte de 2020.
Adica, afirma ca nu cunosc exact efectele asupra corpului uman, dar le introduc. Curat murdar, coane Fanica.
Sute de pasari au cazut din cer rapuse dupa testarea retelei 5G in Olanda:
https://www.facebook.com/exposetheilluminati/videos/2172431549688577/
Compania Huawei, pe care Victor Ponta o propulsa în România pe vremea când era premier, este de mai mult timp ţinta unor scandaluri deosebite. (stire din noiembrie 2013)
duminică, 4 noiembrie 2018
Regenerarea si reintinerirea apar cand nivelul de stres scade
In anul 2009, Dr.
Elizabeth Blackburn primea premiul Nobel pentru Medicină pentru
descoperirea telomerazei și a rolului pe care îl joacă telomerii în
procesul îmbătrânirii. Această descoperire revoluționară privește așadar
telomeraza, enzima care hrănește și întregește telomerii,
terminații ale cromozomilor, care îndeplinesc rolul de a păstra
tinerețea și integritatea materialului genetic.
Deci, lungimea telomerilor este un indiciu esențial pentru longevitatea organismului uman.
"The Telomere Effect: A Revolutionary Approach to Living Younger, Healthier, Longer"- Elissa Epel, Profesor Dr. la Department de Psihiatrie, Universitatea din California, San Francisco, 2017: https://www.youtube.com/watch?v=0kCmSM4u738
Deci, lungimea telomerilor este un indiciu esențial pentru longevitatea organismului uman.
Pe măsură ce trece timpul, mai
îmbătrânim un pic, devenind din ce în ce mai puțin viguroși, vioi și
energici ! Ne alegem cu din ce în ce mai mult păr alb și cu mai multe
riduri ! Dar care să fie cauzele îmbătrânirii ? Oare și gândurile ce ne
străbat mintea ne fac să îmbătrânim mai repede? Iată ce își propun să
afle Dr. Elizabeth Blackburn, laureată a premiului
Nobel pentru Medicină și Dr. Elissa Epel – expertă în psihologia
sănătății și în studii privind relația dintre stress, îmbătrânire și
obezitate-, în cartea lor „Miracolul Telomerilor. Noua știință a
păstrării tinereții”.
"The Telomere Effect: A Revolutionary Approach to Living Younger, Healthier, Longer"- Elissa Epel, Profesor Dr. la Department de Psihiatrie, Universitatea din California, San Francisco, 2017: https://www.youtube.com/watch?v=0kCmSM4u738
- Controlul și reducerea stresului. O serie de cercetări au legat stressul cronic de telomeri mai scurți. Stresul cronic nu numai că îți creează o dispoziție proastă, dar și grăbește procesul de îmbătrânire într-un mod foarte real.
- Practicarea meditației, a rugăciunii, a acupuncturii, petrecerea unui timp cât mai îndelungat în mijlocul naturii. Poate însemna o rugăciune pentru vindecare sau pur și simplu rezervarea unui interval al zilei pentru reflecție. Orice formă ar îmbrăca meditația pe care o alegeți, aceasta e cu siguranță benefică pentru mintea și trupul nostru.
- Mișcare fizică regulată. O idee recomandată tuturor este mersul pe bicicletă, întrucât un studiu efectuat pe persoane vârstnice în 2015 a arătat că acestea prezintă un metabolism, un echilibru, o memorie și reflexe mult mai bune decât a celor de aceeași vârstă, care duc o viață sedentară.
- Hrană anti-inflamatoare care conține antioxidanți, enzime, vitamine și care susține activitatea creierului. Alimentele cu un grad ridicat de vitamine ne protejează celulele și telomerii de uzura oxidativă. O dietă bogată în alimente antioxidante, cum sunt diferitele boabe și anghinarea, pot încetini procesul de îmbătrânire, împiedicând sau reducând distrugerea celulelor. Se știe că îmbătrânirea „nesănătoasă” este direct legată de inflamațiile cronice, ceea ce înseamnă că cei afectați ar trebui să urmeze o dietă cu alimente anti-inflamatoare sau dieta ketogenică. Trebuie avute în vedere de asemenea alimentele probiotice și băuturile cum sunt kefirul sau zeama de varză acră, care susțin sistemul imunitar, activitatea creierului și digestia sănătoasă. În plus, tratamentul cu suplimente cu multivitamină (preferabil fermentate), Omega 3, uleiuri esențiale anti-aging, care să compenseze diferențele între calitatea alimentelor consumate și nevoile organismului, ar putea de asemenea să lungească telomerii, fiind opțiuni bune pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Însă, suplimentele nu pot înlocui avantajele pe care le au alimentele integrale reale. Portocalele, ardeii grași și kale se numără printre alimentele foarte bogate în vitamina C. În ceea ce privește vitamina E, ar trebui să mâncăm migdale, spanac și cartofi dulci.
Tiparele de gândire pot determina îmbătrânirea
Oamenii de
știință au descoperit că anumite tipare de gândire negativă pot scurta
telomerii, ceea ce conduce la îmbătrânirea celulelor și moartea
prematură a acestora, sporind riscul bolilor, precum este cancerul și aducând în ultimă instanță, moartea. Deci, este interesant să
constatăm că nu vârsta determină momentul în care se va opri ceasul
nostru biologic, ci telomerii care au puterea de a ne influența durata
vieții într-un mod radical. Să vedem în primul rând ce tipuri de gândire
sunt legate de telomeri mai scurți.
- Ostilitate cinică. Neîncrederea față de ceilalți și socoteala că toată lumea vrea să-ți facă rău, înseamnă o atitudine ostil cinică. Oamenii care sunt furioși și ostili sunt predispuși bolilor cardiovasculare, iar telomerii acestora sunt mai scurți.
- Pesimism. Un studiu mai larg efectuat pe 1010 bărbați a scos în evidență faptul că cei care manifestau atitudini mai pesimiste prezentau telomeri mai scurți, chiar după ce își trataseră cu succes anumite probleme de sănătate.
- Despicarea firului în patru. Dacă reflecția sănătoasă este necesară pentru a ne împiedica să facem anumite greșeli, există o mare diferență între a cugeta pentru a lua decizia cea mai bună și a despica firul în patru. Pentru că această din urmă acțiune nu conduce niciodată la nicio concluzie, te găsești mereu în situația de a te gândi și de a te stresa privitor la aceleași lucruri, fără să întrevezi nicio soluție. Stresul cronic grăbește procesul de îmbătrânire.
- Refularea. Energia pe care o consumi în încercarea de a îndepărta anumite gânduri din minte îți afectează organismul într-un mod negativ. Dacă în loc să tratezi o problemă, vei încerca să pretinzi că aceasta nu există, mintea și trupul tău vor consuma foarte mult timp în această încercare, ducand la mai mult stres. Și acest ciclu nu se sfârșește niciodată!
- Minte rătăcitoare. Dacă nu acorzi întreaga ta atenție lucrurilor pe care le faci, ți se vor scurta telomerii. Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când nu ești angajat cu întreaga ta minte într-o acțiune, nu ești la fel de implicat și de fericit ca atunci când te concentrezi. Este incredibil să vezi cât de mult este influențat corpul de gândurile noastre negative, dacă nu avem o strategie de apărare bine pusă la punct!
In concluzie, ne fac gândurile
noastre să îmbătrânim mai repede? Da!
Cu toții avem zile proaste, ba mai mult,
putem avea chiar săptămâni sau luni întregi proaste. Ceea ce nu
înseamnă că trebuie să ne lăsăm pradă gândurilor negre!
1.Practicarea unor exerciții mentale cum sunt “mindfulness” sau meditația, ne pot ajuta să tratăm gândurile
stresante într-un mod productiv.
2.Mișcarea fizică nu
numai că ne fortifică corpul, dar menține și lungimea optimă a
telomerilor. Se știe că atunci când facem exerciții fizice, producem
endorfine, ceea ce ne ajută să ne simțim mai bine.
3. E important de asemenea să știm cum să ne alimentăm celulele cu substanțe nutritive, având grijă să consumăm hrană bogată în antioxidanți, enzime, vitamine, uleiuri sănătoase (presate la rece).
“Fiecare celulă din corp îți ascultă
gândurile !”
Abonați-vă la:
Postări (Atom)