Va pricepeti sau stiti sa cultivati legume/fructe? Aveti unde s-o faceti? Aveti seminte?
Probabil va veti intreba: ce ma-sa vrea asta de la mine?
De unde si pina unde intrebarile astea?
Ei bine, dragii mei, exista o probabilitate serioasa ca in curind, sa "serviti" vaxxinul pe care l-ati refuzat pana acum direct din farfurie sau sandwich la una din mesele zilei.
Dacă oamenii continuă să refuze vaxxinul vietii, atunci Big Pharma va începe să crească si să introducă vaxxinurile in alimentele noastre.
Următoarea fază potențială a plandemiei implică modificarea genetică (GMO) a salatei verde pentru a produce propriile substanțe chimice mARN chiar în frunze. În acest fel, ori de câte ori o persoană mănâncă o salată, va fi „vaxxinată” fără să știe.
"În mod ideal, o singură plantă ar produce suficient mARN pentru a vaxxina o singură persoană" a anunțat prof. Juan Pablo Giraldo, care lucrează în cadrul Departamentului de Botanică și Știința Plantelor de la Universitatea din California, Riverside.
Folosind o subvenție de 500.000 de dolari de la National Science Foundation (NSF), proiectul implică îmbinarea modificatorilor genetici mARN în frunze de salată, care după consum livrează aceste substanțe chimice către celulele umane la fel ca o injecție.
„Testăm această abordare cu spanac și salată verde, și avem obiective pe termen lung ca oamenii să le cultive în propriile lor grădini”, a adăugat Giraldo despre cercetare, care se desfășoară în parteneriat cu alte câteva universități de cercetare.
Fermierii ar putea crește în cele din urmă câmpuri întregi.
Deghizarea vaxxinurilor covrig ca „alimente” va convinge într-adevăr mai mulți oameni să se conformeze?
Dacă schema este un succes, atunci în curând oamenii de pretutindeni ar putea să-și cultive propriile vaxxinuri covrig chiar în curțile sau serele lor. Salata vândută la magazinul alimentar ar putea deveni, de asemenea, un „vaxxin”, deși este puțin probabil ca aceasta să fie etichetată ca atare.
Dacă acest lucru funcționează, ar putea însemna că plantele ar putea produce la fel de mult mARN ca o injecție tradițională de vaxxin.
Adevărata întrebare este dacă aceste plante vor fi marcate ca „OMG ”, deoarece vor fi în mod evident dacă conțin mRNA, ceea ce este doar ADN monocatenar și material genetic. Ni se va spune oare că luăm „vaxxinul” pe care nu-l dorim?
Problema este că oricine dorește să fie injectat pentru covrig a facut-o deja. Toți ceilalți spun doar că nu, și totuși oamenii de știință nebuni vor să-i păcălească pe cei „nevaxxinați” să se vaxxineze prin alimentele pe care le consumă.
Transformând vaxxinurile în ceea ce pare a fi „mâncare”, obiectivul aparent este de a face vaxxinarea mai atrăgătoare/"deghizată" pentru cei care „ezită”. S-ar putea să funcționeze, dar probabil nu va funcționa, deoarece cei care refuză, tind să judece/evalueze ce fac cu sănătatea lor.
Disimularea vaxxinurilor covrig sub formă de salată ar putea funcționa pe cei care oricum nu se gindesc ce consuma, dar este puțin probabil să lucreze pe oameni care și-au făcut deja temele și au decis că modificarea permanentă a genomului lor nu este pentru ei.
Newsflash către "initiatori": "minunatul" plan (de resetare si ce o mai fi) a pornit de mai bine de 6 luni acum. Unii au acceptat, altii au inteles/inceput să inteleagă. Cu cât împingeți mai tare, cu atât acest lucru va trezi mai repede masele adormite.
Și, ca să înrăutățească lucrurile, acum recunosc că va trebui folosită „nanotehnologia”.
De parcă vaxxinurile nu ar fi fost deja suficient de rele, vaxxinurile cu salată își propun să păcălească și mai multe ființe umane să introducă ceva ambiguu (e minim spus) in organismul lor. Este ca ceva direct dintr-un film SF, cu excepția faptului că se întâmplă acum în viața reală.
„Ideea noastră este să refacem nanoparticulele naturale, și anume virusurile vegetale, pentru livrarea genelor către plante”, spune prof. Nicole Steinmetz, specialist în nanoinginerie de la Universitatea din California, San Diego.
Deci, poftă bună!